miercuri, 25 ianuarie 2012

BOICOT PETROM - APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !


 APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !
MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !
Din 17 ianuarie 2012, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!
Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:
- acciza este de 467 EUR / tona
- taxa de drum este de 125 EUR / tona
- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR /tona
Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.
Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972EUR / tona (taxe si accize)
Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR
Totalul este de 1205.28 EUR / tona
Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)
Producatorul incaseaza 370 EUR / tona
Statul incaseaza 835.28 EUR / tona
INCREDIBIL!
ASA CA, OAMENI BUNI, REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,, CUM SA DEMISIONEZE HOTII ASTIA CARE FURA SI CU MAINILE SI CU PICIOARELE?!?! HAI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE! DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN !!  MERITA SA INCERCAM ! NU E GREU ! DA MAI DEPARTE MACAR PRIETENILOR SOFERI!

Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta  va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii). Alatura-te si tu si trimite celor pe care ii cunosti

2 comentarii:

 1. Toate se scumpesc in tara asta de rahat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere