sâmbătă, 16 aprilie 2011

Prins in offsaid, in timp ce punea fundul la bataie, Hent ma va da in judecata... Vai ce frica imi e!

Dupa dezvaluirile mele din emisiunea "UN SHOW PACATOS", din data de 14.04.2011 ( http://unshowpacatos.a1.ro/monden/Carmen-Plesea-a-recunoscut-ca-a-mintit-pentru-Hent_2615.html  ), sambata dupa amiaza un hacker a intrat in computerul meu si, printre altele, de cate ori vroiam sa postez un comentariu la articolul de mai jos, sa scriu un articol pe blog sau sa dau un mass, imi inchidea computerul. Am facut denunt la Politie, asa cum am scris si in articolul anterior, publicat pe blogul meu.
     


   Vazand ca, deocamdata pot sa lucrez pe computerul meu (probabil ca hacker-ul se trezeste tarziu, ca si "vedeta" care da interviul de mai jos), scriu si eu repede cate ceva pe aici. 

      Pentru cei care inca nu au inteles ca pe mine nu ma intereseaza orientarea lui Hent sau a oricarei alte persoane (decat a celui cu care am o relatie intima), va anunt ca am foarte multi prieteni gay, travestiti, etc, care ma cunosc foarte bine, tocmai de aceea am fost invitata de catre Doru Iuga sa fac parte din juriu la "Mr. GAY ROMANIA 2009", alaturi de ADINA BUZATU, MARINELA NITU si SOFIE MATEI, iar interviul meu cu asculatorii "RADIO PURPLE" a avut un mare succes.
    Eu am vrut sa demasc un escroc, despre care, in urma dezvaluirilor mele, am aflat ca omul e tepar de meserie.
.

EXCLUSIV! Stilistul Hentz i-a declarat război lui Carmen Pleşea: «O dau în judecată fiindcă a zis că sunt gay»

Kaa s-a  prăpădit  în ianuarie. Hentz s-a  fotografiat cu  şarpele pe care  i l-a dat lui  Carmen
Stilistul Hentz i-a declarat război lui Carmen Pleşea
Viorela Precupaş
Stilistul Hentz o ameninţă pe îmblânzitoarea de şerpi Carmen Pleşea că o va da în judecată pentru calomnie fiindcă joi seara a declarat la Capatos că ar fi homosexual.
Hentz ne-a povestit că Pleşea nu mai ştie ce să inventeze despre el ca să îi facă rău. Acesta a declarat că o va chema în instanţă şi nu se va lăsa până când nu i se va face dreptate.
"Am avut o iubită care se numea Crida, am stat 5 ani şi jumătate la Piaţa Romană, Carmen Pleşea a spus că sunt gay fiindcă nu mai ştie ce să spună despre mine şi a trucat nişte poze ca să îmi strice imaginea, dar nu va reuşi că de data asta intră în contact cu avocatul meu şi va fi chemată în instanţă pt calomnie.
Tot ce a declarat ea înainte cu o seară la Capatos au fost nişte minciuni ca ea să iasă în evidenţă, printr-un scandal exact cum a făcut şi cu Mărculescu. Chiar o să mă ocup serios de problema asta şi nu mă voi lăsa până când nu se va rezolva totul.
O să aduc dovezi că şarpele care e la ea a crescut la mine. Eu i l-am dat acum două luni
", ne-a declarat Hentz.








In primul rand, nu-mi amintesc sa-l fi facut gay sau homosexual pe Hent in timpul emisiunii, doar am recunoscut ca el era in filmuletul de la videochat, publicat de mara banica. 
De ce?!
1.Prin mai 2010, Hent imi spusese ca se angajase la un videochat, incercand chiar sa ma imbarlige cu sumele exorbitante care se pot castiga, dar pe mine nu m-a interesat.
2. In momentul in care a primit filmuletul, el a discutat pe mess cu cel care l-a filmat si ne-a dat mie si lui Laurentiu Pintoi aceasta discutie, implorandu-ne sa il ajutam, ca sa nu afle toata tara, mai ales, familia lui. (vezi discutia in finalul articolului)
3. Eu l-am contactat imediat pe Dragos, un prieten foarte bun care avusese un studio de videochat si l-am rugat sa-l ajute pe Hent: sa afle cum s-a facut inregistrarea, cum de era posibil sa fie filmat, mai ales ca lui Hent i se garantase ca nimeni din Romania nu are acces, etc. Chiar uitasem de acest demers al meu, insa, in timpul emisiunii "UN SHOW PACATOS", Dragos mi-a trimis un mesaj si apoi m-a sunat pentru a incerca sa intre in direct, si sa confirme ceea ce spuneam eu. De asemenea, Dragos mi-a amintit de intalnirea pe care am avut-o la Restaurantul "EL TORITO"( unde este el manager) cu Hent si patronul studioului de videochat unde fusese filmat. Avem si poze... 
4. Pe 13.06.2010, l-am invitat pe Hent la lansarea salonului de infrumusetare "TABOO SALON", al carui patron este REMUS (TABOOBOYS). La eveniment, eu si IOANA POPESCU am vorbit cu REMUS pentru a-l angaja pe Hentz (alt gest frumos din partea mea, desi Hentz, caruia ii oferisem jumatate din KAO BEAUTY SALON, fara niciun leu, salon pe care "marele"stilist Hent l-a dus la faliment... Oare de ce???). Uitasem sa amintesc acest episod...
 5. Disperat ca filmuletul incepuse sa circule pe internet si aflase multa lume, Hent a vorbit cu REMUS ca sa-si faca un tatuaj, destul de mare, pe ceafa.
 Dupa cum se vede, poza alaturata a fost facuta cam la o luna de la tatuare, cand inca se mai vedea unguentul antibiotic si postata pe 5 noiembrie 2010. Oricum, pentru cei care nu stiu, este foarte simplu pentru un specialist sa afle cat de vechi este tatuajul...
6. Iata emisiunea "UN SHOW PACATOS"din 21.06.2010 si modul in care l-am aparat eu, la acel moment pe acest escroc,  http://unshowpacatos.a1.ro/subiectele-zilei/Ele-se-cearta-pe-barbati-Barbatii-se-iubesc-intre_1080.html
7. Apropo de pozele despre care Hent spune ca sunt trucate de mine, cred ca Politia decide daca acestea si multe altele sunt sau nu trucate... pana la acel moment, decideti voi asta, urmarind imaginile din emisiune.
8. In ceea ce o priveste pe Crida, ma abtin sa comentez... prea multa lume cunoaste asa - zisa lor relatie... Pe conturile lui Hent de facebook, gayromeo, etc. vedeti "nenumarate"poze cu ei impreuna de la "nenumarate" evenimente, de-a lungul celor 5 ani de "relatie"... Nu de alta, dar in articolul de mai sus, sunt poze de la un singur eveniment...
9. Ma bucur din suflet ca Hent se compara cu Marculescu... Apropo de asta, ii reamintesc ca si "marele" actor si cantaret m-a dat in judecata de doua ori, eu am venit cu documente cu care l-am desfiintat in instanta si el a pierdut ... culmea! tot de doua ori. Interesant va fi pe cine va mai prosti Hent de data asta,ca sa-i plateasca avocatul si taxele de timbru. Eu chiar ii recomand sa se ocupe serios de treaba asta.
10. N-ar trebui sa mai raspund inca o data la afirmatia asta "O să aduc dovezi că şarpele care e la ea a crescut la mine. Eu i l-am dat acum două luni", dar o fac: el a insistat sa-mi faca sarpele cadou, intrucat nu era al lui si ii era frica de el. 
Dupa ce cititi acest articol, aruncati-va o privire si la comentariile de la articolul original din Click!vedete... unele sunt chiar interesante
Gayok Gayok: ce faci?|
Gayok Gayok: ce ai facut ma?
Gayok Gayok: am 2 vesti pt tn
Gayok Gayok: una buna iar alta rea
Hentz Style: spune
Gayok Gayok: mai afci videochat
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: te-ai lecuit?
Gayok Gayok: poi din cate info am eu omul acre a trimis la cancan,click, si alte ziare filmuletu nu lau abgat in seama pt ca nu etsi cunoscut
Hentz Style: 1 .nu vb cu mine cu ma
Gayok Gayok: iar cea de-a doua veste este ca ai aparut pe youtube si a fost dat mail lu mara banica filmul
Gayok Gayok: 1. la mana nu etsi cine  stie ce mai ales in ce situatie te afli daca erai vedtea cum spui tu nu te futeai pt bani
Hentz Style: foarte bine .....si tu o sa vezi ce patesti
Gayok Gayok: mai lasatima cu arfele astea
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: si crezi  ca nu o sa inregistrez convorbirea dupa mes
Gayok Gayok: o sa io arat maine lu domnu schristian ciocan
Gayok Gayok: nu am amentria pe mine un pusti care se prostituiaza pe net
Gayok Gayok: eu am incercat sa te ajut
Gayok Gayok: dar te las
Gayok Gayok: hai pa
Hentz Style: foarte bine pa ..eu nu te amenit ....legea face tot
Gayok Gayok: si nu ma mai amentia ca ma lasa rece orce amenintare din parte tsunt de acord
Gayok Gayok: 1.eu nu te-am santajat sau ti-am cerut vrun folos
Gayok Gayok: 2.tu te-ai expus si orcine te-ar fi putut filma
Gayok Gayok: 3. nu ma int eu am meseria de ziarist eu am avut roul asta si nu am ce iti face
Gayok Gayok: filmu in calc nu il mai am
Hentz Style: foarte bine nu mai intereseaza nimic ....ai intrat in hara joci pana  la capat
Gayok Gayok: eu ti-am spus ca tu nu etsi o vedeta
Gayok Gayok: pt  ca daac erai nu faceai videochat
Hentz Style: nu e treaba ta ce sunt eu ,.....
Gayok Gayok: pacat de carmen ca a investit bani si timp in tine
Gayok Gayok: nu ma mai int subiectu asta
Gayok Gayok: cu hentz
Hentz Style: nu ai voi sa inprasti filmulete false cu nimeni
Hentz Style: nu ai nici un drept sa strici imaginea nimanui
Gayok Gayok: tu ai tupeu sa spui ac ala e filmulet fals?
Gayok Gayok: tu ti-ai stricato nu eu
Gayok Gayok: u ai tupeua sta
Gayok Gayok: chiar as  ma minti in fata
Gayok Gayok: ce  a vazut colegu meu al voi in pvt
Gayok Gayok: sa iti fie rusine
Gayok Gayok: daca spui ca filmuletu este vfals
Hentz Style: )
Hentz Style: pai este ...
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: tie frica aa|
Gayok Gayok: )
Hentz Style: mie
Gayok Gayok: aoloo sunt pre multe probe
Hentz Style: )
Hentz Style: nu
Hentz Style: nu am dece ...togmai tu ai spuso
Hentz Style: )
Gayok Gayok: dar tu nu a veai destui bani?
Gayok Gayok: trebuia sa faci videochat?
Gayok Gayok: stiu ca iti place sa faci sex cu barbati nu m,a int dar o vedeta isi asuma identitatea sexuala
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: spunemi mie ce e falas la film mai uitete la el si spunemi
Hentz Style: astea sunt probemele mele .....
Hentz Style: parca zicei ca nu mai ai filmu
Gayok Gayok: ca acum vb cu colegu meu  la tel
Gayok Gayok: lam luat de la colegu din redactie e online pe emss
Gayok Gayok: dar cu dudu ce a fost ai spus ca te-a pupat cu forta
Hentz Style: dar nu ma intereseaza cu cine vb tu ....
Gayok Gayok: si tu noaptea te apleci
Gayok Gayok: extraordinar
Gayok Gayok: ma minti in fata ca e trucat
Gayok Gayok: in fine
Gayok Gayok: u ma int experti decid
Gayok Gayok: si contu tau care e inca activ
Hentz Style: pai este ...si o sa iti dovedesc ...si nu uita ca mai e putin timp pana ne vom vedea fata in fata
Hentz Style: si atunci vom vedea cine are dreptate
Gayok Gayok: bine
Gayok Gayok: ai dreptate
Gayok Gayok: macar sti cine sunt
Hentz Style: o sa vezi ca stiu ...si daca nu m ai cunoscut pana acum o sa ma cunosti de acum incolo ....
Hentz Style:
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: bine
Hentz Style: )
Gayok Gayok: sa vedem ce va spune legea daca e trucat sau nu
Gayok Gayok: ok?
Hentz Style: ok
Gayok Gayok: eu orcum filmuletu nu il mai am
Gayok Gayok: e pubilc
Gayok Gayok: si cred ca a ajuns in miinile marei banica
Gayok Gayok: dar ai spus ca dudu te-a pupat cu forta
Gayok Gayok: de ce iai inscenat lui chestia aia?
Hentz Style: pai tu lai facut public ...si o sa platesti scump pt ca  lai vandut
Hentz Style: o minciuna
Gayok Gayok: acum ia venit randul
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: eu nu am primit bani bani baiatule
Gayok Gayok: NU ESTU O VEDETA
Hentz Style: ai primit baiatule ...
Gayok Gayok: CAT AM PRIMIT IA ZI
Gayok Gayok: ?
Gayok Gayok: si nici nu imi sti numele
Gayok Gayok: nu sti unde stau
Gayok Gayok: daca vrei ne int la agentie
Hentz Style: nu esti tu prost degeaba ....nu are nimic ...ne facem vedete amandoi cu ocazia asta
Gayok Gayok: zimi cum ma cheama
Gayok Gayok: daca sti
Hentz Style: nici nu te gandesti cate stiu eu 0
Gayok Gayok: vaid e mine
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: poi zi
Gayok Gayok: ma
Gayok Gayok: si mie
Gayok Gayok: sa vdm daca e adev
Gayok Gayok: poate greseti pers
Gayok Gayok:
Hentz Style: ti am spus ca o sa ne vedem fata in fata ...si te fac eu si pe tine vedeta ....
Hentz Style: ca atunci o sa fiu si eu cineva macar .....
Hentz Style: )
Gayok Gayok: nu vezi bai baiatule ca nu iti dai seama ai vazut  tu cv in cancan sau ai vrea sa apari
Gayok Gayok: mai hentz
Gayok Gayok: sti de ec imi pare rau
Gayok Gayok: ca nu te-am incercat
Gayok Gayok: esti frumos
Gayok Gayok: PACAT
Gayok Gayok: si acu fara gluma
Gayok Gayok: atentie tu ai prieteni falsi
Hentz Style: o sa ma incerci ...iti garantez
Hentz Style:
Gayok Gayok: foarte falsi care ti-au pus la cale aceasta chestie
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: asa ca ma duc sa ma culc vb maine la acces direct
Gayok Gayok: apropo parteneru tau gaby ce mai face?
Gayok Gayok: ma uit incontinare la film si nu imivine sa cred
Hentz Style: ok ne vedem si la capatos si unde vrei tu .....
Gayok Gayok: oare pescariu face asa?
Gayok Gayok: aaa
Gayok Gayok: ai pus punctu pe i
Gayok Gayok: acolo vreau sa sti
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: la pacatos
Gayok Gayok:
Hentz Style: o sa ajungi peste tot stai linistit ....TI AM PROMIS CA TE FAC VEDETA ...MA TIN DE PROMISIUNE
Gayok Gayok: mai copile bagati mintile in cap nu vreau scandaluri sunt o aparitie prea ravnita in media
Gayok Gayok: eu sunt deja vedtea
Gayok Gayok: asa ca nu am chef de scandaluri
Hentz Style: ))
Hentz Style: )
Hentz Style: pai iti fac eu chef
Gayok Gayok: tu susti sus si tare ca filmul este trucat???
Hentz Style: ...pai nu sustin ...asta e adevaru
Gayok Gayok: sa zicem ca scapi de scandal de presa dar tu ai impresia ca daca mai afci videochat o sa ai de castigat
Gayok Gayok: dovedesteo ca e falas
Gayok Gayok:
Hentz Style: o sa dovedesc ......
Gayok Gayok: cum cumparand experti
Gayok Gayok: mai hentz
Hentz Style: nu ...dragule ...
Gayok Gayok: recunaste ba mam ars care e problema sunt gay pa si la gara
Hentz Style: o sa dovedesc dac tu esti acolo ci nu eu ...
Hentz Style: ))
Gayok Gayok: ca sunt eu acol)
Gayok Gayok: ca sunt eu acolo   
Gayok Gayok: poi ai pozele mele
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: nu vezi ac aberezi
Gayok Gayok:
Hentz Style: pai nu am nevoie ..ce sa fac cu ele daca tu esti in filmulet
Hentz Style: uitate mai bine ...si ai sa vezi
Hentz Style: )
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: ia da filmul ala in care sunt eu
Gayok Gayok: ai tupeu?
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: vai de tine
Gayok Gayok: eu am unu u unu si asa mai departe
Gayok Gayok:
Hentz Style: o sa il vezi ...la momentul protivit ....
Gayok Gayok: aaa acu e in facere
Gayok Gayok: hentz nu esti atat vedeta
Hentz Style: nu ...vreau sa ma fac pe spatele tau
Hentz Style: ca tu esti deja
Hentz Style:
Gayok Gayok: esti o marioneta ca multi alti din shobiz care au futu unde trbuie si aua juns unde au ajuns asa ca apa
Gayok Gayok: nu o sa facia s acv te asigur
Gayok Gayok: daca vrei sa faci puscarie spunemi
Gayok Gayok: ca o sa faci
Gayok Gayok: acolo e mediu tau
Gayok Gayok: deci iti fac un bine
Hentz Style: mai ziaristule care nici sa scrii macar nu sti ....
Gayok Gayok: am emoti
Gayok Gayok: )
Hentz Style: nu stiu care o sa faca eu sau tu
Hentz Style: )
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: tu esti in film nu eu
Gayok Gayok:
Gayok Gayok: ma uit si acum la el cum dadeai din cur
Gayok Gayok: i incheirere baiatule nu ai aparut in ziare si nu vei aprea pt ac esti NEINTERESANT de aceea colegu al postat pe youtube
Gayok Gayok: asa ca nu ma mai fute la icre ca o pati ca asa mai departe fa ce vrei eu stiu ce fac asa ca am subiecte mai importante decat florin hentz de care nu a auzit nimeni esti un neauzit studi nu cred ca decat liceu asa ca lasama cu explicatile si nu mai marsav si minti ca t nu esti in film macar daca esti o vedeta si un om cu coloana vertebrala ASUMATI dar NU esti asa ca te rog sa ma lasi sa imi vad de alte subiecte draga hentz si aigrija la PRIETENI ciao
Gayok Gayok: sa ai o zi bune

3 comentarii:

  1. vai ce oameni analfabeti... mai lasati dracu cluburile si apucati-va de citit o carte... se merita ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. NELU IONUT MITRAN18 aprilie 2011 la 11:59

    buna CARMEN SUNT NELU CARE ESTE TREABA CU PROFILU DE FACEBOOK ..NU IL MAI AI?IMI PARE RAU DAR NU TREBUIA SA IL STERGI SAU SA MA STERGI..ORICUM SANATATE MULTA ITI DORIM SI AI GRIJA DE TINE

    RăspundețiȘtergere
  3. Nelu, te rog sa citesti aici... http://carmenplesea.blogspot.com/2011/04/carmen-plesea-fost-violata.html

    RăspundețiȘtergere