luni, 5 iulie 2010

CARMEN PLESEA slabeste la NOBLEZZA ?!

     Saptamana trecuta m-au contactat cei de la stirile mondene de la televiziunea KANAL D, intrebandu-ma daca vreau sa vin si  daca sunt de acord sa ma las filmata in timpul unor proceduri de slabire, la salonul de infrumusetare NOBLEZZA.
    Cum spontaneitatea ma caracterizeaza, raspunsul meu afirmativ a venit instantaneu.
    Sunt foarte realista, imi cunosc bine trupul, iar acumularea celor 7-8 kg si aparitia celulitei nemiloase m-au determinat sa incerc si noile proceduri pe care le propune salonul NOBLEZZA.
     Reamintesc ca nu vreau s-o detronez pe ''BOMBA SEXY" a Romaniei, asa cum s-a scris in presa dupa ce am prezentat lenjerie intima, la rugamintea lui ADRIAN PESCARIU, la inaugurarea TABOO BEAUTY SALON, al carui patron este REMUS, liderul trupei TABOO BOYS.
      Asa ca, zis si facut. Azi dimineata am poposit impreuna cu CRISTINA OANA si echipa KANAL D, la salon, dornica sa obtin rezultate cat mai vizibile intr-un timp cat mai scurt (asa cum, de altfel, isi doreste toata lumea).
    

        La NOBLEZZA ne-a intampinat o atmosfera sofisticata dar prietenoasa in care am regasit metode inovative de relaxare, aparatura moderna pentru remodelare corporala si tehnologii de ultima generatie pentru epilare definitiva si tratamente faciale.
   In plus, am descoperit ca NOBLEZZA este mai mult decat un salon, este un atelier in care misiunea specialistilor este de a sprijini fenomenul de infrumusetare umana prin metode personalizate, unice si caracteristice fiecarui individ in parte.
     Echipa atelierului NOBLEZZA isi propune sa initieze un nou curent al modului de abordare a metodelor de Intretinere Permanenta, in detrimentul neglijarii Aspectului Fiintei Noastre. La NOBLEZZA sunt utilizate proceduri moderne care permit grija atat fata de aspectul exterior cat si de cel interior al clientilor, completand conceptul de full.feel.ment.
     Echipa NOBLEZZA m-a invitat sa descopar etapele acestui nou concept si sa experimentez arta infrumusetarii corpului si tainele esteticii fiziologice. Cu zambetul pe buze, intr-un ambient calduros, modern si plin de surprize
, m-au luat in primire ELENA, cea care s-a si ocupat de mine si ANDREEA SUCIU, manager NOBLEZZA.
    Dupa ce m-am schimbat in halat si papuci, le-am aratat zonele cu probleme, respectiv, coapsele si talia... Patratelele pe care le aveam pana mai acum un an, au disparut complet. Tocmai de aceea, mi-am scos si piercing-ul. Mi-am pus in cap sa nu-l mai port pana nu revin la formele din 2009, cel putin. A urmat masurarea taliei si a coapselor.
     Din pacate pentru cei sub18 ani, metodelele mai jos prezentate sunt interzise, asa ca, dragii mei, renuntati la mancarea de tip fast food, grasimi, fumat, alcool in exces, lasati stresul pe capul guvernantilor (care oricum sunt imuni), faceti sport cat mai mult!

     Celor peste 18 ani le recomand inclusiv SEXUL, luat ca atare sau considerat un sport. Nu comentati! Dupa ce am dat mass-ul despre filmarea aceasta, multe persoane din lista mea de mess, mi-au recomandat SEXUL, asa ca... se pare ca da roade...
    Acum sa trecem efectiv la procedurile de care va spuneam mai sus.

     Tratamentul, denumit LIPOSUCTIA VIRTUALA, reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug celulele adipoase.
Detalii despre aceasta procedura:
• dureaza aproximativ 30 de minute;
• in tot acest timp UltraLipo distruge 3-5 milioane de celule adipoase;
• este urmata de un drenaj limfatic de aproximativ 40 min;
• trebuie facuta miscare timp de 30 min, pentru ca toate grasimile sa fie consumate;
• in primele 24 ore dupa sedinta se elimina o cantitate de lichide de trei ori mai mare decat in mod normal.

Efecte ale acestei proceduri:
• lifting corporal;
• lifting al epidermei;
• atenuarea celulitei;
• reconturarea corpului;
• cremele din tratament sunt transportate in profunzimea tesuturilor;
• imbunatateste oxigenarea tesuturilor;
• dupa numai cateva sedinte, zonele cu acumulari celulitice  devin mai subtiri;
• corpul devine mai suplu.


Efecte post chirurgicale:
• este o metoda recomandata chiar si de medici;
• ajuta la absorbtia rapida a hematoamelor (ex: dupa liposuctii);
• stimuleaza punctele folosite in acupunctura;
• inmoaie si uniformizeaza tesuturile, chiar si pe cele fibrozate. 

Capsula Slim Line Spa: sauna, vibromasaj, IR, cromoterapia, meloterapia.

• Se aplica pe corp un gel anticelulitic, cu efect reconfortant
• Cu un design elegant, ofera o gama deosebita de terapii de reconturarea siluetei, terapii ce pot avea loc simultan, functie de recomandarea specialistului: sauna uscata, vibromasaj, infrarosii, cromoterapie, meloterapie si ventilatie la nivel facial.

Sauna Uscata ofera beneficiile caldurii intr-o atmosfera de umiditate controlata si redusa; se face simultan cu aplicarea unor crème speciale si specifice problemelor corporale existente.
Vibromasajul vine in completarea saunei pentru a ajuta circulatia sangvina si limfatica sa elibereze activatorii tisulari cat si pentru a imbunatati structura musculara dar si structura tesuturilor moi.

Radiatiile Infrarosii  penetreaza in profunzimea tesutului, reducand volumul adipocitelor prin accelerarea metabolismului lipidic; patrund 4-5 cm sub tesutul epidermic reducand vizibil celuliita edematoasa.
Cromoterapia foloseste culorile si energia acestora in scopuri terapeutice; se poate aplica o singura culoare sau toata gama pentru un efect complet :

* Roşu - are un efect stimulator general, provoaca, incita la actiune, indeosebi in plan psihomotor, stimulator intelectual;
* Orange - este culoarea fericirii si are un efect stimulator emotiv, redand senzatia de apropiere;
* Galben - sporeşte capacitatea de mobilizare si concentrare a atenţiei, da senzatia de caldura si intimitate ;

* Violet – echilibreaza energiile si are ca efecte : reducerea senzatiilor de durere, stare de melancolie si satisfactie personala;
* Alb - semnifică vindecare si calm; este culoarea purităţii, cu efecte de expansivitate, uşurinţă, robusteţe;
* Albastru - favorizeaza dezvoltarea proceselor de inhibitie si de incetinire a ritmului activitatii; indeamna la calm, concentrare si liniste interioara, seriozitate, meditatie ;
* Indigo – numita si culoarea indiferentei, te ajuta sa privesti mai la rece problemele acute ;
* Verde – are ca efect senzatia de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta, facilitand deconectarea nervoasa si starea de optimism.

Meloterapia consta in system MP3 Player care reda sunete muzicale caracteristice unui ambient de liniste si calm (combinatie de sunete precum apa marii, cantec de pasarele, vantul si alte sunete din natura).
Ventilatia asigura eterogenizarea temperaturii la nivelul fetei, asigurand un plus de confort.

Beneficii - Capsula Spa:
* Eliminarea celulitei si a aspectului “capitonat” al pielii
* Topirea grasimilor
* Reducerea greutatii corporale
* Drenaj limfatic
* Inlaturarea stresului si oboselii accumulate; pastrarea unui echilibru psihic
* Imbunatatirea circulatiei limfatice si venoase
* Obtinerea unei senzatii de calm prin eliberarea “hormonului fericirii” (serotonina).



Presoterapia - drenaj limfatic

Presoterapia, cunoscuta si sub numele de drenaj limfatic, este un masaj mai putin conventional, o procedura foarte relaxanta, non-invaziva, cu rezultate spectaculoase. Drenarea (colectarea) surplusului de lichide retinute in organism se face prin aplicarea de presiuni diferite, controlate secvential, pe lantul ganglionar, prin tehnologia Presso Symphony.
Detalii despre aceasta procedura:
 
• Faciliteaza eliminarea excesului de lichide din organism;
• Inlatura disconfortul de picioare “grele si umflate”;
• Recomandat pentru slabirea in centimetri;
• Recomandat pentru eliminarea corecta si sanatoasa a grasimilor in exces;
• Poate fi insotita si de alte terapii (cavitatie, impachetari la capsula etc.).


 
Efecte ale presoterapiei:
• Reducerea completa a retentiei hidrice;
• Reducerea excesului de apa extracelulara cu max. 45%;
• Spargerea depozitelor de toxine si eliminarea lor prin drenaj;
• Reducerea in centimetri a corpului;
• Eliminarea celulitei edematoase;
• Reconturarea siluetei

Celulita- inamicul frumusetii tale??? In plin sezon estival fiecare femeie se gandeste cum sa mai ascunda centimetri depusi pe abdomen sau aspectul de “coaja de portocala” al coapselor. Dar ce te faci cand vacanta mult asteptata bate la usa, iar corpul tau nu este pregatit pentru costumul de baie? Noi am gasit cea mai RAPIDA solutie! Atelierul de infrumusetare Noblezza este locul unde specialistii au misiunea de a te ajuta sa iti remodelezi corpul prin metode personalizate, unice, special alese si gandite pentru fiecare persoana in parte.   
Cat de repede vei vedea rezultate?
Metodele promovate de Noblezza – liposuctie virtuala, slabire localizata prin radiofrecventa, masaj transdermic, infrasauna uscata, electrostimulare, drenaj limfatic, detoxifiere, iti asigura rezultate inca de la prima sedinta.
Cat costa aceste tratamente?
Atelierul NOBLEZZA ofera in perioada 1– 31 iulie urmatoarele reduceri:
• Slabire Soc         840 lei         Pret Nou 690 lei + Bonus o sedinta de detoxifiere
 (2 sed. infrasauna, 2 sed. radiofrecventa, 2 sed. liposuctie virtuala,2 sed. drenaj limfatic)
• Fermitate           1280 lei       Pret Nou 690 lei + Bonus o bronzare organica
(4 sed. radiofrecventa, 2 sed. masaj transdermic, 2 sed infrasauna, 2 sed. drenaj limfatic)
• Super Slim         1490 lei      Pret Nou 970 lei + Bonus o sed. epilare definitiva linie bikini
(6 sed. Electrostimulare, 2 sed infrasauna , 2 sed. radiofrecventa, 2 sed liposuctie virtuala, 2 sed. masaj transdermic)
• Estival                  940 lei       Pret Nou 660 lei + Bonus o bronzare organica
(4 sed. electrostimulare, 4 sed. masaj transdermic, 2 sed. infrasauna, 2 sed. drenaj limfatic, 2 sed. detoxifiere)
• Fitness                 350 lei       Pret Nou 290 lei + Bonus 2 sed electrostimulare
(10 sed electrostimulare)
De asemenea, daca nu cunosti aceste proceduri, iti oferim posibilitatea sa incerci o singura sedinta pentru a te convinge de rezultate!
• Liposuctie virtuala   250 lei                                    Pret Nou 190 lei
(sedintele de infrasauna, liposuctie virtuala si drenaj limfatic - dureaza 2 ore)
• Masaj transdermic   100 lei (30 min)                      Pret Nou  85 lei (45 min)
• Slabire localizata prin radiofrecventa   200 lei     Pret Nou 150 lei
Daca inca nu esti convinsa ca este chiar atat de usor sa iti remodelezi corpul si sa slabesti fara efort, te invitam sa vizionezi filmuletul de mai jos. Astfel, vei putea observa cum decurge o sedinta in atelierul NOBLEZZA, ce presupune procedura de liposuctie virtuala, ce avantaje are si cat de rapide si vizibile sunt rezultatele.
Rezerva promotia acum la numarul de telefon 0748.048.003!
str. Putul lui Zamfir nr.63, sector 1, Bucuresti
Si vara se poate face Epilare Definitiva! Testeaza Gratuit la Noblezza!
Metodele traditionale de epilare ne pot da multe batai de cap, in special in sezonul estival, cand ne-am dori sa nu mai avem grija pilozitatii. In plus, daca folosesti ceara, lama sau aparatul de epilat, poti avea surpriza neplacuta sa observi ca in timp pielea capata un aspect inestetic si isi pierde supletea. 
De aceea Atelierul Noblezza iti ofera solutia optima, usoara si la indemana – epilarea definitiva cu SPL la un pret special!! Aceasta procedura asigura rezultate permanente, rapide, care imbunatatesc aspectul pielii, facand-o neteda si fina.
Zona
Pret-euro/sedinta
PRET NOU!
Axile
50
38
Inghinal
90
67
Gambe
150
115
Picioare integral
250
190
Antebrate
120
90
Brate integral
160
120
Mustata
30
20
Barbie
30
20
In plus, daca achizitionezi minim 4 sedinte pe aceeasi zona mai beneficiezi de inca 20 % reducere!!
PROMOTIA este valabila doar in perioada 1 - 31 iulie !
Daca te gandesti ca vara nu este indicat sa incepi un astfel de tratament, trebuie sa stii ca epilarea definitiva cu SPL se poate face fara probleme si in sezonul estival. Deoarece nu toate zonele tratate sunt expuse razelor solare (ex. axila, inghinal), iar medicii dermatologi recomanda folosirea unei creme cu factor de protectie ridicat, poti apela cu incredere la epilarea definitiva. In plus, sedintele se vor organiza cu 10-14 zile inainte de expunerea la soare si la 10-14 zile dupa expunere, pentru a lasa pielea sa se „odihneasca”. Avem o veste buna si pentru persoanele care obisnuiesc sa mearga la solar, acestea pot incerca cu incredere bronzarea organica care asigura un bronz uniform, aramiu, atragator. 
Inovatia tehnologica in domeniul epilarii definitive cu SPL asigura un tratament precis, rapid, confortabil si fara efecte secundare, rezultatele fiind vizibile dupa prima sedinta. In plus, procedura nu este dureroasa – poate crea doar senzatia usoara de ciupitura – si inlatura cu succes parul chiar si din cele mai delicate zone. Astfel vei scapa definitiv de grija epilatului si vei purta oricand hainele estivale pe care le indragesti.
Te asteptam la sediul atelierului Noblezza din Bucuresti, sa TESTEZI GRATUIT Epilarea Definitiva! Completeaza datele tale pe pagina urmatoare- http://www.noblezza.ro/promotie_epilare_definitiva.php   si specialistii nostri te vor contacta pentru programare!

4 comentarii:

  1. Chiar functioneaza toate aceste proceduri? adica au un efect imediat si vizibil sau totul este in timp?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost o singura data... am dat intr-adevar multa "apa" jos, dar m-a durut ficatul si rinichii cateva zile dupa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost asta vara la Noblezza la un tratament de curatire a tenului iar cosmeticiana era fumatoare. Adica fumase si inainte de tratament si in timpul tratamentului cat am stat cu masca. Cand s-a intors sa-mi curete fata imi venea sa fug. Nu m-am mai dus. In 20 de ani de tratamente cosmetice nu am patit niciodata asa ceva !

    RăspundețiȘtergere