duminică, 30 ianuarie 2011

UMANITAR - UN AJUTOR INFIM PENTRU SORINA, VA ROG!

     Pe 30 ianuarie 2011, am fost contactata pe facebook, de catre o fata care a avut un accident de masina.    Vedeti aici profilul acesteia pe facebook: facebook.com/olesia.sorina.olesia

si cititi mesajul ei de mai jos:
      "Numele meu este MARCU SORINA ELENA, am 25 si am nevoie de ajutorul dvs. Trista mea poveste a inceput in urma cu un an si jumatate, cand, din cauza unui accident de masina, viata mi-a fost schimbata.
 Aici puteti urmari stirea preluata de "OBSERVATOR" - ANTENA 1, despre tragedia din 2009 : 
http://www.youtube.com/watch?v=EzzAf-vub4U
      Dupa 2 operatii si un an de chin, m-am ales cu proteza de sold( PNC col femural drept)
     Apelez la dvs, desi nu vreau sa se creada ca cersesc mila, am terminat un master in turism, imi doresc sa muncesc , dar, din pacate organismul nu-mi permite ( nu pot sta in picioare foarte mult).
     Trebuie sa strang suma de 1.000 euro, pentru diferite analize si tratament... stiu ca nu pare mult, dar pentru mine inseamna enorm!
     Daca ma puteti ajuta cu o suma cat de mica, contul meu in lei este deschis la 
BANCA TRANSILVANIA, sucursala OTOPENI

RO21BTRL05001201U03863XX
Titular cont : MARCU SORINA -ELENA

Pana acum am reusit sa strang numai 160 lei.
Cu stima si mii de multumiri pentru ca imi impartasiti of-ul,
SORINA"
     Va rog, daca  puteti s-o ajutati cu o suma cat de mica, daca nu, macar sa postati mai departe acest mesaj umanitar.
Multumesc
CARMEN PLESEA

joi, 27 ianuarie 2011

CARMEN PLESEA o sustine pe ANA MARDARE - prezentatoare a emisiunii "MATINALII" de la 10TV

Dragii mei, haideti s-o sustinem pe prietena mea, cantareata de talie internationala, ANA MARDARE,

,va rog! Dati un e-mail pe adresa: matinalii@zecetv.ro si treceti "VOTEZ ANA MARDARE".
Va multumesc din suflet si va rog sa dati mai departe acest mesaj!
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000796070972

miercuri, 26 ianuarie 2011

APEL UMANITAR! POVESTEA EVA MARIEI


Ma numesc EVA MARIA si inca nu am implinit 4 ani. Sunt o fetita blonda cu ochii ca murele si sunt foarte vesela. Primele trei aniversari le-am trait impreuna cu cei care ma iubesc: mama, tata, Radu – fratele meu si cu bunicii.
Pe 27 ianuarie, voi implini 4 ani, dar cei care sunt acum cu mine sunt oameni necunoscuti. Sunt imbracati in halate albe si vorbesc despre mine cu niste cuvinte pe care nu le inteleg.
Langa mine sunt si mama si tata. Ma privesc cu dragoste, ma rasfata, parca mai mult ca de obicei, dar si ei vorbesc despre ceva ce nu inteleg – spun ca sunt grav bolnava. LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA tip L1 – acesta este diagnosticul meu.
Eu nu stiu despre ce e vorba. Stiu doar ca ii iubesc pe parinti, pe Radu, pe bunici. Iubesc papusile, jucariile si copiii. Mie nu imi place aici. Eu vreau sa desenez, sa spun poezii, sa cant, sa ma joc, sa ma plimb, vreau sa descopar lumea, iubesc viata.
Vreau sa ma intorc acasa, in lumea pe care o cunosc si unde ma simt cel mai bine. Vreau sa-mi serbez ziua de nastere ca de fiecare data. Cu tort. Si sa-mi cante toti “La multi ani”.Si vreau sa traiesc ca pana acum – cu veselie, zambete, cantece, copii si impreuna cu cei pe care-i cunosc. Si mami sa nu mai planga…
Ca toate acestea sa poata deveni realitate am nevoie, URGENT, de ajutorul dumneavoastra. Tratamentul, care ma poate salva, costa foarte mult si parintii mei nu au acesti bani. Pentru tot ajutorul, oricat de mic, pe care mi-l veti acorda, va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi. Si pentru un gand bun, va multumesc. Daca nu aveti posibilitatea sa donati bani, va rog sa trimiteti mai departe mesajul meu. Eu stiu ca exista oameni cu suflet mare si care ma vor ajuta, trebuie doar sa afle povestea mea.
Eva Maria

Donatii
Transfer bancar in conturile:
BRD - LEI
RO12BRDE426SV42546784260
Titular: Grigorescu Cezar
CNP: 1680315463070
Sucursala: BRD EC Delfin
BRD - EURO
RO04BRDE426SV42546944260
Titular: Grigorescu Cezar
CNP: 1680315463070
Sucursala: BRD EC Delfin
Prin telefon:
(numere apelabile numai din reteaua romtelecom)
0900 900 082 - 2 EURO/apel
0900 900 086 - 6 EURO/apel
0900 900 084 - 8 EURO/apel
Contact


contact@mariaeva.ro
0745 142 492

duminică, 23 ianuarie 2011

mara banica, PARIA SOCIETATII, GELOASA de MOARTE pe CARMEN PLESEA si PITONUL KAA


-->
     Incep acest articol prin a multumi tuturor celor care au fost alaturi de mine, in ultimele zile, atat fizic cat si virtual, prin cele aproximativ 4.000 de mesaje pe telefoane, pe conturile mele de pe site-urile de socializare (chat sau mesaj), postari sau comentarii. Am raspuns multora dintre voi, am dat „LIKE”-uri si doar acesta este motivul pentru care am intarziat publicarea acestui articol.
     Pentru cei care intr-adevar l-au indragit pe KAA, chiar si pentru carcotasi si insensibili, anunt faptul ca pitonul meu VEDETA a trecut in nefiinta pe data de 3 ianuarie, zi in care am postat pe facebook ,   
Carmen Plesea  uraste viata si "animalele"
    Si  cata dreptate aveam....
La orele 16:30,  postarea mea de mai jos a aparut intr-un articol (in CLICK! VEDETE), care n-avea nicio legatura cu realitatea...
Carmen Plesea traieste cea mai grea zi din ultimii cinci ani... nu vreau sa comentez mai mult... multumesc pentru intelegere
     Multi au insistat sa afle, dar nu au reusit...
      Precizez ca pe KAA il aveam din data de 20 mai 2006 (cand avea 2 anisori), zi pe care i-am atribuit-o ca fiind ziua lui de  nastere.
       AURELIAN, „regele serpilor din Romania” (fachir si crescator de reptile de aproximativ 35 de ani), cel de la care l-am luat pe KAA, ma felicita inca de acum 2 ani (26 iulie 2009), in timpul unei emisiuni „DAN DIACONESCU in DIRECT”- OTV, unde eram invitata cu KAA, pentru conditiile create, dragostea si grija ce i-o purtam animalutului meu de casa, precizand ca eram singura persoana din Romania (care nu era de specialitate:fachir, crescator, dresor, etc) careia ii traise sarpele atat de mult... Iata ca de atunci au mai trecut inca pe atata... FATALITATE! Cine credeti ca se autoinvitase in acea emisiune??? Ati ghicit! a-mara banica... Tema emisiunii era tot o „facatura”de-a acesteia, anume ca scapase o anaconda imensa din platourile de filmare ale seriei cu acelasi nume si aceasta, dorind sa sperie populatia cu minciuna ei, insista ca eu sa-i tin isonul, ceea ce nu s-a intamplat... Ia uitati-o pe a-mara banica ce statea cu KAA in brate atunci! Pe vremea aceea nu mai era lighioana care reprezinta IADUL...
     Stiam ca rauvoitorii si dusmanii mei vor jubila la auzul acestei tragedii si vor incerca sa-mi faca durerea si mai mare. Asa ca, mi-am impus sa trec intai eu singura de durere si apoi sa ma pot lupta cu acesti „oameni”.
     De asemenea, nu am vrut sa afle mass media pentru ca stiam ca multi ar fi comentat faptul ca in aceste timpuri mizerabile, „tara arde si baba se piaptana” sau ca sunt alte subiecte mult mai importante de vazut, decat decesului pitonului meu, KAA.
     INSIST SA SE INTELEAGA ca NU EU AM DAT IN PRESA SUBIECTUL!
     Daca vroiam publicitate pe aceasta tragedie, puteam s-o fac inca de la inceputul anului. Singurele persoane care stiau adevarul erau, ANTONIA IOANA, care stia inca de pe 2 ianuarie ca nu se simtea bine KAA, IOANA POPESCU, care la aflarea vestii chiar a plans la telefon, doua prietene de suflet, ROXANA si CORINA, SARA, prietena virtuala dar extrem de sufletista si un prieten care m-a tinut sute de ore la telefon, pentru a putea trece mai usor de durerea imensa. Dupa vreo saptamana, au mai aflat cateva persoane apropiate, printre care SONIA TRIFAN ( Aceasta m-a invitat impreuna cu IOANA POPESCU, la restaurantul prietenului ei „CADIZ”, unde petrecusem si Revelionul cu KAA si imi tot punea intrebari despre KAA, eu evitand sa raspund. In momentul in care m-am dus la baie, IOANA i-a spus adevarul, fara sa stiu eu), avocata mea, MARIANA STEFAN (care ma sunase special sa ma intrebe de KAA, pentru ca ii era dor de el), MIHAITA MANU – conducatorul trupei „GIPSY CASUAL” (care si-a revenit dupa cateva luni dupa ce ii murise animalul, pe care l-a ingropat in fata ferestrei si ii canta si acum) si ALINA (NU ANCA!) BEJAN de la „FEMEIA SECOLULUI XXI” (Culmea, acesteia i-a decedat tatal de curand, „DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!” si tot ea ma imbarbata pe mine), pe care am rugat-o sa nu publice nimic si s-a tinut de cuvant.
    Vazand ca la usa mea, sunau copiii non stop pentru a-l vedea pe KAA, a face poze si a se juca cu el, eu refuzandu-i mereu pe diferite motive, am decis sa-i dau IOANEI POPESCU un interviu IN EXCLUSIVITATE pentru revista „CE?”, care a aparut de-abia, joi, 19 ianuarie 2011.
     Pe 17 ianuarie, deci exact la 2 saptamani de la tragedie, dupa ce MIHAELA MOISE, de la emisiunea „ACCES DIRECT”- ANTENA 1 m-a intrebat pe facebook daca e adevarat ca a murit KAA (ea avea informatia de cateva zile, imi urmarise postarile pe facebook, dar, vazand ca eu postam nimic referitor la acest lucru, a crezut ca informatia ei era o gluma proasta si nu m-a mai intrebat personal), suparata ca s-a aflat, am intrebat-o de unde stie si am intrat in panica. Am sunat-o imediat pe mama, pe care am incercat s-o protejez pana la acel moment, neputand sa-i spun nici macar ei de KAA.
     Mama, la fel ca si mine, a suferit extrem de mult cand a murit iepurasul meu BAMBI (un ingeras care imi facea patul, iti lua alunele din gura, stia sa-si faca nevoile la olita, etc... (FATALITATE! A murit exact de ziua lui prostin mort-ulescu... nu vroiam sa ma mai duc la ziua aluia, dar cum de toate pregatirile ma ocupam, ca de obicei, numai eu, acesta mi-a spus: „Esti nebuna?! De ce plangi asa? Cum sa ma lasi cu pregatirile in aer?! Era doar un animal!”
      In 2004, plecand in croaziera in Egipt, i-am adus mamei cei doi perusi, ca sa aiba grija de ei. La intoarcere, mama nu a vrut sa mi-i mai returneze nici in ruptul capului. Se indragostise de ei. La moartea lor, mama a suferit enorm. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce va trece daca moare CHOW CHOW-ul,  BRUCK sau pisica siameza, OZZY, cu care doarme de ani de zile...)
    Realizand ca nu mai am cum sa-mi plang durerea in liniste, AM ACCEPTAT sa apar la „ACCES DIRECT”- ANTENA 1, pe data de 18 ian (ei au insistat sa facem live-ul chiar de pe 17 ian, insa, fiind luata prin surprindere, nu ma simteam capabila si i-am promis lui ADRIAN VELEA ca voi face cu ei interviul, a doua zi, mai mult ca sigur).
     Imediat au inceput sa „curga” telefoanele de la diferite persoane din presa si televiziune, ceea ce, chiar m-a deranjat. Nu stiam pe cine sa dau vina ca”s-a spart” sii am facut urmatoarea postare pe facebook:
Carmen Plesea: "MULTUMESC prietenilor" care, ahtiati dupa senzational, au dat azi in presa stirea despre moartea lui KAA... daca imi doream acest lucru, puteam s-o fac eu de mult... Oricum, pentru cine l-a simpatizat pe KAA, poate afla detalii azi, la ACCES DIRECT sau in revista CE?, care apare joi... Va rog sa nu-mi puneti intrebari inutile. 
       La ceea ce ma asteptam, s-a intamplat si iata ce status si-a postat a-mara basinica, pe data de 18 ianuarie, aceasta „BRIGITTE BARDOT a ROMANIEI”, care nu iubeste animalele, aceasta „mama eroina” care, pentru a face lumina in cazul decesului pitonului meu, ca si in alte FACATURI fabricate de ea, si-a lasat acasa copilul sugar singur, nopti la rand, doar pentru a mai aparea si ea la tv:  
"A murit sarpele lui plesea! asa cred ca am scapat definitiv de ea! :)) ")


      Intrucat eu am blocat-o pe facebook, prietenii mei copiau si imi transmiteau mesajele primite de mb, foarte multe dintre ele, desi veneau de la prietenii din lista ei de facebook, erau total impotriva ei, judecand-o pentru rautate si insensibilitate, atragandu-i-se atentia ca totusi a murit un animal ... bineinteles ca aceasta le stergea imediat si bloca si persoanele care isi permiteau asa ceva... 





        Cand prietenii ei i-au atras atentia ca nu este iubitoare de animale, ce credeti ca a facut mb? Si-a postat 3 poze cu 2 caini si o pisica, poze in care ea lipsea cu desavarsire si pe care le vedeti aici. 










       














       In aceasta poza, vedeti in spatele cainelui o a treia persoana, care, chiar daca mb putea sa-si faca si singura pozele (asa cum am eu nenumarate in albumul „CARMEN & ZOO” http://www.facebook.com/album.php?id=100000846008455&aid=2624 ), putea sa le faca persoana respectiva sau mai degraba pozele erau copiate de pe alt cont.
      Asa cum multi au vazut deja, cei de la „ACCES DIRECT” au fost pe data de 18 ianuarie,  de doua ori la mine acasa. La pranz mi-au luat un interviu de vreo 20 de minute (din care, nu au dat pe post decat vreo 2-3 minute), in care povesteam exact ceea ce am povestit pana acum, ba chiar mai mult.
        In aceeasi dupa amiaza, au venit la mine pentru a-mi lua interviu si DANA LUTU, impreuna cu cei de la „STIRILE KANAL D”. DANA, care suferise enorm dupa pierderea animalelor ei, venind de nenumarate ori la mine acasa si cunoscand relatia mea cu KAA, m-a inteles perfect. Acest interviu a putut fi urmarit pe data de 19 ianuarie.
      In seara zilei de 18 ianuarie, am primit cateva telefoane insistente de la cei din redactia emisiunii „UN SHOW PACATOS”, prin care eram rugata sa accept o interventie telefonica, apropo de postarea si rautatile scrise de mara banica pe facebook. AM REFUZAT CATEGORIC!
        Nu mare mi-a fost mirarea cand in acea noapte, la respectiva emisiune, a intervenit „justitiara” mara banica, devenita peste noapte iubitoare de animale, vegetariana, ipocrita fiind deja. M-am minunat teribil ascultand aberatie dupa aberatie a acesteia, in calitate de NIMENI. Iata interventia ei de 7:23 minute, la care inca nu am avut DREPTUL LA REPLICA, conform legii.
        Inainte de a raspunde punctual acestor atacuri lucru pe care il voi face in partea a doua a acestui articol, vreau sa va aduc la cunostinta cine este aceasta mara banica, care acum pozeaza in iubitoare de animale.
       Ea se recomanda jurnalista, dar care este publicatia la care este angajata? Poate nu ati aflat inca vestea ca, dupa ce a facut ravagii in redactia „atac la persoana” , furand subiecte, stergand multe documente din computerele acesteia, instaland un „programel” pentru a urmari din afara ceea ce fac cei din redactie (lucru confirmat de cei din redactia „atac la persoana”), dra si-a dat „demisia” pe 5 octombrie 2010, conform postarii sale pe facebook. Scriu cuvantul respectiv intre ghilimele, pentru ca nici n-a avut carte de munca acolo.
Mara Banica: Incepand cu data de 5 octombrie, colaborarea mea in calitate de redactor-sef cu revista “Atac la persoana” a incetat. Nu mai am nicio legatura cu continutul editorial al revistei. Urmeaza, imediat ce imi voi reveni dupa nastere, un proiect nou, in care sper sa ne “vedem” mai des.
Ultima data cand a fost angajata pe la vreun ziar a fost cu multi ani in urma, la ziarul „ZIUA”, unde, ghiciti cu cine era colega!... DAN CAPATOS si MIRCEA N. STOIAN!!!!!
Ce s-a-ntamplat??? Ati facut vreo legatura? Culmea! Si eu... dar mai de mult.... Iata ca ati aflat si motivul pentru care amara banica nu este intrerupta cand vorbeste in emisiunea respectiva, iar in timp ce vorbesc eu, vorbesc si ei peste mine, imi taie volumul microfonului, ca sa nu se inteleaga nimic...
Iata si cateva articole scrise de SILVIU PRIGOANA si MIRELA ZIVARI, unii dintre multele persoane escrocate de mara banica
Priviti cam cum arata o "jurnalista" isterica... scuipa, tipa, injura... numai atu-uri demne de invidiat... http://www.youtube.com/watch?v=5kzL2clZ06I
mara banica acuzata ca i-a incendiat masina fostului iubit si ca „are probleme cu capul”, care ii aducea de mancare acasa „pentru ca murea de foame: http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/32886/Mara-Banica-acuzata-ca-i-a-incendiat-masina-fostului-iubit/
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/58754/Scandal-cu-bataie-si-jigniri-intre-Bianca-Rus-fostul-iubit-si-Mara-Banica/
Am lasat la finalul primei parti a acestui articol "BOMBOANA PE COLIVA"
 SURPRIZA!... Sa fie 07.03.2010, ziua in care a-mara banica a ramas insarcinata cu un barbat cunoscut la betie, in MILLION DOLLARS, cu care a plecat acasa la ea, cu masina ei, beata moarta, la orele 10.00 dimineata?!
Iata si detaliile. Va rog sa priviti cu atentie imbracamintea si coafura  mea si a a-marei banica si locatiile, ca sa realizati ca pozele sunt facute in aceeasi noapte (se poate verifica data si ora exacta pe proprietatile pozelor, facute cu aparatul meu, dar si al celor participanti la primul eveniment)
     Dupa ce i-am taiat accesul GRATUIT la salonul de infrumusetare pe care il detineam (spalat, montat extensii, vopsit, coafat, taxi, etc, de mai multe ori, servicii ce valorau in mod normal peste 5.000 RON, fara a avea niciun beneficiu din partea ei. 
 
 
 Desi promisese reclama in contra partida in emisiunile in care era invitata, nu a facut-o niciodata, ba chiar, i-a dat peste nas OLIMPIEI ZICA, cu care aveam aceeasi intelegere, cand aceasta isi respecta cuvantul fata de mine, intr-o emisiune in care se nimerisera amandoua) si am exclus-o de pe lista invitatilor la toate evenimentele si iesirile pe care le organizam, m-am intalnit cu amara banica, pe data de 06.03.2010, la lansarea unui album de muzica machedoneasca al OLIMPIEI ZICA, in CLUB BUDDHA LOUNGE.
       Ne-am salutat, am facut poze impreuna, am baut, am dansat, dupa care, ea a insistat foarte mult sa facem gasca si sa mergem cu masina ei, in CLUB TWICE. Zis si facut. Mai erau cu noi SOFIE MATEI (DDTV), HENTZ si VALI (hair stilistii salonului meu). Ajunsi in CLUB TWICE, unde eram destul de cunoscuti (toata vara 2009, petrecerile OTV se tineau acolo si oricum, eu chiar frecventam respectivul club), am gasit o masa, am comandat bautura fiecare si am inceput sa dansam. Chelnerita a adus bauturile si a spus fiecaruia cat are de platit. SOC! mara banica isi comandase o vodca. Am realizat ca era bauta bine de-abia cand a inceput s-o injure pe chelnerita, reprosandu-i in gura mare si  fara nicio jena, fata de toata lumea, astfel : „Cum adica?! Eu ii s.g p.ula lu' Soaita de 3 ani si tu vii sa-mi ceri mie 15 lei?!"
 
          Aceasta fraza i-a fost adresata de cateva ori, fapt ce a facut-o pe chelnerita sa apeleze la un bodyguard, care a primit, la randu-i aceeasi replica. Aceasta l-a indemnat sa plece si dupa cateva minute, cand a revenit, a venit la mine si a spus ca nu mai e nicio problema, dar domnisoara, chiar daca era beata, nu trebuia sa strige in gura mare asa ceva.  Va dati seama ca eu si ceilalti eram socati, rusinati si ne dadeam coate...Stiam ca este vulgara, insa ceea ne-au auzit urechile, intrecuse orice masura...
         Eu, una, cand sunt in cluburi, nici nu stau la masa, dansez si fac poze non stop, asa ca, asta am facut si atunci. La un moment dat, amara banica disparuse de langa noi si, dupa ceva timp, cand a revenit, a inceput sa traga de noi sa mergem la „MILLION DOLLARS”. Spunea ca avem masa rezervata acolo si suntem invitati de seful bodyguarzilor din TWICE, care face cinste. In prima faza, nimeni nu a vrut sa schimbe locatia, insa dupa multe insistente, am decis sa merg doar eu si HENTZ cu ea. 
        Desi amara banica imi trasese ditamai teapa cu numai 3 luni in urma, de ziua mea, nu ma lecuisem. Ajunsi la „MILLION DOLLARS” (pe la 4-5 dimineata), nu m-am mirat cand ne-au spus bodyguarzii ca toate mesele sunt ocupate si nici vorba de masa rezervata. I-am lasat pe cei doi la intrare, am intrat singura, am vorbit cu patronul si am luat singura si cea mai buna masa. I-am chemat inauntru pe cei doi, care nu intelegeau cum am reusit sa fac rost de masa respectiva. 
          Amara a comandat o sticla de vodca si Redbull, spunand ca va plati ea cumva, iar eu am inceput sa dansez. Amara era basicata deoarece luase teapa si nu avea cu ce sa plateasca. Disperata a inceput sa-si sune „prietenii”, doar doar s-o gasi cineva sa vina si sa-i plateasca vodca. A gasit vreo 3 prieteni la un moment dat, care au venit s-au asezat la masa noastra si si-au comandat alt tip de vodca. Vazand in ce hal arata amara, oamenii au baut cat au baut din vodca lor, au cerut si au platit nota numai pentru consumatia lor, si-au luat sticla de vodca neterminata si au plecat. A-mara era si mai amara la suflet si la figura.
     La un moment dat, l-am zarit sprijinit de tocul usii de la terasa pe fotograful de la „atac la persoana” si l-am invitat la masa noastra, daca nu are unde sa stea. Imediat si-a sunat trei prieteni care au aparut pe la orela 6-7 dimineata. A-mara, desi rupta de beata, realizand ca nu are cu ce plati consumatia, cu sanii si chilotii la vedere, s-a lipit imediat de unul dintre noii veniti, pe care, din considerente de bun simt, l-am taiat din din pozele respective. De frecusurile si discutiile care au avut loc intre ei, nu cred ca mai este cazul sa vorbesc. Cert este, ca domnii au platit consumatia, iar la orele 10.00, cand am decis sa plecam, a-mara si-a luat noua achizitie in masina ei, la ea acasa. Pana si bodyguarzii de la "MILLION DOLLARS" s-au impotrivit ca s-o lase sa plece in halul ala, insa cand a inceput sa tipe la ei ca e „mara banica” si il cunoaste pe CIOCAN (CHRISTIAN CIOCAN, purtatorul de cuvant al POLITIEI ROMANE, de care aminteste si NANU, fostul logodnic al a-marei, in emisiunea in care o acuza ca i-a incendiat masina) si ei nu i se poate intampla nimic, acestia s-au lasat pagubasi. Chiar si baiatul cu care a plecat acasa a incercat sa-i smulga cheile de la masina, insa a fost in zadar). 
Eu mi-am luat un taxi, am dormit cateva ore si dupa amiaza am fost la evenimentul  "IL MAKIAGE" cu KAA, pentru a fi machiata de ALEX RADULESCU si coafata de GETA VOINEA si a intruchipa un personaj venetian (vezi poza mai jos)
Iata si discutia de pe mess, dintre mine si amara banica, a doua zi dupa acest maraton al cluburilor:
Mara Banica (08.03.2010 12:38:23):
Mara Banica (08.03.2010 12:38:27): esti
Mara Banica (08.03.2010 14:26:43): mai da o pe prima
Mara Banica (08.03.2010 14:27:00): CE BEATA ERAAAAAAAAAAAAAM
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:27:47): si astuia i-ai…s …o 3 ani?
Mara Banica (08.03.2010 14:27:52): nu
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:27:52):
Mara Banica (08.03.2010 14:27:54):
Mara Banica (08.03.2010 14:27:56): ahahahha
Mara Banica (08.03.2010 14:28:00): ce tare a fpst aia
Mara Banica (08.03.2010 14:28:10): a venit bodigardu sa si ceara scuze
Mara Banica (08.03.2010 14:28:12):
Mara Banica (08.03.2010 14:28:16): mai ai?
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:28:48): nu
Mara Banica (08.03.2010 14:28:59): cum fata, ca am facuty o gramada
Mara Banica (08.03.2010 14:29:08): alea in care ne calaream noi la budhha?
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:29:32): nu am niciuna de acolo cu tine
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:29:43): Hentz mi-a stricat o gramada
Mara Banica (08.03.2010 14:29:47):
Mara Banica (08.03.2010 14:29:51): nu evinovat saracu
Mara Banica (08.03.2010 14:29:54): era beat
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:29:59): ai facut si altii
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:30:02): Lumi
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:30:06): Florin
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:30:07): cred
Mara Banica (08.03.2010 14:30:10): dada
Mara Banica (08.03.2010 14:30:48): mi le da lumi diseara
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:31:54): ok
Mara Banica (08.03.2010 14:32:04): cum mi le trimite, ti le dau
Mara Banica (08.03.2010 14:32:13): dar nu era sigura ca ii merge netul acasa
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:32:16): ok
Mara Banica (08.03.2010 14:32:18): ce ai fkt ieri 
Mara Banica (08.03.2010 14:34:24): frate cat e de marfaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:36:23): 4 ore m-au machiat ieri
Mara Banica (08.03.2010 14:36:32): frate e foarte misto
Mara Banica (08.03.2010 14:36:38): cred ca ai fost rupta
Mara Banica (08.03.2010 14:36:42): nu stiu cum rezisti
Mara Banica (08.03.2010 14:36:45): sa mor io
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:36:53): si apoi pana la 3 la contabila
Mara Banica (08.03.2010 14:36:55): auzi sopfie s a suparat pe noi sau ceva?
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:36:59): nu
Mara Banica (08.03.2010 14:37:05): ca nu mai tin minte
Mara Banica (08.03.2010 14:37:10): ea de ce n a venit la lautari
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:37:21): o fi plecat la trageri
Mara Banica (08.03.2010 14:37:28):
Mara Banica (08.03.2010 14:37:34): m a sunat fanica ieri
Mara Banica (08.03.2010 14:37:36):
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:37:52): ?
Mara Banica (08.03.2010 14:37:58): ala pe care l am kemat
Mara Banica (08.03.2010 14:38:00): la lautari
Mara Banica (08.03.2010 14:38:03): plm
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:38:09): NU STIU
Mara Banica (08.03.2010 14:38:13): pai am poza cu el
Mara Banica (08.03.2010 14:38:19): in care mi se vad tzatzele
Mara Banica (08.03.2010 14:38:20):
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:38:23): ah
CARMEN PLESEA (08.03.2010 14:38:33): parca altfel il cheama
Mara Banica (08.03.2010 14:38:40): stefan
Mara Banica (08.03.2010 14:38:44): dar fanica suna mai bine
PS: Vorbind astazi cu hair stilistul HENTZ, am mai aflat ceva si adaug acum. Dupa cum bine ati inteles, in dupa amiaza acelei zile, in timp ce eu eram pregatita pentru prezentarea IL MAKIAGE, a-mara basinica l-a sunat pe HENTZ, care ma insotise. Eu nu puteam vorbi la telefon, asa ca aceasta i-a spus lui ca era disperata ca nu-si mai gasea cheile de la masina si ca, in dimineata respectiva, a venit acasa cu toti cei trei prieteni ai fotografului de la "atac la persoana". Probabil, ceilalti, erau cu masina lor sau au luat un taxi si s-au tinut dupa masina a.marei, lucru pe care eu nu aveam cum sa-l stiu... SA FIE ACESTA MOTIVUL PENTRU CARE a-mara ba-si-nica S-A RAZBUNAT PE CEI DE LA "ATAC LA PERSOANA"?! INSEAMNA CA SANSELE LU' FANICA DE A FI TATA, AU SCAZUT CONSIDERABIL, LA 33, 3%...
                                                                 VA URMA

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

VEDETE SI ARTISTI DE TOP SOLIDARI CU VICTIMELE INUNDATIILOR DIN MOLDOVA

 



Primaria Sectorului 6 impreuna cu asociatia studentilor din Romania (UNSR) au avut initiativa de a uni cativa din cei mai in voga artisti ai momentului intr-un concert special care a avut loc in Club ”PRINCESS”. 



Cele mai in voga nume ale muzicii de club CONNECT-R, DJ MORRIS, DAVID DEEJAY, MOSSANO, ELLA ROSE si SONNY FLAME au facut un gest de suflet si au concertat din solidaritate pentru sinistrati, iar incasarile se vor duce catre oamenii  afectati de inundatii.







 Intrarea a fost 10 RON/persoana. La accesul in club a fost instalata o urna, unde participantii la eveniment au donat si alte sume de bani in afara biletului de intrare. Din fondurile stranse,  Primaria sectorului 6 va achizitiona diverse materiale de constructii pentru persoanele care si-au pierdut casele in urma inundatiilor. 





 De asemenea, mai multe vedete din lumea show-bizz-ului printre care  ION CRACIUNESCU, LIVIU GANEA, reprezentand clubul DINAMO, ALEXANDRA ENACHESCU, RAMONA GABOR, SANZIANA BURUIANA, reprezentantii scolii de televiziune conduse de VLAD IONESCU,  MARILENA AVADANI, GINA MAICAN si CARMEN PLESEA au fost prezenti la eveniment. 




 Li s-au alaturat oameni din presa care s-au alaturat campaniei intitulate „SOLIDARI PENTRU SINISTRATI”, contribuind fie cu bani, fie cu haine (cazul meu - CARMEN PLESEA si al CRISTINEI TODORAN – model al Agentiei KAO FASHION), care vor ajunge alaturi de bunurile stranse deja pana acum de Primaria Sectorului 6 si de UNSR.


