joi, 8 iulie 2010

UMANITAR - CARMEN PLESEA, VEDETE si ARTISTI de TOP SOLIDARI cu VICTIMELE INUNDATIILOR din MOLDOVA

http://www2.acasatv.ro/special_shows/povestiri_de_noapte/episoade/povestiri-de-noapte-8-iulie-2010~2888.html

 http://www2.acasatv.ro/special_shows/povestiri_de_noapte/episoade/povestiri-de-noapte-8-iulie-2010~2888.html



Primaria Sectorului 6 impreuna cu asociatia studentilor din Romania (UNSR) au avut initiativa de a uni cativa din cei mai in voga artisti ai momentului intr-un concert special care a avut loc in Club ”PRINCESS”. 



Cele mai in voga nume ale muzicii de club CONNECT-R, DJ MORRIS, DAVID DEEJAY, MOSSANO, ELLA ROSE si SONNY FLAME au facut un gest de suflet si au concertat din solidaritate pentru sinistrati, iar incasarile se vor duce catre oamenii  afectati de inundatii.








  Intrarea a fost 10 RON/persoana. La accesul in club a fost instalata o urna, unde participantii la eveniment au donat si alte sume de bani in afara biletului de intrare.








Din fondurile stranse,  Primaria sectorului 6 va achizitiona diverse materiale de constructii pentru persoanele care si-au pierdut casele in urma inundatiilor. 



 De asemenea, mai multe vedete din lumea show-bizz-ului printre care  ION CRACIUNESCU, LIVIU GANEA, reprezentand clubul DINAMO, ALEXANDRA ENACHESCU, RAMONA GABOR, SANZIANA BURUIANA, CLAUDIA GHITULESCU, reprezentantii scolii de televiziune conduse de VLAD IONESCU,  MARILENA AVADANI, GINA MAICAN si CARMEN PLESEA au fost prezenti la eveniment. 



 Li s-au alaturat oameni din presa care s-au alaturat campaniei intitulate „SOLIDARI PENTRU SINISTRATI”, contribuind fie cu bani, fie cu haine (cazul meu - CARMEN PLESEA si al CRISTINEI TODORAN – model al Agentiei KAO FASHION), care vor ajunge alaturi de bunurile stranse deja pana acum de Primaria Sectorului 6 si de UNSR.

GICA POPESCU a fost invitat la eveniment, dar fiind plecat din tara, a anuntat, prin intermediul fostului arbitru international ION CRACIUNESCU, ca va dona a doua zi dupa eveniment  10.000 RON .
Suma totala stransa dupa eveniment este de 17.000 RON
 Desi eram anuntata ca evenimentul va incepe la orele 23.30, nu puteam rata a doua semifinal a CM de fotbal 2010, respective SPANIA – GERMANIA  1 – 0, asa ca am ajuns in jurul orelor 00.15. Nu am venit singura, ci mi-am luat trei prieteni, DRAGOS, COSMIN si MARIAN, care, pe langa faptul ca m-au ajutat sa car cei 4 saci si pachete cu donatii, au rezervat si masa din dorinta de a ramane la concert si de a dansa pana dimineata. Lucru care s-a si intamplat, gasca marindu-se considerabil… 

Pentru carcotasii care au pus la indoiala donatiile mele si campanile umanitare in care am fost implicata de-a lungul anilor, m-am hotarat sa afisez si lista cu bunurile donate numai in aceasta campanie
                                          DONATIE CARMEN PLESEA   
Campania “SOLIDARI PENTRU SINISTRATI” Club PRINCESS 7 iulie 2010
Lenjerii  pat  bbc, prosop  3
Fete perne 2
Pijama tip salopeta bbc  1
Pantaloni  trening  bbc, fas, catifea   4
Bluze trening   5
Sorturi   3
Pantaloni  stofa,  blugi, colanti lycra   20
Bluze, tricouri, maieuri adolescent   22
Prosoape   12
Cizme lac, cauciuc   2
Incaltaminte  dama   4
Jucarii  3
Palarii polar   2
Sepci   3
Sosete lana   2 per
Sutiene   4
Pulovere adult   6
Halat de baie velur  1
Rochie  1
Bluze  adulti   4
Camasi   3
Sacouri  dama   2
Mop  1
NU UITA ca si tu poti ajuta sinistratii de pe urma inundatiilor trimitandu-le incaltaminte, imbracaminte, paturi, obiecte de uz casnic, electronice, electrotehnice, lucruri care iti prisosesc.
NU  RAMANE  INDIFERENT  IN  FATA  DURERII  ACESTOR  OAMENI!
Trimite SMS la numarul 879 pentru 2 EURO (numar valabil in retelele: Orange, Vodafone si Cosmote, pana la 31 iulie) 

Suna la numerele: 0900.900.732 pentru 5 EURO, 0900.900.730 pentru 10 EURO apel taxabil in Romtelecom. 
NU se percepe TVA!
Alte articole aparute pe aceeasi tema:                       

http://www.libertatea.ro/stire/foto-vedetele-au-donat-bani-pentru-sinistratii-din-moldova-295299.html Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar NU toti cei care sunt trecuti in articolul respectiv au fost prezenti... Ce mai conteaza insa ?! Unii n-au fost nici la Revolutia din '89 si au certificat de revolutionar...

 http://www2.acasatv.ro/special_shows/povestiri_de_noapte/episoade/povestiri-de-noapte-8-iulie-2010~2888.html

http://www.cancan.ro/club-in-cancan/princess/connect-r-si-ramona-gabor-printre-vedetele-care-au-facut-donatii-pentru-sinistratii-din-moldova-in-princess-112952.html

Ca sa nu mai vorbim de FOCUS MONDEN-PRIMA TV, unde s-au aratat sacii cu haine donati de mine si figurile altor persoane, ca si cum ar fi adusi de acestea... 

Dar asa e in viata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu