luni, 18 aprilie 2011

Diploma de la mine, singura din viata escrocului hent ?!

     Pentru a imbina utilul cu placutul, petrecerea cu ocazia implinirii a 43 de ani, mi-am facut-o la salonul pe care il detineam la vremea respectiva (ulterior, bagat in faliment tot de ESCROCUL hent), KAO BEAUTY SALON. Pentru ca mintise cu nerusinare ca el are clientela de lux si face 70 de milioane de lei vechi in 2 saptamani (martori imi sunt DORU IUGA, ANI, SOFIE MATEI si VALI ION) si are echipa super profesionista, am semnat actele si i-am transferat 50% din firma ce detinea salonul, el neachitandu-mi niciun leu.... Pentru ca nu avea...  Actele s-au facut in prezenta unul avocat. Tot el a semnat ulterior toate facturile cu care a cumparat ceea ce considera el ca este necesar, ca lipseste si mai trebuie in salon.
     Totul s-a dovedit a fi o MARE MINCIUNA, el nereusind sa incaseze 70 de milioane lei vechi, nici macar in 6 luni. Echipa superprofesionista era INEXISTENTA. Lunar, EU aduceam minim 1200 euro chiria/ luna (el, nimic... dovada martorii si discutiile pe messenger dintre mine si el, in mare parte postate in articolul http://carmenplesea.blogspot.com/2011/04/discutii-interesante-pe-messenger-intre.html ).
     NUMAI eu faceam publicitate salonului, aducand vedete si mass media. Printre evenimente, mi-am sarbatorit si ziua de nastere acolo, tocmai pentru a atrage atentia asupra salonului. Am avut sponsori, peste 50 de invitati, printre care si mara banica si florin hent, singurii care nu mi-au aduc nici macar o floare si Alina Erimia. Suntem in SAPTAMANA MARE si DUMNEZEU mi-e martor ca nu mint cu nimic. Nu are rost sa mai spun de ceilalti invitati prezenti.
     Prietena mea, IOANA POPESCU a venit cu ideea sa inmanez diplome invitatilor cu aceasta ocazie, idee pe care am imbratisat-o imediat. Cei care vor sa afle mai multe picanterii pot citi articolul de pe blogul meu "CUM A FACUT ROST MARA BANICA DE DIPLOMA SEMNATA DE CARMEN PLESEA" ( http://carmenplesea.blogspot.com/2010/06/normal-0-21-false-false-false-ro-x-none.html )
     Iata unul dintre articolele aprute cu ocazia zilei mele de nastere : http://www.atac-online.ro/08-12-2009/Viorel-Lis-campion-la-bancuri-si-glume-pentru-Carmen-Plesea.html

Viorel Lis, campion la bancuri şi glume pentru Carmen Pleşea

Sărbătorita a decernat 37 de premii!

Vineri, 4 decembrie, la KAO BEAUTY SALON, CARMEN PLESEA a petrecut pana la 8.30 alaturi de invitaţii săi de onoare, în decorul exotic al salonului de infrumuseţare pe care îl deţine in buricul Capitalei, KAO BEAUTY SALON, locatie unde a decernat PREMIILE KAO BEAUTY.
Non conformistă, exotică şi rebelă, Carmen este un Săgetător romantic, care a preferat să-şi sărbătorească anul acesta cele două zile (de naştere - 43 ani şi de nume de Sf. Nicolae), într-un cadru festiv, alături de prieteni apropiaţi, VIP-uri, personalităţi din lumea show-biz-ului, a modelling-ului, artei, teatrului, muzicii şi filmului, a fotbalului şi a politicii, reprezentanti mass-media, scriitori, oameni de afaceri şi de animalul sau de companie, celebrul piton KAA.
Printre invitaţii lui Carmen şi-au făcut simţită prezenţa Costică Ştefănescu (fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei), impreuna cu superba sa sotie, Meri si fiica lor, Kristin, Gazi Demirel (“Fotoliul rosu”- OTV, Media Vision Production), Oana Georgescu – PR Agentia KAO FASHION, Ilie Marinescu, Florin Hent (hair-stylist KAO BEAUTY SALON), Aurora Sitarus (astrolog) – profesori si colaboratori ai Agentiei KAO FASHION, Şükrü Karaaslan (EMMI Restaurant), Carmen Okabe (Presedinte al Uniunii Nationale a Esteticienilor), Oana si Viorel Lis, Fabio, Daniela Raduica, Olimpia Zica impreuna cu sotul sau Florin Iordache, Hamdi Yılmaz (redactor-sef ANAYURT), Mara Banica, Sofie Matei si Luciana Stanciu (OTV), Ioana Popescu ( redactor-sef al revistelor SOC si ZAU), Alina Erimia (Click), Virgil Constantin (PRESEDINTELE ASOCIATIEI MICILOR MESTESUGARI DIN ROMANIA) Marian Prunau, Dudu Steel, modele ale agentiei “KAO FASHION”pe care o detine Carmen si bineinteles iubitul ei animal de casa, celebrul piton KAA.
In atmosfera destinsa si primitoare a salonului, toata lumea s-a simtit extraordinar de bine, bauturile rafinate au curs la greu, mancarea turceasca a fost pe placul tuturor invitatilor, Viorel Lis a fost campion la spus bancuri si glume si toti s-au inghesuit sa faca poze cu invitatul de onoare, KAA.
Bineinteles ca si acesta se cam saturase la un moment dat si a gasit refugiu si odihna pe capul stapanei sale, de unde nu a mai coborat pana la finalul petrecerii de la KAO BEAUTY SALON, el tronand nemiscat in acest loc pe toata durata decernarii premiilor KAO BEAUTY. Singurul premiat la care a reactionat si chiar a avut intentia de a trece pe capul acestuia, a fost COSTICA STEFANESCU.
La finalul petrecerii de la salon, cei mai rezistenti dintre invitati au plecat in cel mai stilat club din Bucuresti, ‘’LIME LIGHT”, detinut de bulgarul EMIL TONCHEV, unde s-a cantat muzica live alaturi de DRAGOS MOSTENESCU, OLIMPIA ZICA, JULIE MAYAYA si RADU NAUMESCU. Aici, atmosfera extrem de primitoare i-a retinut pe acestia nu mai putin de orele 8.30 …. Carmen, ca de obicei fiind cea mai rezistenta, a plecat ultima…..
Premiile KAO BEAUTY oferite de CARMEN PLESEA:
1 CELE MAI MULTE MECIURI JUCATE IN LIGA I, B SI ECHIPA OLIMPICA – 496, CAPITAN AL NATIONALEI DE FOTBAL IN 66 MECIURI JUCATE INTRE 1977-1985 – COSTICA STEFANESCU
2 CUPLUL CARE S-A HOTARAT SA-SI PUNA IN SFARSIT PIROSTRIILE IN 2009, DUPA …. 11 ANI – OANA si VIOREL LIS
3 PENTRU REALIZARILE IN JURNALISM, PR SI CARTEA “IULIANA MARCIUC IN MIEZUL ZILEI” – OANA GEORGESCU
4 EDILUL CU CELE MAI SPECTACULOASE COSMETIZARI URBANISTICE IN 2009 – CRISTIAN POPESCU - PIEDONE
5 CEL MAI BUN BUCATAR TURC DIN ROMANIA AL ANULUI 2009 - Şükrü Karaaslan - EMMI RESTAURANT
6 UNICUL PREZENTATOR AL VEDETELOR SI SPECTACOLELOR DE ANVERGURA – OCTAVIAN URSULESCU
7 REALIZATORUL PRIMEI EMISIUNI IN LIMBA TURCA DIN ROMANIA SI EUROPA “FOTOLIUL ROSU”- OTV - GAZI DEMIREL –ACTOR – SCENARIST - REGIZOR
8 ZIARISTUL MONDEN AL ANULUI 2009 – IOANA POPESCU, REDACTOR-SEF “SOC” si “ZAU”
9 PENTRU CEA MAI ORIGINALA VOCE DE LA EDITH PIAF LA MARIA TANASE - DANIELA RADUICA
10 CELE MAI PROMPTE SI EFICIENTE SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE – RANDORY SECURITY – DIR. ION MIHAI
11 PRIMUL si SINGURUL COTIDIAN IN LIMBA STRAINA DIN ROMANIA – ANAYURT – DIR. HAMDI YILMAZ
12 TENACITATE, LUPTA IN SLUJBA ADEVARULUI SI FRUMUSETE - AVOCATUL ANULUI 2009 – MARIANA STEFAN
13 EXCELENTA, PROMPTITUDINE SI EFICIENTA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR – SC “ADMI CONSTRUCT” SRL – ADRIAN LEANCA – DIRECTOR
14 CEL MAI SIMPATIC PORTAR AL NATIONALEI DE FOTBAL A ROMANIEI, UNICUL PORTAR SURPRINS IN OFFSAID – RICA RADUCANU
15 “MINI FOTOMODELUL ANULUI 2009”, TITLU CASTIGAT LA CONCURSUL INTERNATIONAL “ BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2009” – BEATRIX KERESZTENNY (7 ANI- MODEL “KAO FASHION”- TARGU SECUIESC)
16 “BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2009” – LOCUL II – BIANCA JASCU (6 ANI – MODEL “KAO FASHION” – TULCEA)
17 PENTRU FRUMUSETE, TENACITATE SI PUTERE DE MUNCA ATAT IN MODELLING CAT SI IN MUZICA – STEFANIA CHESAR (8 ANI- MODEL “KAO FASHION”)
18 CELE MAI INOCENTE MINI MODELE ALE AGENTIEI “KAO FASHION” – BOGDAN (4 ANI) SI GEORGIANA IAMANDI (6 ANI)
19 CEL MAI CUNOSCUT ARBITRU INTERNATIONAL DIN ROMANIA – ION CRACIUNESCU
20 CELE MAI RAPIDE SI SIGURE SERVICII IN DOMENIUL TRANSPORTULUI DE PERSOANE - ORTADOGU & PERLA TOUR - ABDURRAHIM TAS
21 CEL MAI TANAR JURNALIST SPORTIV, POLIGLOT, CLASAT PRINTRE CELE MAI SEXY ZIARISTE – CORINA MLADINOIU (JURNALIST “PROSPORT” SI MODEL “KAO FASHION” )
22 PENTRU LUPTA ASIDUA PE CARE O DUCA CONTINUU PENTRU AJUTORAREA CELOR NEVOIASI - PREOTUL IONUT DOGARU – PAROHIA RASIMNICEA – IALOMITA
23 PENTRU O VIATA INCHINATA ESTETICII - CARMEN OKABE – patron “ LES NOUVELLES ESTHETIQUES”
24 ANTRENORUL DE BOX FEMININ AL ANULUI – MARIAN IVANA
25 CEL MAI CITIT ARTICOL XXX – “BLUGII CU PENIS AI LUI DANI” – ALINA ERIMIA – “CLICK”
26 CEL MAI STILAT CLUB DIN BUCURESTI – EMIL TONCHEV – MANAGER CLUB “LIME LIGHT”
27 PENTRU 15 ANI DE JURNALISM IN SLUJBA ADEVARULUI – MARA BANICA
28 PENTRU VESNICUL RAPIDIST, JUCATOR, ANTRENOR, DIRECTOR AL CLUBULUI DIN GIULESTI – NICOLAE MANEA
29 POET, PROZATOR, “PSIHOLOGUL VEDETELOR”- ILIE MARINESCU
30 STILISTUL CARE A IMPRESIONAT-O PE CARMEN PLESEA, CEL CARE FACE CA, IN URMA SCHIMBARILOR DE LOOK, NEVESTELE SA-SI PARASEASCA BARBATII – FLORIN HENT
31 PENTRU CEA MAI RAPIDA ASCENSIUNE IN MUZICA IN ANUL 2009 - FLORIN NITA – FABIO
32 CEL MAI ACID MODERATOR SI EMISIUNEA SA CEA MAI AUDIATA SI VIZIONATA ONLINE “DE AZI PE MAINE”- RADIO LYNX - CRISTIAN SZILVASSY
33 PENTRU CEI CARE SE LUPTA SA DUCA TRADITIILE STRAMOSESTI IN VIITOR - VIRGIL CONSTANTIN – PRESEDINTELE ASOCIATIEI MICILOR MESTESUGARI DIN ROMANIA
34 CEL MAI INCISIV MODERATOR SI REPORTER DE INVESTIGATII – DAN DIACONESCU “OTV”
35 CELE MAI PRECISE PREVIZIUNI ASTROLOGICE IN 2009 – AURORA SITARUS
36 CEL MAI SOCANT CUPLU DIN SHOWBIZ MODERATOR TV - FOTBALIST – SOFIE MATEI – “OTV”
37 CELE MAI FRUMOASE ARANJAMENTE FLORALE DIN VIATA DVS - “GEANINA FLOWERS” – DIR. GEANINA COMAN

Sponsorii evenimentului: “EMMI” RESTAURANT, CLUB “LIME LIGHT” si “GEANINA FLOWERS”
Parteneri media ai evenimentului: CLICK, SOC, ANAYURT, ZAU, MEDIA VISION PRODUCTION, STAR, ATAC, REALITATEA ROMANEASCA, INFOFASHION.RO, ACTUALITATEA MUZICALA, BUCHAREST NIGHT LIFE, TONICA, SPY, OANA GEORGESCU PUBLIC RELATIONS, RADIO LYNX.
(D.D.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu