miercuri, 27 aprilie 2011

Sport: DERBI-ul de ROMANIA, STEAUA - DINAMO sau diferenta dintre FAN si FANATIC

    Chiar daca erau Sfintele Sarbatori de Paste, microbista fiind, am acceptat invitatia lui VICTOR YILA de a merge la derbi-ul de Romania, STEAUA - DINAMO.
    Se spune ca in aceste zile trebuie sa fim mai buni cu aproapele nostru, mai credinciosi, mai sensibili...
    



    M-am machiat in culorile echipelor care urmau sa se infrunte, mi-am luat si o peruca la mine, pentru nelipsitele poze si am plecat.
    Aveam niste prieteni cu care merg mai des pe stadioane, asa ca am aranjat sa facem gasca pana la stadion, unde a trebuit sa ne despartim, deoarece aveam locuri in diferite parti ale stadionului.
     Stiam ca VICTOR avea invitatii la loja, unde, sincera sa fiu, nu imi place sa stau, pentru ca ma simt ca intr-un acvariu si nu simt atmosfera de pe gazon si din tribune.
    Cand sa intram pe unde stiam eu ca se ajunge la loje, am ramas mirata, intrucat ni s-a indicat intrarea de la Tribuna a II- a, pentru a ajunge la loja TRIBUNALL (hihihi). Chiar nu realizasem pana atunci ca exista o loja si pe partea cu Tribuna a II- a.  Am ocolit stadionul, am intrat, insa cu greu am gasit intrarea in loja respectiva (sectorul nu aparea nicaieri, decat pe invitatii).
     Avand in spate sute de meciuri vazute pe stadion, cunosc prea bine atmosfera si limbajul "elevat" practicat pe stadioanele noastre. 
    Avandu-l si pe VICTOR YILA langa mine, lumea ne oprea pentru a vorbi si a face poze cu noi, a ne pune diferite intrebari si pentru a verifica cu ce echipa tineam.
     Intr-un final, am ajuns si la loja mult cautata, aflata chiar deasupra tunelului prin care ies jucatorii. Vedeam doar terenul si simteam ca privesc dintr-un tanc, prin vizeta.

   Printre cei care stateau in acea loja, mai erau EMANUEL DOLHA (portar DINAMO), VLAD MUNTEANU (DINAMO), NICOLAE DICA si MIHAI COSTEA (venit de la U.CRAIOVA si care se antreneaza cu STEAUA) si inca cateva persoane de la ambele echipe, multi dintre ei veniti impreuna cu copii de maxim 10 ani.


     Meciul a debutat cu o ploaie de torte aruncate in teren de galeria "cainilor rosii" si nu m-as fi mirat daca arbitrul MARIUS AVRAM, ar fi intrerupt partida. Am mai auzit injuraturi la meciuri, insa ca la derbi-ul asta, niciodata.
    Cativa "viteji sustinatori" ai echipei STEAUA, imbatati de "spiritul de turma" si cine mai stie ce, i-au "umplut" frigiderul lui DOLHA, pe tot parcursul meciului, inclusiv la pauza.
    Tot la pauza, se pare ca le-am sarit si eu in ochi si, probabil ca, in mintea lor bolnava, au crezut ca am vreo legatura cu portarul adversarei lor de moarte (n-am mai pus ghilimele, intrucat am inteles din vocabularul, gesturile si privirea acestora, ca sunt capabili chiar si de crima).
    De ce anume se puteau lega ?! De sarpe si de codite... Asa ca de la pauza si pe parcursul celei de-a doua reprize, am impartit cu DOLHA injuraturile primite.
    Cand GABRIEL TORJE a marcat singurul gol al partidei, m-am gandit ca DUMNEZEU le-a dat o palma acelor badarani. STEAUA si nicio echipa de fotbal din lume nu merita asemenea "sustinatori".
    O faza tare a fost cand, unul dintre "fani", dotat cu un fizic meserias (care merge des la sala... de mese), ce purta un tricou avand pe spate numele DUMITRESCU,  i-a transmis lui DOLHA: "Lua-ti-as p.la la m.ie!", injuratura care ne-a facut pe toti sa radem in hohote. Cand a realizat ce a spus, "DUMITRESCU" s-a intors rusinat catre gazon.

   Cu cateva minute inainte de finalul partidei, profitand de un moment de neatentie al "fanilor", "cainii rosii" au reusit sa se strecoare pe langa ei si sa intre in tunel. "Fanii" surprinsi, de nervi, au inceput sa scuipe, sa injure si sa arunce cu diferite obiecte in tunel.
     Ceea ce m-a mirat, de asemenea, este faptul ca, desi stadionul mustea de stewarzi de la firma "SHELTER", acestia nu au intervenit in niciun mod, ba chiar se distrau pe seama injuraturilor. Pe tot parcursul meciului, loja a fost efectiv bombardata de palmele, pumnii si picioarele care se dadeau in geamuri si pe acoperis.
 
   Stelist convins, chiar daca nu jucase si nu a depins de el faptul ca STEAUA a fost invinsa, NICOLAE DICA n-a scapat nici el de furia unor "fani" stelisti. Mult mai recalcitrant decat noi, acesta i-a invitat pe cei care il admonestau, in loja, ca sa discute de la egal la egal. Bineinteles, ca "preacurajosii" se faceau ca nu aud...
     La finalul meciului, i-am atras atentia asupra acestui lucru unuia dintre sefii stewarzilor, pe care il cunosteam si am iesit din stadion. Ocolind din nou stadionul pentru a ajunge in parcare, doi neica nimeni, vazandu-ma cu VICTOR YILA, pe care probabil nu l-au recunoscut, s-au gasit sa ma jigneascam facandu-ma curva si sa ma injure de sarpe. Atata le-a trebuit, ca am fugit spre un grup de vreo 15 jandarmi si le-am atras atentia. Cei doi se indreptau oricum catre acestia, imediat au fost intrebat ce s-a intamplat, ei au negat spunand ca eu mint,  VICTOR a confirmat spusele mele si "vitejii" au fost pusi la gard.
    I-am intrebat pe jandarmi daca, in conditiile actuale, cred ca femeile si copiii mai sunt in siguranta pe stadioane... Voi ce credeti???
   Asadar, de la spectacolul dezamagitor din teren vazut pe teren, de la cel josnic vazut in tribune si pe langa stadion, nu m-am mai mirat de ceea ce s-a intamplat dupa meci cu masina lui GIGI BECALI...
   Clar, suntem departe de CIVILIZATIE si foarte aproape de ANARHIE, conditiile sociale mizere si lipsa de preocupari transformandu-i pe FANI in FANATICI.

luni, 18 aprilie 2011

Diploma de la mine, singura din viata escrocului hent ?!

     Pentru a imbina utilul cu placutul, petrecerea cu ocazia implinirii a 43 de ani, mi-am facut-o la salonul pe care il detineam la vremea respectiva (ulterior, bagat in faliment tot de ESCROCUL hent), KAO BEAUTY SALON. Pentru ca mintise cu nerusinare ca el are clientela de lux si face 70 de milioane de lei vechi in 2 saptamani (martori imi sunt DORU IUGA, ANI, SOFIE MATEI si VALI ION) si are echipa super profesionista, am semnat actele si i-am transferat 50% din firma ce detinea salonul, el neachitandu-mi niciun leu.... Pentru ca nu avea...  Actele s-au facut in prezenta unul avocat. Tot el a semnat ulterior toate facturile cu care a cumparat ceea ce considera el ca este necesar, ca lipseste si mai trebuie in salon.
     Totul s-a dovedit a fi o MARE MINCIUNA, el nereusind sa incaseze 70 de milioane lei vechi, nici macar in 6 luni. Echipa superprofesionista era INEXISTENTA. Lunar, EU aduceam minim 1200 euro chiria/ luna (el, nimic... dovada martorii si discutiile pe messenger dintre mine si el, in mare parte postate in articolul http://carmenplesea.blogspot.com/2011/04/discutii-interesante-pe-messenger-intre.html ).
     NUMAI eu faceam publicitate salonului, aducand vedete si mass media. Printre evenimente, mi-am sarbatorit si ziua de nastere acolo, tocmai pentru a atrage atentia asupra salonului. Am avut sponsori, peste 50 de invitati, printre care si mara banica si florin hent, singurii care nu mi-au aduc nici macar o floare si Alina Erimia. Suntem in SAPTAMANA MARE si DUMNEZEU mi-e martor ca nu mint cu nimic. Nu are rost sa mai spun de ceilalti invitati prezenti.
     Prietena mea, IOANA POPESCU a venit cu ideea sa inmanez diplome invitatilor cu aceasta ocazie, idee pe care am imbratisat-o imediat. Cei care vor sa afle mai multe picanterii pot citi articolul de pe blogul meu "CUM A FACUT ROST MARA BANICA DE DIPLOMA SEMNATA DE CARMEN PLESEA" ( http://carmenplesea.blogspot.com/2010/06/normal-0-21-false-false-false-ro-x-none.html )
     Iata unul dintre articolele aprute cu ocazia zilei mele de nastere : http://www.atac-online.ro/08-12-2009/Viorel-Lis-campion-la-bancuri-si-glume-pentru-Carmen-Plesea.html

Viorel Lis, campion la bancuri şi glume pentru Carmen Pleşea

Sărbătorita a decernat 37 de premii!

Vineri, 4 decembrie, la KAO BEAUTY SALON, CARMEN PLESEA a petrecut pana la 8.30 alaturi de invitaţii săi de onoare, în decorul exotic al salonului de infrumuseţare pe care îl deţine in buricul Capitalei, KAO BEAUTY SALON, locatie unde a decernat PREMIILE KAO BEAUTY.
Non conformistă, exotică şi rebelă, Carmen este un Săgetător romantic, care a preferat să-şi sărbătorească anul acesta cele două zile (de naştere - 43 ani şi de nume de Sf. Nicolae), într-un cadru festiv, alături de prieteni apropiaţi, VIP-uri, personalităţi din lumea show-biz-ului, a modelling-ului, artei, teatrului, muzicii şi filmului, a fotbalului şi a politicii, reprezentanti mass-media, scriitori, oameni de afaceri şi de animalul sau de companie, celebrul piton KAA.
Printre invitaţii lui Carmen şi-au făcut simţită prezenţa Costică Ştefănescu (fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei), impreuna cu superba sa sotie, Meri si fiica lor, Kristin, Gazi Demirel (“Fotoliul rosu”- OTV, Media Vision Production), Oana Georgescu – PR Agentia KAO FASHION, Ilie Marinescu, Florin Hent (hair-stylist KAO BEAUTY SALON), Aurora Sitarus (astrolog) – profesori si colaboratori ai Agentiei KAO FASHION, Şükrü Karaaslan (EMMI Restaurant), Carmen Okabe (Presedinte al Uniunii Nationale a Esteticienilor), Oana si Viorel Lis, Fabio, Daniela Raduica, Olimpia Zica impreuna cu sotul sau Florin Iordache, Hamdi Yılmaz (redactor-sef ANAYURT), Mara Banica, Sofie Matei si Luciana Stanciu (OTV), Ioana Popescu ( redactor-sef al revistelor SOC si ZAU), Alina Erimia (Click), Virgil Constantin (PRESEDINTELE ASOCIATIEI MICILOR MESTESUGARI DIN ROMANIA) Marian Prunau, Dudu Steel, modele ale agentiei “KAO FASHION”pe care o detine Carmen si bineinteles iubitul ei animal de casa, celebrul piton KAA.
In atmosfera destinsa si primitoare a salonului, toata lumea s-a simtit extraordinar de bine, bauturile rafinate au curs la greu, mancarea turceasca a fost pe placul tuturor invitatilor, Viorel Lis a fost campion la spus bancuri si glume si toti s-au inghesuit sa faca poze cu invitatul de onoare, KAA.
Bineinteles ca si acesta se cam saturase la un moment dat si a gasit refugiu si odihna pe capul stapanei sale, de unde nu a mai coborat pana la finalul petrecerii de la KAO BEAUTY SALON, el tronand nemiscat in acest loc pe toata durata decernarii premiilor KAO BEAUTY. Singurul premiat la care a reactionat si chiar a avut intentia de a trece pe capul acestuia, a fost COSTICA STEFANESCU.
La finalul petrecerii de la salon, cei mai rezistenti dintre invitati au plecat in cel mai stilat club din Bucuresti, ‘’LIME LIGHT”, detinut de bulgarul EMIL TONCHEV, unde s-a cantat muzica live alaturi de DRAGOS MOSTENESCU, OLIMPIA ZICA, JULIE MAYAYA si RADU NAUMESCU. Aici, atmosfera extrem de primitoare i-a retinut pe acestia nu mai putin de orele 8.30 …. Carmen, ca de obicei fiind cea mai rezistenta, a plecat ultima…..
Premiile KAO BEAUTY oferite de CARMEN PLESEA:
1 CELE MAI MULTE MECIURI JUCATE IN LIGA I, B SI ECHIPA OLIMPICA – 496, CAPITAN AL NATIONALEI DE FOTBAL IN 66 MECIURI JUCATE INTRE 1977-1985 – COSTICA STEFANESCU
2 CUPLUL CARE S-A HOTARAT SA-SI PUNA IN SFARSIT PIROSTRIILE IN 2009, DUPA …. 11 ANI – OANA si VIOREL LIS
3 PENTRU REALIZARILE IN JURNALISM, PR SI CARTEA “IULIANA MARCIUC IN MIEZUL ZILEI” – OANA GEORGESCU
4 EDILUL CU CELE MAI SPECTACULOASE COSMETIZARI URBANISTICE IN 2009 – CRISTIAN POPESCU - PIEDONE
5 CEL MAI BUN BUCATAR TURC DIN ROMANIA AL ANULUI 2009 - Şükrü Karaaslan - EMMI RESTAURANT
6 UNICUL PREZENTATOR AL VEDETELOR SI SPECTACOLELOR DE ANVERGURA – OCTAVIAN URSULESCU
7 REALIZATORUL PRIMEI EMISIUNI IN LIMBA TURCA DIN ROMANIA SI EUROPA “FOTOLIUL ROSU”- OTV - GAZI DEMIREL –ACTOR – SCENARIST - REGIZOR
8 ZIARISTUL MONDEN AL ANULUI 2009 – IOANA POPESCU, REDACTOR-SEF “SOC” si “ZAU”
9 PENTRU CEA MAI ORIGINALA VOCE DE LA EDITH PIAF LA MARIA TANASE - DANIELA RADUICA
10 CELE MAI PROMPTE SI EFICIENTE SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE – RANDORY SECURITY – DIR. ION MIHAI
11 PRIMUL si SINGURUL COTIDIAN IN LIMBA STRAINA DIN ROMANIA – ANAYURT – DIR. HAMDI YILMAZ
12 TENACITATE, LUPTA IN SLUJBA ADEVARULUI SI FRUMUSETE - AVOCATUL ANULUI 2009 – MARIANA STEFAN
13 EXCELENTA, PROMPTITUDINE SI EFICIENTA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR – SC “ADMI CONSTRUCT” SRL – ADRIAN LEANCA – DIRECTOR
14 CEL MAI SIMPATIC PORTAR AL NATIONALEI DE FOTBAL A ROMANIEI, UNICUL PORTAR SURPRINS IN OFFSAID – RICA RADUCANU
15 “MINI FOTOMODELUL ANULUI 2009”, TITLU CASTIGAT LA CONCURSUL INTERNATIONAL “ BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2009” – BEATRIX KERESZTENNY (7 ANI- MODEL “KAO FASHION”- TARGU SECUIESC)
16 “BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2009” – LOCUL II – BIANCA JASCU (6 ANI – MODEL “KAO FASHION” – TULCEA)
17 PENTRU FRUMUSETE, TENACITATE SI PUTERE DE MUNCA ATAT IN MODELLING CAT SI IN MUZICA – STEFANIA CHESAR (8 ANI- MODEL “KAO FASHION”)
18 CELE MAI INOCENTE MINI MODELE ALE AGENTIEI “KAO FASHION” – BOGDAN (4 ANI) SI GEORGIANA IAMANDI (6 ANI)
19 CEL MAI CUNOSCUT ARBITRU INTERNATIONAL DIN ROMANIA – ION CRACIUNESCU
20 CELE MAI RAPIDE SI SIGURE SERVICII IN DOMENIUL TRANSPORTULUI DE PERSOANE - ORTADOGU & PERLA TOUR - ABDURRAHIM TAS
21 CEL MAI TANAR JURNALIST SPORTIV, POLIGLOT, CLASAT PRINTRE CELE MAI SEXY ZIARISTE – CORINA MLADINOIU (JURNALIST “PROSPORT” SI MODEL “KAO FASHION” )
22 PENTRU LUPTA ASIDUA PE CARE O DUCA CONTINUU PENTRU AJUTORAREA CELOR NEVOIASI - PREOTUL IONUT DOGARU – PAROHIA RASIMNICEA – IALOMITA
23 PENTRU O VIATA INCHINATA ESTETICII - CARMEN OKABE – patron “ LES NOUVELLES ESTHETIQUES”
24 ANTRENORUL DE BOX FEMININ AL ANULUI – MARIAN IVANA
25 CEL MAI CITIT ARTICOL XXX – “BLUGII CU PENIS AI LUI DANI” – ALINA ERIMIA – “CLICK”
26 CEL MAI STILAT CLUB DIN BUCURESTI – EMIL TONCHEV – MANAGER CLUB “LIME LIGHT”
27 PENTRU 15 ANI DE JURNALISM IN SLUJBA ADEVARULUI – MARA BANICA
28 PENTRU VESNICUL RAPIDIST, JUCATOR, ANTRENOR, DIRECTOR AL CLUBULUI DIN GIULESTI – NICOLAE MANEA
29 POET, PROZATOR, “PSIHOLOGUL VEDETELOR”- ILIE MARINESCU
30 STILISTUL CARE A IMPRESIONAT-O PE CARMEN PLESEA, CEL CARE FACE CA, IN URMA SCHIMBARILOR DE LOOK, NEVESTELE SA-SI PARASEASCA BARBATII – FLORIN HENT
31 PENTRU CEA MAI RAPIDA ASCENSIUNE IN MUZICA IN ANUL 2009 - FLORIN NITA – FABIO
32 CEL MAI ACID MODERATOR SI EMISIUNEA SA CEA MAI AUDIATA SI VIZIONATA ONLINE “DE AZI PE MAINE”- RADIO LYNX - CRISTIAN SZILVASSY
33 PENTRU CEI CARE SE LUPTA SA DUCA TRADITIILE STRAMOSESTI IN VIITOR - VIRGIL CONSTANTIN – PRESEDINTELE ASOCIATIEI MICILOR MESTESUGARI DIN ROMANIA
34 CEL MAI INCISIV MODERATOR SI REPORTER DE INVESTIGATII – DAN DIACONESCU “OTV”
35 CELE MAI PRECISE PREVIZIUNI ASTROLOGICE IN 2009 – AURORA SITARUS
36 CEL MAI SOCANT CUPLU DIN SHOWBIZ MODERATOR TV - FOTBALIST – SOFIE MATEI – “OTV”
37 CELE MAI FRUMOASE ARANJAMENTE FLORALE DIN VIATA DVS - “GEANINA FLOWERS” – DIR. GEANINA COMAN

Sponsorii evenimentului: “EMMI” RESTAURANT, CLUB “LIME LIGHT” si “GEANINA FLOWERS”
Parteneri media ai evenimentului: CLICK, SOC, ANAYURT, ZAU, MEDIA VISION PRODUCTION, STAR, ATAC, REALITATEA ROMANEASCA, INFOFASHION.RO, ACTUALITATEA MUZICALA, BUCHAREST NIGHT LIFE, TONICA, SPY, OANA GEORGESCU PUBLIC RELATIONS, RADIO LYNX.
(D.D.)