miercuri, 12 ianuarie 2011

SUPER CONCERT al trupei GIPSY CASUAL in "BARLOGUL LUPILOR"



Nu mi-a trebuit mult sa-i spun „da” lui MIHAITA MANU, in momentul in care m-a sunat si mi-a lansat invitatia la concertul trupei sale, GIPSY CASUAL, a carei muzica o ador si pe care dansez cu placere.














 Super concertul a avut loc cu prilejul inaugurarii restaurantului „BARLOGUL LUPILOR” (Str. Valea Oltului nr. 199-201).







Asa ca mi-am contactat repede cativa prieteni, anume IOANA POPESCU, ANTONIA IOANA si CRISTI CALOEANU ( component al trupei HAIDUCII, ex model al agentiei mele de modele, la fel ca si colegii sai, MARIAN si CATALIN) si i-am invitat, la randul meu, sa ma insoteasca la petrecere, garantandu-le o seara de neuitat. Ceea ce s-a si intamplat.





Pentru cei care inca nu au auzit de GIPSY CASUAL, ii voi informa, in cele ce urmeaza, ca este una dintre cele mai bune trupe live din estul Europei. GIPSY CASUAL prezinta muzica tiganeasca din folclorul balcanic, „impanata” cu influente dintr- o multitudine de genuri muzicale precum hip-hop, funk , reggaeton, R & B, house, latino sau acid jazz.









Membrii formatiei sunt: MIHAITA MANU - clarinet si manager, GADJO DILO – solist (singurul roman din trupa), GEORGE - acordeon, NICOLAS - darbuka, WOLF - tobe, VIO – bas si RADU - pian.







Dintre hit-urile formatiei GIPSY CASUAL amintesc piesele „ GADJO DILO”, „BALANS PRALA”, „SHUKAR”, „CEAE SHUKARIE”.











 


Un lucru demn de apreciat, in ceea ce-l priveste pe MIHAITA MANU este faptul ca, fiul sau, ANTONIO, in varsta de 14 ani este detinatorul locului 3 la pian in... LUME!!! Dar, in Romania, mai greu de apreciat si promovat de mass media asemenea talente de talie internationala...










Restaurantul „BARLOGUL LUPILOR”, extrem de primitor si calduros, atat la propriu cat si la figurat (chiar ne intrebam daca suntem „in calduri” sau chiar e atat de cald inauntru), era ocupat in totalitate ( cine vorbea de criza?!).









Serata a inceput cu un program deosebit de cafe concert, urmat de concertul mult asteptat al formatiei GIPSY CASUAL.













Cu o aparitie, efectiv in tinute casual si un repertoriu ce a lasat multi invitati impresionati peste masura (CRISTI a inregistrat tot concertul cu telefonul, desi i-am promis ca vom avea si noi filmarea), GIPSY CASUAL a ridicat la dans aproape toti invitatii.


Imbracata intr-o veritabila tinuta tiganeasca, IOANA POPESCU a dansat „pe rupte” si s-a simtit in largul ei...







     Nici ANTONIA IOANA, „vinovata” pentru make-up-ul profesional pe care l-am afisat la eveniment, n-a fost mai prejos decat ceilalti invitati.









Cei care vor sa afle mai multe detalii despre formatia GIPSY CASUAL, pot accesa link-urile urmatoare:
http://www.youtube.com/user/gipsycasualofficial







http://www.facebook.com/pages/Gipsy-Casual-Official/164741086899684#!/pages/Gipsy-Casual-Official/164741086899684?forceClose=1





 



http://www.facebook.com/pages/Gipsy-Casual-Official/164741086899684#!/profile.php?id=100001236644919








http://www.gipsycasual.ro/



Evenimentul s-a incheiat cu recitalurile lui PETRICA CERCEL, 


















 ELLIS ARMEANCA si











 




COSTEL BIJU.










Atmosfera incendiara, muzica de calitate, bauturi rafinate si preparate traditionale romanesti la discretie, dansatoare senzuale si locatie de exceptie sunt cateva dintre ingredientele unei nopti traite la maxim si incheiate in zori, la orele 5.00 (cel putin, de noi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu