marți, 26 iulie 2011

UMANITAR - HOPE, CATELUSA cu 3 PICIOARE, MANCATA de VIERMI

VA ROG, DATI MAI DEPARTE!
Dragii mei, sunt impresionata pana la lacrimi de atata suferinta care se gaseste pretutindeni langa noi - oameni si animale - dar pe care ne este mai comod sa nu o vedem si sa trecem nepasatori, ba chiar sa ne gasim scuze pentru gestul nostru. Pe de alta parte, sunt extrem de impresionata de dedicarea acestor persoane, fete si baieti, care nu pregeta sa se ocupe de orice caz, oricat de grav ar fi el  - si asta, fara sa fie remunerati material. Este adevarat ca in Biblie spune ca mare le va fi rasplata in ceruri!
Pana atunci, insa, ei platesc aici cu bani, cu timp... cu viata lor personala, pe care o dedica, fara retineri, acestor animale gasite in sant! Cred ca daca le dam voie si nu ascultam de glasul mintii, inimile noastre vor gasi resurse sa se aplece asupra acestor fiinte cu patru labute (sau cu trei!!!) si  sa le ajute, alaturi de tinerii care ne sunt exemplu de Omenie si Iubire adevarata!
Doamne ajuta! Fie-ne noua dupa inimile noastre bune!
"18 iulie 2011. Ma indreptam catre curtea unde am cazati niste catei, in afara Bucurestiului. Pe un drum de tara, chiar in mijlocul acestuia, am vazut o catelusa care zacea si zeci de muste roiau in jurul ei. 
    Am crezut ca este moarta si m-am dat jos sa o mut pe marginea drumului. Cand m-am apropiat de ea, a ridicat capul si m-a privit cu niste ochi atat de indurerati. 
   
   A baut cu pofta apa din palma. Am urcat-o in masina si am plecat catre cabinet.
Zeci, sute de viemi ii ieseau din ochi, nari, gura...fiecare centimentru al corpului era plin de viermi care o mancau de vie.

   
   Am ajuns la HAPPY PET CLINIC, unde dna doctor s-a apucat imediat sa o tunda. Viermii ii facusera niste rani adanci si sapasera tunele pe sub piele. 
   
   Cu cat i se vedea mai mult pielea, cu atat realizam in ce chinuri a stat. Dna doctor a spus ca intr-o zi ar fi murit.
Dupa ce a fost tunsa la piele, am spalat-o si apoi, i s-a pus perfuzie. Noaptea a  fost critica pt ea, dar a supravietuit.

De astazi trebuiesc incepute analize de sange, test de babesioaza (avea si capuse) si alte investigatii. Este o catelusa batrana (peste 10 ani), extrem de slaba si in 3 labute.
Medicii au fost foarte intelegatori si au fost de acord sa o tina o perioada in cazare.

Am mare nevoie de ajutor financiar, intrucat nu-mi permit aceste costuri, insa nici nu am putut sa o las in halul in care era, in strada.


  Donatiile se pot face direct la cabinet, HAPPY PET CLINIC (Strada Ion Neculce 67 Sectorul 1- zona 1 MAI - "Pentru catelusa cu viermi, HOPE" sau in contul meu, pe care il pot furniza la cerere.
Relatii si pe mail roxxana84@live.com (mailul yahoo da adesea erori, asa ca va rog sa-mi scrieti pe roxxana84@live.com)



Multumesc anticipat ,
Roxana"






 Pentru cei nu foarte sensibili:

2 comentarii:

  1. In ce stare mai e catelusul?S-a insanatosit, l-a adoptat cineva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa iti ajute, suflet bun ce ai, Roxana! Ce face catelusa? Ma intreb daca mai traieste....dupa atata suferinta. Spune-mi, daca mai ai nevoie de ajutor! Se mai pot trimite bani pentru ea? te rog raspunde daca mai deschizi pagina! cu drag, Illeana

    RăspundețiȘtergere