vineri, 15 aprilie 2011

CARMEN PLESEA A FOST "VIOLATA"

    Dupa emisiunea "UN SHOW PACATOS" de joi, 14.04.2011, cineva mi-a intrat in computer si mi-a denuntat contul de facebook, pe motiv de "FAKE NAME".
     Azi noapte, la orele 00:38 am sunat la 112 si am anuntat acest lucru. 
     Sa aiba oare legatura cu dezvaluirile mele despre cel care m-a escrocat cu bijuteriile imprumutate la moartea tatalui sau?!
     Imi rog prietenii adevarati, care ma aveau in lista de facebook, sa trimita un email catre acestia ( disabled@facebook.com ), prin care sa confirme faptul ca profilul CARMEN PLESEA era REAL. Cei de la facebook pot verifica acest lucru, verificand numele meu pe Google, unde apar si poze cu mine. Mii de multumiri celor care vor face acest lucru.
     De-abia acum am reusit sa scriu aceste randuri (probabil nu s-a trezit hacker-ul), intrucat pana acum, mi se inchidea computerul (exact cand vroiam sa trimit ceva important), iar cand incercam sa deschid iar, eram anuntata ca alte persoane sunt logate la computerul meu

6 comentarii:

  1. doamneee ce idiotiiiiii..mie rauu...sa nu mai zik kand am vazut pe profilul antoniei titlul m-am speriat:O:O....am trimis maill...plm urat...oamenii fara scrupule invidiosi ce sa le cerii..altceva nu pot face si blocheaza profile...have nice day:*

    RăspundețiȘtergere
  2. in engleza sau in romana ,Carmen?

    RăspundețiȘtergere
  3. aaah, nu se poate, nu stiu ce are, dar nu merge sa trimiti mailul,pare-mi-se ca nu mai este valabila adresa de mail

    RăspundețiȘtergere
  4. In engleza. Daca nu stii engleza poti folosi asta http://translate.google.ro/#ro|en|... Este foarte simplu. Multumesc tuturor care trimit mail-ul la facebook.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci cand esti invidios pe succesul unei persoane sau te oftici pt. aceea persoana,treci la copilarisme d-astea. Numai fraierii blocheaza conturi,asa ca sa fie si ei "smecheri".Smecherii se cunosc,nu se inventeaza.
    Un baietas cu sange in ......nu blocheaza conturi aiurea,doar un taran face acest lucru . Ce a rezolvat,hakerul ala ? Nimic..... Ca daca era baiat de baiat,nu facea asta niciodata si iesea "pe interval"..........Ce a facut el e o mare idiotenie si o chestie copilareasca. Sa dea Dumnezeu , sa cada singur in "groapa" care ( crede el ) i-a sapat-o lui Carmen Plesea. Daca ai tupeu baiatule,iesi in public si recunoaste ca tu ai facut asta. Asa fac baietii smecheri cu sange in...........

    RăspundețiȘtergere
  6. CARMEN,MERGI LA O SHAORMA????

    RăspundețiȘtergere