miercuri, 17 noiembrie 2010

Manichiura lui CARMEN PLESEA, remarcata a doua oara in acest an de JOEY BROWN

OPI, din nou în lumina reflectoarelor! 
 
JOEY BROWN - “Regina manichiurii” de la HOLLYWOOD, din nou la BUCURESTI

           VEDETE din lumea sportului şi a show-biz-ului au fost prezente la acest eveniment
             Marţi, 16 noiembrie 2010, la BON TON Palace, JOEY BROWN – “Regina Manichiurii de la Hollywood” a prezentat Colectiile 2011 de MANICHIURĂ, CULOARE şi MODELE by OPI 2001 (realizate în colaborare cu vedete célèbre de la Hollywood şi din lumea sportului alb).  
  Printre cei prezenti la fastuosul eveniment, s-au remarcat vedetele tv OANA şi VIOREL LIS, ELENA MERIŞOREANU, CARMEN PLEŞEA, CRINA MATEI, IULIA FRĂŢILĂ,  MARINELA PÂRVU, FLORENTINA OPRIS, ROXANA ILIESCU si tenismenii ALEXANDRA DULGHERU, ADRIAN MARCU (impreuna cu sotia si fiica), BOGDAN GAUZIN.

       Nestiind care sunt tendintele in manichiura, culoare si modele, CARMEN PLESEA si-a etalat manichiura  facuta de ea insasi, intr-o puternica nuanta argintie cu sclipici si o pedichiura neagra cu inimioare argintii. Nu mare i-a fost mirarea cand a vazut cat de in trend a fost cu noua colectie BURLESQUE.

      JOEY BROWN i-a admirat opera de arta si a felicitat-o pentru alegerea nuantelor si finisajul impecabil al unghiilor false. Nu mai era o noutate, intrucat cele doua s-au intalnit a doua oara in 2010, la prima vizita a "reginei manichiurii de la Hollywood", CARMEN fiind singura vedeta din Romania, careia JOEY i-a facut manichiura de la A la Z. Si nu oricum, deoarece fiecare unghie a avut alt model, realizat in doua sau trei dimensiuni.


    Show, cabaret, vedete, spectacol, modă şi fashion au fost ingredientele evenimentului de lansare a colecţiilor 2011 ale OPI -  liderul mondial în materie de produse profesionale de îngrijire a unghiilor!


       Pe ordinea de zi, au fost: 
ü  Lansarea Colecţiei GLAM SLAM by OPI - Serena Williams 2011
ü  Lansarea TEENAGE DREAM Collection - Katy Perry by OPI
ü  Lansarea Colectiei de lacuri OPI “Burlesque” inspirată de filmul cu acelaşi nume de la Sony Pictures, cu CHRISTINA AGUILERA si CHER  în rolurile principale! Musicalul scris şi regizat de Steven Antin va fi lansat anul acesta în SUA pe 24 noiembrie, iar în România pe 24 decembrie.
 
 
·         OPI, liderul mondial în materie de produse profesionale de îngrijire a unghiilor i se alătură superstarului din tenis, SERENA WILIAMS, pentru lansarea Colectiei GLAM SLAM. In anul 2011, cu ocazia Australian Open, French Open, Wimbledon şi US Open, OPI va lansa câte două noi lacuri de unghii la începutul fiecărui turneu.  
    Colecţia GLAM SLAM va consta din casete cu două nuanţe complementare care vor coincide cele 4 turnee majore, începând cu Australian Open -  ianuarie 2011, French Open - mai 2011, Wimbledon - iunie 2011 şi US Open - august 2011. Lacurile de Unghii OPI din Colecţia GLAM SLAM nu conţin DBP, toluen sau formaldehida şi fiecare casetă include şi o Pensulă exclusivă OPI ProWide pentru cea mai bună aplicare.
 
 
·         Laureată recent la MTV Music Award pentru CEL MAI BUN VIDEOCLIP, KATY PERRY combină dragostea sa pentru muzică cu grija pentru un look impecabil, pentru a lansa o nouă linie de lacuri împreună cu OPI, în ianuarie 2011. Inspirată de stilul lui KATY, dar şi de cel mai recent album al divei - “Teenage Dream”, KATY PERRY Collection de la OPI va include 4 culori tari, irezistible pentru unghii. Completând trend-urile foarte îndrăzneţe ale lui KATY, o nuanţă cu o formulă revolutionară, numită Shatter Black va completa colectia foarte modernă, atunci când este aplicat peste lacurile de nuanţe aprinse. Suntem entuziasmati să facem echipă cu o vedetă pop de asemenea calibru, aşa cum e KATY PERRY”au spus mai-marii de la OPI
 
 
Trebuie să fii aproape de scenă în perioada Sărbatorilor folosind colecţia de lacuri OPI “BURLESQUE” inspirata de Sony Pictures!
 
                De Sărbatori, OPI este pe val datorita lansării celui mai nou film Sony Pictures -  “BURLESQUE”. Din distributie fac parte staruri precum CHER si CHRISTINA AGUILERA, musicalul fiind scris si regizat de Steven Antin si va fi lansat in SUA pe 24 noiembrie. In Romania marea lansare este asteptata pe 24 decembrie.  

 
Despre film…
Ali (CHRISTINA AGUILERA) este o fată dintr-un orăşel mic,  dar cu o voce de aur, care îşi urmează visul în L.A. După multe întâmplări ajunge la “Burlesque” Lounge, un local faimos,  care îşi pierduse din strălucire şi faimă. Aceasta este angajată ospătăriţă de proprietraa clubului , Tess (CHER).   Costumele extravagante, atmosfera, muzica şi coregrafia îndrazneaţă o fascinează pe tânăra care îşi  promite că va urca pe scena respectivă într-o bună zi... 

          Inspirată de costumele extravagante si coregrafia îndrăzneaţă, colectia OPI Burlesque lansează 12 nuanţe în editie limitată pentru Sărbătorile 2010. OPI este încântat să fie partener cu  Sony Pictures’ Screen Gems la lansarea acestui film incitant” – a spus SUZI WEISS-FISCHMANN, OPI Executive VIP& Artistic Director
           Culorile au fost modelate dintr-un glamour majestos, având ca temă de inspiraţie costumele care depăşesc uneori limitele şi  farmecul cabaretului.
           Rezultatul: nuanţe senzaţionale, perfecte pentru perioada Sărbătorilor.  
 Colectia “BURLESQUE” by OPI este formata dintr-o serie de lacuri “strălucitoare”:
 
Bring on the Bling
Auriu strălucior extrem de ameţitor!
Glow Up Already!
Trebuie să te pregăteşti pentru acest verde spectaculos!
Extra- vaganza
Acest “sclipici” portocaliu nu este pentru persoanele timide!
Simmer & Shimmer

 
Albastru şi sclipici!
Show It & Glow It!
Iti place sclipiciul fuchsia? Atunci ce mai aştepti?!
Sparkle-icious
Sclipici multicolor delicios!
Rising Star
Auriu strălucitor

Take the Stage
Mereu în lumina reflectoarelor cu auriu sclipitor.
The Show Must Go On!
Strălucire pe unghiile tale!
Let Me Entertain You
Strălucire Fuschia.
Ali’s Big Break
Acest roşu strălucitor se asortează oricărui stil!
Tease-y Does It
                                          Strălucire burgundy tentantă!
Alte articole: 
http://www.sensotv.ro/lifestyle/Frumusete-1444/%E2%80%9Cregina-manichiurii-de-la-hollywood-la-bucuresti-#/0

Un comentariu: