marți, 19 octombrie 2010

20.10.2010

 20 octombrie 2010. Adica a 20-a zi din a10-a luna a anului 2010. Iar pentru cei obsedati de numerologie si simbolism: 2010.2010. E o data care ne imparte in doua tabere. Pentru unii e doar o zi in calendar, pentru altii e o zi magica. O zi in care, spun numerologii, se pot desface relatii vechi, iar liderii lumii pot lua decizii majore.  http://observator.a1.ro/free/20.10.2010-O-zi-de-tinut-minte_21948.html

CARMEN PLESEA se bronzeaza sanatos prin bronzare organica (DHA)

      La fel ca milioane de persoane cu pielea deschisa la culoare,  mi-am dorit dintotdeauna sa fiu bronzata, sa am o piele aramie, dar care, in acelasi timp, sa fie elastica, hidratata si sanatoasa.
   Expunerea la soare sau la lampile ultraviolete ale solarelor, orizontale sau verticale, are riscurile ei, cum ar fi: aparitia cancerului de piele, deshidratarea, imbatranirea pileii, dureri de cap, dureri de ochi, inrosirea ochilor, pitiriazis versicolor (micoza = infectie a tegumentului care modifica culoarea pielii in zonele afectate, nefiind posibila bronzarea),etc.
       De curand, am descoperit si incercat pe pielea mea, la propriu si la figurat,  bronzarea organica DHA, de care am fost extrem de multumita si pe care v-o recomand calduros.
      In cele ce urmeaza va prezint, pe scurt, cateva date despre acest tip de bronzare revolutionara.
 


BRONZARE ORGANICA DHA
Piele ciocolatie si sanatoasa prin bronzare organica (DHA)

 Ce este DHA-ul?
DHA-ul este ingredientul principal din toate solutiile de bronzare, un ketozahar (Dihydroxyacetone) care intra in contact cu primul strat de celule al epidermei. Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza colorarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.


Pe langa un bronz frumos, o sa ai si o piele sanatoasa. Poti avea o piele frumoasa si sanatoasa, fara sa te expui la riscuri inutile. Alege bronzarea organica - solutia tratament este si o terapie antiaging - are un continut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid, iar pigmentii pentru colorare nu usuca deloc pielea.

Acest sistem revolutionar de bronzare nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. Mai mult decat atat, eventualele arsuri pe care le poti suferi in urma expunerii intense la soare sunt complet evitate. Vestea cea buna este ca oricine poate folosi metoda bronzarii organice, chiar si cele cu pielea foarte sensibila
O singura pulverizare asigura un bronz intens, in doar 15 minute (inclusiv explicatii si timpul de uscare), nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Bronzul dureaza 7-9 zile si are un aspect radiant si luminos.

Contraindicatii
• psoriazis, eczeme, rani deschise
• gravide: nu exista dovezi care sa afirme sau sa infirme ca solutiile bazate pe DHA ar cauza probleme mamei sau fatului la utilizarea externa.
• Nu inhalati si evitati aplicarea produsului pe mucoase. Daca alaptati, nu aplicati produsul pe zone de unde ar putea fi ingerat de bebelus.
• gravide: daca exista pete pe piele (cauzate de sarcina si de schimbarile hormonale) exista riscul ca si bronzul cu DHA sa aiba pete.
• alergii: ca pentru orice produs cosmetic, va recomandam sa incercati solutia pe o parte a corpului si sa efectuati tratamentul doar daca nu apar efecte adverse in 24 de ore. Incidenta alergiilor este foarte mica, dar nu trebuie riscat.
• in ciuda acestor posibile probleme, solutiile pe baza de DHA sunt considerate cele mai sigure produse de bronzare (comparativ cu solarul, pilule de bronzare)
Produsele:
- nu conţin parabeni;
- sunt făcute din ingrediente naturale;
- nu conţin alcool sau produse chimice dăunătoare;
- conţin anti-oxidanţi cu agenţi de hidratare;
- sunt hipoalergice şi sunt agreate îndeosebi de clienţii cu piele sensibilă.
Produsele nu au fost testate pe animale!
Pregatire pentru tratament
Cu o zi inaintea tratamentului
• sa se faca un peeling pe toata suprafata pielii cu o zi inaintea bronzarii
• dupa aceea care corpul va fi bine hidratat (atentie la zonele uscate: coate, genunchi etc), inclusiv fata
• epilarea se poate face tot cu 24 ore inainte de bronzare
In ziua bronzarii
• se poate face peeling pe toata suprafata pielii chiar si in ziua sedintei de bronzare
• nu se vor folosi creme hidratante, parfum, deodorant, gel de dus pentru ca porii se inchid si lotiunea nu este absorbita
• inainte de a ajunge la salon se va face un dus, iar corpul va fi bine uscat
• nu este recomandat sa poarte lenjerie mulata pe corp si haine stramte inainte de primul dus (minim 8 ore de la aplicare). Se indica haine largi, inchise la culoare
• nu trebuie sa se transpire mult inaintea aplicarii solutiei de bronzare.
Ingrijire dupa bronzare
Primele 8 - 10 ore dupa aplicare
• sa nu se efectueze nici o activitate fizica care sa provoace transpiratie
• sa nu se faca dus sau sa intre in apa
• fara stropi de ploaie
Dupa 8 - 10 ore de la aplicare
• se poate face dus
• la primul dus o parte din bronzul cosmetic se va spala; este vorba doar despre bronzul instant solubil in apa. Adevaratul bronz va fi vizibil dupa 8- 10 ore de la sedinta
• stergerea se face prin tamponare, nu prin frecare cu prosopul
In zilele urmatoare
• este foarte important sa se hidrateze pielea pentru a se asigura o durata mai mare a bronzului
• NU se vor folosi creme hidratante ce contin AHA (Alpha Hydroxy Acid) deoarece nu interactioneaza bine cu DHA
• se face dus, nu baie, nu se foloseste burete, nu se fac exfolieri
• stergerea se face prin tamponare, nu prin frecare cu prosopul
• fara baie in piscina cu clor

Programari si relatii la:
Tel: 0732. 562. 143
YM ID: oriely30 
Email: oriely30@yahoo.com

luni, 11 octombrie 2010

UMANITAR - SA SALVAM O VIATA! - MIRUNA GEORGIANA PRODAN, 3 ani si 6 luni

  

   

     Miruna are 3 ani şi 6 luni şi a fost diagnosticată la începutul lunii iulie cu TUMORĂ INTRACRANIANĂ DE LOB PARIETAL DREPT şi singura ei şansă este o operaţie la clinica INI Hannover din Germania, acolo având şanse mari să-şi poată recupera funcţiile motorii pe partea stângă.

 

       Cazul Mirunei este o urgenţă, fetiţa trebuie operată până la sfârşitul lunii octombrie, altfel va paraliza definitiv pe partea stângă. Tumora creşte şi este la o distanţă mică de centrul neuromotor din lobul parietal care, odată atins de tumoră, determină o paralizie definitivă. 

 

 

 

 

    

    

   Spitalizarea, investigaţiile şi intervenţia chirurgicală costă 50.000 Euro, bani pe care părinţii nu i-au putut strânge până acum. 

    

 

 

 

       Medicii neurochirurgi au programat iniţial fetiţa pentru operaţie pe data de 30.08.2010, apoi pe data de 27.09.2010, dar pentru că părinţii nu dispuneau de bani, au amânat pentru a treia oară intervenţia. 26 Octombrie este data limită ca Miruna să poată fi salvată de paralizia definitivă pe partea stângă. 

Haideţi să dăruim o viaţă!

O puteţi face sunând din reţeaua Romtelecom la numerele de telefon:
0900900850 - 2 EURO
0900900852 - 5 EURO
0900900854 - 10 EURO

sau prin donaţii în conturile:
RO05BPOS19007061243RON01 – BANCPOST SUCURSALA GIURGIU
RO37BPOS19007061243EUR01 – BANCPOST SUCURSALA GIURGIU
Titular conturi: Prodan Leontina

MIRUNA GEORGIANA PRODAN
Domiciliul: mun. Giurgiu, str. Clopotari, bl.515, sc.B, etaj 2, ap. 22, jud. Giurgiu
Telefon: 0762.651.528
Email: leontina_pro@yahoo.com