GICA POPESCU a fost invitat la eveniment, dar fiind plecat din tara, a anuntat, prin intermediul fostului arbitru international ION CRACIUNESCU, ca va dona a doua zi dupa eveniment  10.000 RON .
Suma totala stransa dupa eveniment este de 17.000 RON

 Desi eram anuntata ca evenimentul va incepe la orele 23.30, nu puteam rata a doua semifinal a CM de fotbal 2010, respective SPANIA – GERMANIA  1 – 0, asa ca am ajuns in jurul orelor 00.15. Nu am venit singura, ci mi-am luat trei prieteni, DRAGOS, COSMIN si MARIAN, care, pe langa faptul ca m-au ajutat sa car cei 4 saci si pachete cu donatii, au rezervat si masa din dorinta de a ramane si la concert si sa dansam pana dimineata. Lucru care s-a si intamplat, gasca marindu-se considerabil… 


Pentru carcotasii care au pus la indoiala donatiile mele de-a lungul anilor si campanile umanitare, m-am hotarat sa afisez si lista cu bunurile donate numai in aceasta campanie
                                                                                 DONATIE CARMEN PLESEA  
                  Campania  “SOLIDARI PENTRU SINISTRATI”  Club PRINCESS  07 iulie 2010
Lenjerii  pat  bbc, prosop  3
Fete perne 2
Pijama tip salopeta bbc  1
Pantaloni  trening  bbc, fas, catifea   4
Bluze trening   5
Sorturi   3
Pantaloni  stofa,  blugi, colanti lycra   20
Bluze, tricouri, maieuri adolescent   22
Prosoape   12
Cizme lac, cauciuc   2
Incaltaminte  dama   4
Jucarii  3
Palarii polar   2
Sepci   3
Sosete lana   2 per
Sutiene   4
Pulovere adult   6
Halat de baie velur  1
Rochie  1
Bluze  adulti   4
Camasi   3
Sacouri  dama   2
Mop  1
Alte articole aparute pe aceeasi tema:                       

http://www.libertatea.ro/stire/foto-vedetele-au-donat-bani-pentru-sinistratii-din-moldova-295299.html Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar NU toti cei care sunt trecuti in articolul respectiv au fost prezenti... Ce mai conteaza insa ?! Unii n-au fost nici la Revolutia din '89 si au certificat de revolutionar...

Ca sa nu mai vorbim de FOCUS MONDEN-PRIMA TV, unde s-au aratat sacii cu haine donati de mine si figurile altor persoane, fara sa se pomeneasca nimic de mine...

miercuri, 19 ianuarie 2011

CARMEN PLESEA A SPUS ADIO FIINTEI IUBITE


          Cine isi inchipuie ca a face din moartea unui animal, pe care l-ai avut in grija ta multi ani, o adevarata drama acea persoana s-ar putea sa fie lipsita de o acuta capacitate de intelegere sau pur si simplu sa dovedeasca ignoranta fata de lumea minunata a necuvantatoarelor.










      Departe de a aduce acuze cuiva, nu putem trece cu vederea faptul ca multi au fost cei care s-au chinuit sa-i construiasca lui Carmen Plesea imaginea negativa, elaborata de minti aprinse ale caror idei au iesit la suprafata, in scop comercial mai degraba.






       Nu despre Carmen incercam sa vorbim acum, ea este sursa nesecata de inspiratie, avand un CV destul de impresionant, pe care nu-l cunoaste in totalitate oricine. “Traiesc cea mai grea zi din ultimii ani.











        Nu vreau sa comentez mai mult. Multumesc pentru intelegere”, scria vedeta pe Facebook, la inceputul anului.









        Apropiatii sai au gandit indelung la sensul mesajului si poate ca unii l-au descifrat, dar au preferat sa-i respecte dorinta. A murit Kaa?









           Da! Am intentionat sa procedam la fel, nepublicand stirea, pastrand discretia, insa indiferenta fata de petul considerat ca fiind propriul copil al lui Carmen nu ne caracterizeaza, mai ales ca l-am cunoscut, l-am atins si i-am urmarit adesea comportamentul.





 
        Moartea pitonului Kaa, mascota Agentiei de modeling KAO FASHION, manageriata de controversata Carmen Plesea, vedeta “cea mai vedeta”, cum il numea stapana in aparitiile sale in media sau pe unde se ivea ocazia, i-a provocat acesteia o mare suferinta.












           Psihologii au demonstrat ca disparitia unui animal e la fel de grea, ca pierderea unei persoane dragi.













          De aceea, aproape ca nu gasesti cuvinte sau gesturi potrivite, atunci cand cineva apropiat te anunta:”stii… a murit Coco, Betty, Kaa (in cazul de fata)” etc.








 
     Se cunoaste faptul ca vedetele (Paris Hilton, cunoscuta ca avand o adevarata gradina zoo, Rihanna), nu se despart de animalutele lor, mergand cu ele la cumparaturi, la filmari sau la mare, asa cum a procedat de multe ori si Carmen Plesea.











            Prezenta pe litoral, frumoasa reptila, Kaa, a participat la sedintele foto ale mamicii sale. “









            Aproape ca nu era persoana care sa nu doreasca sa realizeze fotografii cu sarpele meu. Eu trecusem in plan secund, Kaa ma depasise cu mult”, povestea vedeta cu bucurie sincera, ori de cate ori cineva deschidea subiectul litoral.





 
       Intorcandu-ne la moartea neasteptata a pitonului celebru, avem convingerea ca el va tine titlurile presei mondene, mai ales, fiindca a facut-o pe tot timpul vietii.








        A starnit curiozitate in lumea maturilor, insa mai mult in cea a copiilor, pentru ca Nicoleta ( numele adevarat al lui Carmen) ii strange la scoala sa de manechine, devenind in scurt timp adoratul celor mici indeosebi.











          Dupa ce le-a explicat cum stau lucrurile cu serpii constrictori, care nu sunt periculosi, o mare parte dintre cursanti au devenit foarte curajosi, apropiindu-se si mai mult de Kaa.







                 Cine este KAA? (II)
“Un carnat lung de 1,80 si de cea mai buna calitate”, daca ar fi sa ne luam dupa raspunsul dat, in nota de umor spontan specific vedetei , intr-un interviu cu ocazia apropierii Craciunului, facut public si pe blogul lui Carmen.










       Dupa ce a crescut iepuri, porcusori de Guineea, hamsteri, rate, pui de gaina, porumbei etc. pasiunea pentru animale a lui Carmen Plesea a atins punctul culminant, in momentul in care si-a facut cadou, de la un fachir, un sarpe mic de doi anisori, dupa cum putem afla de pe blogul Wordpress.












      Obisnuit deja cu oamenii, cel care avea sa devina mai tarziu rasfatatul tuturor, Kaa, a intrat in sufletul lui Carmen definitiv, intre cei doi creandu-se o legatura inexplicabila pentru unii.






 
            In mitologia clasica, sarpele este animalul cel mai ambiguu si mai nelinistitor.









          Aluneca rapid si silentios. Este dual, fiind atat pozitiv, cat si negativ.









     Pentru patroana Agentiei de modeling “Kao Fashion”, Kaa-utza, cum il dezmierda, ori de cate ori se intorcea acasa, reptila adoptata era doar pozitivul vietii sale.







       I-a creat un spatiu special “terariu de cinci stele”, punand mult suflet, in care si-au facut aparitia pietre mari de la mare, un crocodile FENG SHUI si alte accesorii potrivite, l-a hranit si intretinut cu grija, mai ales in perioada naparlirii.











      “Ii las lui Kaa toata averea mea. El este unicul mostenitor”, a socat, la vremea cand s-a rostit aceasta declarative, audienta de la “Povestiri de noapte”.







        Nu il droga, nu i-a scos dintii, il lasa sa doarma oriunde, pe birou, chiar in pat cu ea.










       Odata, povesteste Carmen, nu-l gasea nicaieri. Se pregatea sa plece la mare, la inaugurarea clubului "Bamboo" din Mamaia.








      Patru ore si jumatate, l-a cautat peste tot. I-a venit inima la loc, cand l-a descoperit in cel mai indepartat raft din dressing, dupa o haina de blana.



        Se poate desprinde lesne o concluzie, valabila pentru cei care n-au putut sa priceapa cat de draga i-a fost salamandra, de care s-a despartit definitiv.








      Fizic doar, caci i-a ramas in memorie, in suflet, neputand fi egalata de nimeni, exceptand-o pe mama lui Carmen.














       “Scarbosenia”,Kaa, denumire intalnita intr-un ultim articol despre “femeia cu sarpele”, a impins-o pe Carmen intr-o depresie, cu accese de plans, pe care le are de la moartea ei, zilnic, amintintindu-si ca insusi pitonul devenise trist.











       Parca simtise ceva. ”Nu sunt nebuna”, a semnalat Carmen. “Si Ioana Popescu, ce venise in vizita cu prietenul ei, a observat asta “.













 
     Cu el pe cap, in loc de turban, pe dupa umeri, in jurul taliei , Carmen si Kaa erau perechea cea mai asteptata la toate evenimentele din care pomenim doar cateva: inaugurari de cluburi, cazinouri, restaurante, saloane de infrumusetare, auto, lansari de carte, albume muzicale, petreceri, campanii umanitare (oamenii folosindu-se de imaginea sarpelui, in rezolvarea multor probleme), sedinte foto s.a.m.d.

 
      In topul aparitiilor se afla cele de pe podium, prezentarile de moda ( Catalin Botezatu, Gilda Collection, Rita Muresan, Laura Biagiotti, lista putand continua), adorabila reptila incolacindu-se lejer pe trupurile vedetelor: Loredana Chivu, Marina Dinu, Daniela Crudu, Bianca Dragusanu, Andreea Spataru etc.





        Videoclipurile lui Nino, Jean de la Craiova, Mina (Egipt), Cristina(Impact), Ecstasy si altele l-au avut pe Kaa in atentie, ca sa incheiem cu show-rile erotice ale Laurei Andresan, Alina Plugaru, Maria Cracana si cu cele peste 200 de emisiuni si reportaje TV.


Cand, cum si unde l-a ingropat Carmen pe pitonul sau iata intrebarile la care nu putem inca raspunde, macar asa sa pastram momentul de tacere, de discretie, de care e nevoie, chiar si in acele clipe cand vorbim de preferatele vedetelor, animalele. “Tara arde si baba se piaptana”, vor vocifera malitiosii, carcotasii, cert este ca satui fiind de vremuri “crizate”, de politicieni cu judecati mai mult strambe decat drepte, avem ocazia sa ne aplecam spre altceva, sa aflam ca Angelina Jolie si Brad Pitt, de exemplu, au facut donatii majore, in sprijinul animalelor salbatice.

Ileana MLADINOIU

PS: Multumesc dnei ILEANA MLADINOIU pentru acest frumos articol, pe care, desi mi l-a dat spre postare de circa o saptamana, nu am fost in stare sa-l postez pana la momentul actual.