marți, 22 noiembrie 2011

“VIOLUL” – RAMPA de LANSARE in MILENIULUI 3 pentru RATATELE MIORITICE


Desi a venit frigul, salariile si pensiile au fost inghetate miseleste prin vot secret, primul ministru a alocat discretionar fondurile bugetului rezervat calamitatilor, sefa SGG "arunca" cu spatiile R.A.-A.P.P.S. in afinii sai, in ultimele saptamani am fost  bombardati cu stiri si emisiuni pe tema “violului” unei adolescente minore (17 ani si 11 luni, va dati seama ce schimbare va suferi la 18 ani FIX!)) din liceul puilor de stabi, “JEAN MONNET”, intr-o excursie la munte, de catre profesorul de sport. Poate ca nu se facea atata valva , daca tanara reclama “violul” imediat si nu la cateva zile bune.
Am urmarit cateva emisiuni pe aceasta tema, nu cunisc niciunul dintre personaje si fara a acuza pe cineva in acest “viol”, tin sa ma manifest si eu.
1.       Daca a fost viol, de ce a fost reclamat dupa cateva zile? Se mai poate dovedi violul dupa atatea zile?
2.       De ce reclamanta era atat de vesela cateva zile dupa excursie si dupa  mult timp aparea atat de devastata la liceu?! Vezi postarea colegilor ei de liceu pe pagina de facebook: “Colega care a reclamat violul a venit la scoala in zilele ce au urmat excursiei; era vesela, se arata incantata de timpul petrecut in excursie, facea propuneri colegilor de a merge impreuna cu profesorul Visan in noi excursii la munte si chiar la Paris.”
3.     3.  De ce profesorul a fost arestat dupa 2 saptamani, pe baza acelorasi probe, dar fara rezultatele de la INML?
4.      4.  S-a gandit cineva ca, asa cum majoritatea barbatilor potenti financiar are impresia ca toate femeile trebuie sa le cada la picioare, la fel se poate intampla si cu gandirea unei copile de bani gata???
5.      5.  Zilnic sunt violate fetite, adolescente, gravide, femei sau batrane. De ce se face atata diferenta intre aceste cazuri? Pentru ca tatal liceenei este foarte bogat si si-a permis un avocat cunoscut?!
6.       6. Oare face cineva diferenta intre uniformele de liceu de acum 20 de ani si tzoalele de firma, decoltate si  mai mult decat mini, agreate in licee astazi?
7.       7. Oare promovarea tarfulitelor ieftine in mass media romaneasca, atat a imaginii dezbracate cat si a modului lor de “gandire”, a realizarilor lor de pe urma prostitutiei atat de vizibile si a faptului ca ajung vedete si reusesc sa isi intretina pana si familia din aceasta “meserie” , nu isi pune amprenta  asupra educatiei si modului de gandire a acestor adolescente?! Indiferent ca sunt sau nu fete de bani gata…
8.     
      Nimereala sau cotidian, urmarind in aceste zile serialul romanesc “PARIU CU VIATA” (2011) si sitcomul american “TANAR SI NELINISTIT”, pe PRO TV, am remarcat ca relatia sexuala eleva – profesor este la ordinea zilei . Si era si inainte, dat fiind faptul ca episoadele din “TANAR SI NELINISTIT” au fost realizate in urma cu cativa ani buni, mai exact in 2007. Vad ca parintii din film afla, mai toata lumea stie si totusi profesorul nu ajunge la inchisoare, in niciun serial…
      Eu nu spun ca sunt de acord cu aceste relatii, doar afirm ca ele exista in toate institutiile de invatamant si eu nu pot sa fiu ipocrita ca altii care se prefac ca nu exista sau nu sunt in cunostinta de cauza... Ca sa nu mai spun ca pe vremea mea, in timpul liceului (1981-1985) se stia la fel de bine ca anumite eleve aveau o relatie sau aventura cu vreun profesor. In ultimii ani, mi-au ajuns la urechi, pe langa relatiile deja cunoscute eleva - profesor, foarte multe aventuri sau relatii dintre elevi si profesoare.
     De asemenea, eu nu am uitat de tanarul elev care s-a aruncat de la etaj pentru profesoara lui, cu care avea o relatie, relatie consimtita chiar si de catre familia lui. Desi cazul a fost amplu mediatizat in urma cu cativa ani, se pare ca multi au uitat asta.
     Ceea ce mi se pare ilar si grotesc totodata este urmatorul fapt: pe vremea mea, daca erai violata, nu reclamai ca sa nu afle lumea si sa te faci de ras ca, deh, cine te mai “lua” dupa… 
     In ziua de astazi, culmea,  apar la tv si nu numai, toate rapandulele ratate, care mai de care sa declare ca a fost “violata”… de nu stiu cate ori, de nu stiu cate persoane…  Cand???  Eh, acum 1 saptamana, acum 20 de ani, etc… si multa lume, bolnava si ahtiata dupa “senzational”, se uita si crede…  BLEAH!  Orice fin observator sau pshiholog daca se uita la ele, isi da seama ca mint…  Ah, am uitat ca, dupa modelul saltului in cariera al Pamelei Anderson, au inceput si “mioritzele” noastre sa isi dea singure in presa filmulete proprii cu prestatii execrabile de sex, pretinzand ca nu stiu cum au ajuns pe mana mass mediei… BLEAHHHH!  Si iete tu, ca niciun producator de la Bollywood nu s-a-nghesuit sa le contacteze... nici sexual, nici "profesional"...
      Si pentru a incheia cu zambetul pe buze, va spun si un banc, auzit la una dintre emisiunile pe tema "violului":
Eleva catre tata: Tata, tata, am fost violata timp de 3 zile!
Tatal catre eleva: Cum asa? Ca doar lipsesti de acasa numai de 2 zile
Eleva catre tata: Pai ma mai duc si maine….
No comment!

P.S. 25 nov 2011 Iata si rezultatul mult asteptat

Eleva de la Jean Monnet nu a fost violată! Raportul IML şochează: avea fisuri anale dintr-un act sexual consimţit!

Raportul IML face lumină în cazul presupusului viol de la Monnet. Medicii legisti nu pot confirma varianta violului!

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/eleva-de-la-jean-monnet-nu-a-fost-violata-raportul-iml-socheaza-avea-fisuri-anale-dintr-un-act-sexual-consimtit-195294.html

Si vreau sa prezint doar un singur comentariu la postarea articolului de mai sus, pe pagina de facebook realizata de sustinatorii profului de sport (https://www.facebook.com/pages/Alaturi-de-Visan-Dan-Octavian/214558845283978)

Cristian Laszlo Müller :  Ganditi-va ca sexul anal e contra naturii si este dureros-in mod normal se face cu lubrifiant-si aici avem situatiile: 1 ori proful o avea tare mica, 2 ori tipa umbla cu lubrifiantul la ea-deci premeditare, 3 ori avea dosul atat de larg ca nu-i mai trebuia lubrifiant, 4 proful o avea prea mare si cu tot lubrifiantul ei, dosul s-a fisurat nitel.

2 comentarii:

  1. Ai punctat bine . Asa e . Mai sunt cateva luni si eleva da bacalaureatul dupa care se violeaza cat poate cu cine poate . sa-i dorim sanatate si sunt convins ca vom mai auzi de ea . PS .... cum ziceai ca o cheama ? .....

    RăspundețiȘtergere
  2. CARMEN draga imi place.Dar bancu e si mai tare.Tine-o tot asa .
    pupici de la cluj
    ADI

    RăspundețiȘtergere