marți, 31 mai 2011

CieAura - BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume

În cursul lunii octombrie 2011, o parte din veniturile provenite din vânzarea bratarilor energetice ROZ CX2 PLUS si WNBA va merge in sprijinul Campaniei pentru Lupta impotriva Cancerului de San.
     Fa-ti cadou tie, rudelor sau prietenilor tai cea mai puternica bratara energetica din lume!     Comanda ACUM orice MARIME la BRATARA pe care o poarta baschetbalistii din NBA si WNBA, MANNY "PACMAN" PACQUIAO, GICA HAGI, ELVIN HAYES, LISA LESLIE, CATALIN MARUTA, GHITA MURESAN, CRISTINA CIOCAN, DORU OCTAVIAN DUMITRU, PUYA, DAIANA ANGHEL, ANDREEA POPESCU si MINIM 2 luni nu vei mai lua NICIUN MEDICAMENT!




    BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS - originala (ATENTIE,  made in USA, NU made in CHINA!) = echilibru mental, energie, rezistenta si concentrare!
BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS este cea mai puternica brătară de energie din lume 




    Ce este si cum functioneaza BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS?




Campul Auric se poate echilibra:
- purtand haine de culoarea aurei tale si/sau






- purtand un cristal de culoarea propriului camp energetic






- prin meditatie (are un puternic efect asupra tuturor celor sapte chakre)




- prin exercitii de respiratie





- purtand BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS


       




   Cercetările au arătat că fiecare din milioanele de molecule dintr-o celulă vibrează la caracterul lor vibratoriu propriu pentru a reglementa organismul.

    Atunci când aceste vibraţii devin anormale sau ies din sincronizare, rezultatul poate fi durerea, boala, oboseala sau alte probleme.
      



    CieAura transformă vibraţiile naturale în energii intrinseci şi încorporează diverse formule proprietare ale acestor energii intrinseci în hologramele de pe BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS, folosind o tehnologie secretă.





    Tehnologia  BRATARII ENERGETICE NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS este cea mai puternică cunoscută până acum de om.  BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS functioneaza non-invaziv prin stimularea meridianelor de acupunctură specifice.
    



   BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS:
- incorporeaza formule brevetate ale energiilor dezvoltate la nivel molecular, in holograma CX2 Plus, aflata pe ambele parti ale bratarii - foloseste o tehnologie proprietara.






- tehnnologia incorporata in BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS este recunoscuta a fi una dintre cele mai avansate.



- transforma vibratiile intermoleculare in energii intrinseci. Energiile produse de BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS, interactioneaza cu sistemul vibrational al organismului pentru a aduce intregul dvs corp la nivelul vibrational optim.






Foto: MANNY "PACMAN" PACQUIAO (Super Campion la WBO categoria semimijlocie, de curand numit boxerul nr 1 al lumii la pound-for-pound = box thailandez), alaturi de Presedintele CieAura, JERRY "JY" YERKE
BRATARILE ENERGETICE NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS HOLOGRAMA CX2- made in USA (ATENTIE, NU made in CHINA!), contin doua HOLOGRAME CX2, ce reprezinta cea mai revolutionara forma de tratament, extrem de eficienta, FARA MEDICAMENTE, FARA ACE, FARA REACTII ADVERSE si FARA CONTRAINDICATII, la care ORICE OM are acum acces, in diverse conditii patologice, precum:
- TENSIUNE ARTERIALA OSCILANTA, HIPERTENSIUNE si HIPOTENSIUNE
- INSOMNIE, ASTENIE, DEPRESIE, OBOSEALA, STRES
- DURERI DE CAP, MIGRENE, NEVRALGII, MAHMUREALA
- DURERI REUMATICE, ARTICULARE, DE COLOANA
- DURERI MENSTRUALE, DE INIMA, ATAC DE PANICA
- DURERI DE GAT, RACELI, DE MASEA
- DURERI MUSCULARE, FEBRA MUSCULARA
- DURERI DE TIP DIGESTIV (GASTRITA, ULCER, COLON IRITABIL)
- ALERGII SINUSALE (RINITA ALERGICA), SFORAIT, STRANUT
, LACRIMAREA OCHILOR, INFLAMATII ale OCHILOR si NASULUI, SECRETII NAZALE, MANCARIMEA NASULUI
- CRIZE DE PALPITATII SI RESPIRATIE GREA
- CRIZE DE SCIATICA, HERNIE DE DISC;
- ELIMINAREA NISIPULUI SI A PIETRELOR DE LA RINICHI
- PSORIAZIS, ZONA ZOSTER
diverse boli ce acţionează prin reducerea aportului de oxigen, precum:
- CARDIOPATIE ISCHEMICA
- INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA
- ARTERIOPATIE OBLITERANTA A MEMBRELOR
- cand se doreste U
N PLUS DE ENERGIE, FORTA FIZICA si REZISTENTA , VITALITATE, ECHILIBRU, FLEXIBILITATE si FOCUS MENTAL, INTARIREA REZISTENTEI NATURALE a CORPULUI  UMAN 
  
   BRATARILE ENERGETICE NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS sunt purtate si de baschetbalistii din ligile profesioniste nord-americane de baschet NBA si WNBA (cele mai cunoscute ligi profesioniste de baschet din USA, Compania CieAura fiind singura firma cu care acestea au semnat VREODATA un parteneriat).     
    LISA LESLIE (premiata de 4 ori cea mai buna baschetbalista a lumii), ELVIN HAYES si RUDY TOMJANOVICH (antrenorul echipei nationale de baschet masculin din SUA) sunt doar trei dintre multiplii campioni ai lumii la NBA si WBA, care au folosit si au devenit imaginea produselor energetice CieAura.
    In Romania sunt utilizate de GICA HAGI, CATALIN MARUTA, GIGI BECALI, fotbalistii de la STEAUA, inclusiv de catre managerul MIHAI STOICA (care a dotat echipa cu bratari energetice CieAura inaintea finalei din CUPA ROMANIEI, pe care a castigat-o in fata echipei DINAMO, OTELUL GALATI (care a castigat Campionatul), PETROLUL PLOIESTI (care a promovat din Liga 2 in Liga 1), 




GHITA MURESAN (cel mai bun baschetbalist roman, care  a jucat in NBA . In foto, alaturi de KENNY ISBELL, cel care a castigat aproape 1 milion $/2 ani din CieAura), CRISTINA CIOCAN (cea mai buna handbalista din lume in 2010), etc.

    In ziua in care urma sa aiba loc finala CUPEI ROMANIEI, STEAUA - DINAMO,  am aflat ca 7 dintre jucatorii de la echipa STEAUA poarta BRATARA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS. Fiind o mare iubitoare a sportului rege, merg pe stadioane si ma uit cu placere la meciurile de fotbal, asa ca eram la curent cu jocul dezastruos al STELEI din ultimul sezon si de cele doua infrangeri in fata echipei DINAMO.
    Orice microbist poate confirma acest lucru. Fiind sigura ca BRATARILE CieAura CX2 PLUS isi vor face efectul, am postat pe contul meu de facebook, ca va castiga STEAUA si eu stiu de ce. Chiar am fost impresionata de jocul extrem de bun al fotbalistilor de la STEAUA, care, desi mancase bataie cu putin timp de la DINAMO, acum castigase cu 2-1. NICOLAE DICA, cel care a marcat prima oara pentru STEAUA, a purtat si el aceasta bratara minune.

    Vezi aici articole pe aceasta tema:  http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/energie-pentru-finala-steaua-a-castigat-cupa-romaniei-apeland-la-o-terapie-revolutionara-8297385 , http://www.sport.ro/liga-1/fratia-bratarilor-acesta-e-secretul-stelei-vezi-cum-s-au-energizat-stelistii-ca-sa-castiga-cupa.html
   BRATARILE ENERGETICE NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS si HOLOGRAMELE pentru MAI MULTA ENERGIE CX2 NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
   Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
           carmen.cieaura@gmail.com 
           bratarihologramecieaurashop@gmail.com
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura: http://www.carmenplesea.cieaura.com
Pagina oficiala pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Canal oficial pe YouTube: CARMEN PLESEA's CHANNEL: ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
  
    Oricine are un spatiu, gaseste minim 10 persoane care doresc sa afle detalii despre HOLOGRAMELE si BRATARILE ENERGETICE CieAura si sa se inscrie in firma, DORU OCTAVIAN DUMITRU - membru fondator CieAura, impreuna cu dr. cardiolog CONSTANTIN ERENA de la Spitalul Clinic de Urgenta "FLOREASCA", pot sustine pentru ei aceasta prezentare GRATIS.
Preturi bratari:                 
Bratari albe/negre = 160 lei/ buc
Pret bratari colorate = 180 lei/buc 
Acestea sunt ultimele bratari colorate din stocul mondial!  Bratarile colorate nu se mai fabrica! 
In viitor vor fi disponibile NUMAI BRATARI CieAura CX2 PLUS ALB-TRANSPARENT si NEGRE!
Pret bratari galbene personalizate, cu semnatura MANNY PACQUIAO = 270 lei/buc  
         
    Transportul se plateste separat. In Bucuresti, livrare personala.
Livrare prin CARGUS (1 zi lucratoare = 40 RON) sau Posta Romana (3 zile lucratoare = 10 RON) in Romania .
   Cei din afara tarii pot comanda direct de pe site-ul oficial CieAura: www.carmenplesea.cieaura.com
 
    BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS poate fi comandata in 5 culori (alb-transparent, fucsia, albastru, galben-portocaliu si negru) si 5 marimi (XS  = 16 cm, S = 17 cm, M = 18 cm, L = 20 cm, XL = 21,5 cm)

    Pentru a obtine performante atletice optime, BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS se foloseste in combinatie cu HOLOGRAMELE pentru MAI MULTA ENERGIE CX2,  care se vor plasa aşa cum se arată mai jos:
 




1) Punctul de acupunctură GV4 pentru plasarea HOLOGRAMEI CX2 este localizat pe coloana vertebrală, la acelasi nivel cu coatele.


Acest punct ajută la stabilizarea picioarelor, pentru un plus de echilibru şi putere, aducând energia necesară pentru regiunea lombară de jos .










 




2)  Punctul de acupunctură CV 17 pentru plasarea HOLOGRAMEI CX2 este localizat la baza sternului, centrul pieptului.


Acest punct ajută la creşterea aportului de oxigen şi de circulaţie la nivelul intregului organism.
Pentru  alte puncte de acupunctura consultaţi pagina CX2.



















3) Punctul de acupunctură SP 21 pentru plasarea HOLOGRAMEI CX2 este localizat la aproximativ 10 cm deasupra ombilicului si 5 cm la dreapta sau la stânga..
Acest punct este centrul sistemului energetic şi se coordonează perfect cu BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS










    BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS poate fi purtată 24 / 7 şi funcţionează cel mai bine atunci când organismul este corect hidratat (2 - 3 litri/ zi). Toate brătările isi diminuează energia în timp. După 60 de zile. BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS va avea  putere aproximativ de 50%. Vă recomandăm înlocuirea bratarii la fiecare 30 – 60 de zile.
Datorita designului si culorilor din care este realizata, BRATARA ENERGETICA NBA / WNBA CieAura CX2 PLUS poate fi purtata in continuare, chiar ca o  bratara normala, sau se pot confectiona diferite gablonturi  (pandantiv, colier, etc )
    Un eşantion din lotul din care acest produs este realizat a fost analizat pentru a se vedea daca contin substanţe interzise in sport. Nu au fost găsite substanţe peste limitele de detectare. Pentru detalii vă rugăm să consultaţi  www.bscg.org.


    Produsele acestei companii nu sunt destinate pentru a diagnostica, preveni, trata sau vindeca orice boală sau rănire. Dacă aveţi afecţiuni existente, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsele. Numai pentru uz extern.


    Pagina oficiala CARMEN PLESEA - Membru fondator si distribuitor CieAURA     ( http://www.facebook.com/pages/CARMEN-PLESEA-Membru-fondator-si-distribuitor-CieAURA/227587493918925 )


    Recomandari: cititi si articolele

HOLOGRAMELE ENERGETICE (made in USA) = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/hologramele-energetice-made-in-usa.html )

CieAura - NU RATA cea mai ATRACTIVA promotie CieAura si vei avea SANATATE, BANI si TIMP LIBER! ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )

 

14 comentarii:

  1. ESTE SUPER BRATARA . DORESC SA-MI ACHZITIONEZ UNA DAR NU STIU UNDE POT FACE COMANDA

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, daca citesti articolul cu atentie, vei gasi nr meu de telefon si adresele mele de e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  3. Are efect aceasta bratara.Si eu o port si ma simt excelent de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna Carmen eu nu sunt in tara cum pot lua legatura cu tine pentru o astfel de bratara.te-am vazut aseara la tv ai fost super te admir pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna ziua

    pentru o prezentare a bratarii daca dispun de locatie si 10 persoane cum se poate proceda?

    cu stima

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma sunati la nr de telefon afisat in articol si stabilim. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. buna carmen, sunt maria ioana din cluj si as vrea si eu bratara dar nu se poate comanda o singura bucata si la ce pret?
    multumesc. pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria Ioana, scrie in articol ca se poate comanda si doar o singura bratara care costa 160 lei... Ai nr meu de telefon si detalii, marimi si culori ale bratarilor in acest articol... astept sa ma suni... Carmen

    RăspundețiȘtergere
  9. buna carmen! bratarile se pot tine tot timpu la mana?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim... da, dar daca iti da prea multa energie, noaptea nu are rost s-o folosesti

    RăspundețiȘtergere
  11. As dori sa aflu si eu mai multe desprea CieAura . Oare ma poti ajuta ?



    idu meu de messenger : Ciuleabwin

    stima.Ciulea

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ciulea, gasesti informatii pe blogul meu de sanatate, destinat exclusiv Companiei CieAura, HOLOGRAME si CELE MAI PUTERNICE BRATARI ENERGETICE din LUME = NBA / WNBA CX2 PLUS CieAura http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com . Ai si nr de telefon.... ID-ul meu este numai pt cei care sunt deja in echipa mea CieAura

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună. Ajuta și la diabet?

    RăspundețiȘtergere