joi, 9 septembrie 2010

UMANITAR - CARMEN PLESEA , alaturi de COPIII care sufera de SINDROMUL DOWN


ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA CETATEANULUI
Filiala Sector 6
Bdul Timisoara nr. 69, sector 6, Bucuresti
telefon: 0314.329.494, 0314.329.495

COMUNICAT DE PRESA

 

      CARMEN PLESEA, OANA LIS si STEFAN FLORESCU, Presedintele APC Sector 6 s-au intalnit vineri, 10 septembrie 2010, orele 11.00, la restaurantul "CASA FLORESCU"  (Bd. Timisoara nr. 82, Sector 6), cu copiii care sufera de Sindrom Down, de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti (ASDB), in cadrul Campaniei “Din Suflet, Pentru Suflet”.

Cei 35 de copii cu dizabilitati au fost insotiti de parintii lor si cu totii au avut posibilitatea sa petreaca alaturi de CARMEN PLESEA, OANA LIS  si STEFAN FLORESCU, cateva ore magice, in care micutii au primit cadouri specifice varstei lor, au dansat, au expus obiecte de artizanat pe care acestia le realizeaza, au pregatit un mic spectacol de dans si cu totii au fost protagonistii unor momente de magie, asigurate de trupa de magie invitata la acest eveniment de suflet, pentru a le face viata frumoasa, copiilor cu probleme.
 
STEFAN FLORESCU le-a pregatit foarte multe surprize copiilor cu Sindrom Down, mai ales ca printre ei au fost si cativa sarbatoriti in aceasta perioada.
STEFAN FLORESCU va continua, in cadrul CampanieiDIN SUFLET PENTRU SUFLET”, infinita serie de intalniri cu copiii cu dizabilitati, cu care va avea actiuni, cel putin de doua ori pe luna. 

STEFAN FLORESCU, presedintele  APC Sector 6 va continua, ori de cate ori va exista cineva care sa aiba nevoie de ajutor, sa fie Ingerul pazitor al copiilor talentati, al celor cu dizabilitati, al varstnicilor si nu numai.




Pentru informatii suplimentare:    
Carmen Stoianconsultant in comunicare, imagine si PR - Departamentul Media al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6
tel: 0745.177.711 carmenssto@gmail.com
Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6 tel:  021.499.13.08 www.appc.ro

2 comentarii:

  1. ii stiu pe copii acestia! sunt minunati si plini de viata si se joaca foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt din vrancea vreau si eu sa iau legatura cu domnul stefan florescu am si eu un copil cu probleme va rog din suflet ma nu,mesc catalina

    RăspundețiȘtergere