marți, 5 aprilie 2011

FUND-asul Hent a MARCAT GOL in ... CUTIA de BIJUTERII a lui CARMEN PLESEA

   sau  FACEREA  DE   BINE  E  FUTERE  DE  MAMA

  In urma aparitiei articolului de mai jos ( http://www.click.ro/vedete/romanesti/sarpele-plesea-musca-prezentari-copii_0_1151285013.html ) , articol total dezinformat, dar "jurnalistii"nici nu isi dau vreun interes sa verifice sursa sau daca informatiile sunt reale...) in ziarul Click! si pe site-ul Click!Vedete, am decis sa desfiintez punctual fiecare minciuna. Nu inainte de a relata de la ce a pornit totul!  

    In urma cu 9 luni, hent mi-a telefonat disperat anuntandu-ma ca, tatal sau, care suferise luni de zile de cancer, se stinsese din viata. Ma ruga sa-l ajut cu bani, ca sa ajunga la inmormantare in Chisineu-Cris (jud.Arad), orasul sau natal. 

     Desi el este cel care mi-a falimentat salonul de infrumusetare KAO BEAUTY SALON (chiar daca a ajuns "vedeta" in emisiunea "MONDENII"- PRIMA TV), pentru ca si eu imi pierdusem tatal la varsta de 11 ani, am decis sa-l ajut. Cum?! 

     Pentru ca nu dispuneam de cash, i-am imprumutat 2 bratari si 2 inele de aur pentru o luna, pentru a le amaneta, a se folosi de bani pentru drum si inmormantare, urmand sa mi le inapoieze. Cu banii de la mine (2.850 lei cat a luat de la amanet, desi aurul valoreaza cel putin dublu, intrucat nicio casa de amanet nu iti plateste valoarea reala a aurului!), acesta a facut si o excursie in Ungaria, cheltuind ultimul leu, printre altele cumparandu-si si un sarpe. Dupa ce s-a scurs prima luna, el nu mi-a inapoiat niciun leu, iar pe data de 13 august s-a milogit de mine mai mult de o ora, ca sa-i fac rost de bani sa scoata aurul MEU de la amanet. Martora imi este Ioana Popescu, cu care eram la piscina Daimon. Mi se parea incredibil ceea ce imi cerea si, bineinteles, ca nu i-am mai dat niciun leu. El m-a mintit ca a vorbit la amanet ca sa prelungeasca termenul, insa el imi pierduse deja aurul. 

   Nestiind acest lucru la momentul acela, l-am mai pasuit un timp, apoi am inceput sa-l presez (dovada mesajele dintre noi de pe messenger sau telefon, pe care le voi publica, sau apelurile la care nu imi raspundea). Intrucat mi-am dat seama ca vrea sa ma escrocheze, l-am amenintat cu plangere la politie si, doar asa, am reusit sa primesc 1.000 lei  (pe care i-a imprumutat de la un prieten comun si caruia, dupa amenintari, i-a inapoiat pe 5 aprilie 2011 de-abia 300 lei) si 100 euro. Nu l-am mai invitat la niciun eveniment, l-am scos de pe fisa personala a agentiei mele de modeling, KAO FASHION, (actiuni care l-au "lovit" puternic, intrucat el este disperat sa apara pe sticla).

      Pe 3 ianuarie 2011, cand a murit pitonul meu, KAA, l-am sunat de mai multe ori ca sa-mi plang durerea. Crezand ca il caut pentru datorie, nu mi-a raspuns deloc. De-abia, cand a aflat de la emisiunea "UN SHOW PACATOS" din 17 ianuarie ca murise KAA, a inceput sa-mi dea mesaje in care se ruga de mine sa accept unul dintre serpii lui, tot un piton tigrat, insa care nu era al lui, ci al lui Laurentiu Pintoi, de la Radio Romania Online, pe care Laurentiu a platit 400 lei. Sigurul adevar era ca hentz a pus stapanire pe sarpele lui Laurentiu, promitandu-i ca ii va da el banii in timp acestuia (lucru care nu s-a intamplat). 

Cititi aici articolul scris chiar de catre Laurentiu, in legatura cu acest sarpe              ( http://laurentiupintoi.wordpress.com/2011/04/05/un-nou-scandal-carmen-plesea-vs-florin-hentz/ ). 

     Am discutat cu Laurentiu, care mi-a spus ca EL imi face cadou sarpele, NU hentz! si, cu greu, am acceptat cadoul, dupa vreo saptamana. 

    Cand mi-a adus acest piton, achizitionat cu un an in urma, legat fedeles intr-un rucsac de fas, hent a vrut sa fuga imediat. I-am spus ca sa ramana sa ii dau rucsacul, insa a spus ca nu e nevoie. La acel moment, utasem complet de datoria lui fata de mine si nu intelegeam ce era cu el. Am insistat sa astepte sa scot sarpele din rucsac si el a spus ca numai daca imi pun manusile, pentru ca el nu l-a scos niciodata din terariu si ii era frica de el. Nu mi-a venit sa cred. Deci el imi facea cadou un sarpe care nu era al lui si de care ii era frica, nu pentru alte motive... 

    Eu n-am avut nicio problema, l-am scos imediat, l-am tinut in brate, l-am pupat si m-am fotografiat cu el. Nu mi s-a intamplat absolut nimic. Am convenit cu hent si Laurentiu sa nu spunem nimanui ca am iar un sarpe ca animal de companie, pentru ca mi-era scarba de scandalul care fusese cu cei doi paria ai societatii, care ma acuzau ca nu iubesc animalele. 

     Desi nu era pitonul lui, hent incepuse sa se laude ca el mi-a facut cadou un sarpe, doar doar de s-ar scapa cineva in presa. Eu nici mamei nu ii spusesem, nici prietenelor apropiate, pe care evitam sa le mai primesc la mine acasa. Multumesc acum celor care aflasera anterior si care nu "s-au spart" in presa (Adrian Pescariu, Fabio, Roxy, etc)

     Apoi am reluat oarecum relatia de prietenie cu hent, care tot imi promitea ca imi da si restul de bani cat de curand. Am evitat in continuare insa sa-l mai invit pe la evenimentele mele cu exceptia acestora doua. 

     La acest eveniment,  ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/03/carmen-plesea-va-cheama-la-atac.html ) l-am intrebat daca vrea sa se ocupe de coafurile fetelor, in schimbul publicitatii (articole, site-uri, blog, tv), lucru cu care a fost de acord.

    La cel de-al doilea eveniment ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/02/amber-nicole-topmodel-international.html ) chiar, i-am spus ca este invitat numai daca imi aducea minim 500 euro, intrucat aveam deja hair stilistul VALI ION, care se ocupa de fetele din prezentarea CATALIN BOTEZATU. El a insistat sa vina, a promis ca imi aduce banii si SOC! La eveniment, de fata cu Ioana Popescu si Antonia Ioana, mi-a adus doar 400 lei, promitand ca restul mi-i va da pana plec eu cu Ioana Popescu in Italia. Am vrut sa-l dau afara in suturi, dar sunt prea civilizata. Mi-am spus sa-i mai dau un ragaz, desi fetele pariau ca vrea sa-mi traga teapa. 

   Pe 22 martie, cu o zi inainte de plecarea mea in Italia, am postat pe facebook acest anunt:

"Acum 9 luni mi-am ajutat un "amic" aflat intr-o situatie disperata. Pentru ca nu aveam bani, i-am imprumutat 2 bratari si 2 inele de Aur ca sa le bage la amanet si sa se fol de bani, urmand a mi le inapoia dupa 1 luna. Facerea de bine e f.tere de mama. Daca a luat pe ele 2.850 lei, cam cat valora aurul? El crede ca imi da suma asta dupa atata timp. Luni,cand revin in tara,f ac plangere la Politie si veti afla numele escrocului ", anunt preluat si de click.ro, de care, se pare, au uitat (
http://www.click.ro/vedete/romanesti/Carmen-Plesea-tepuita-Facerea-imprumut-bani-bratari-inele-aur_0_1143485721.html 
    Speriat din nou, hent facuse rost de inca 800 lei, pe care vroia sa mi-i dea personal. Eu i-am cerut sa ii dea Ioanei Popescu sau lui Laurentiu Pintoi si sa faca o chitanta de mana. I-a sunat pe cei doi, le-a spus de intentia sa de a-mi da aceasta suma, insa NU A ACCEPTAT sa le dea lor banii. De ce?! De rusine, i-a fost frica sa semneze???. Sau dati-mi voi alta explicatie... Mi-a dat insa doua mesaje in care imi spunea ca, de fapt, el a luat 23 milioane, nu 28 si ca tot aurul valora 28 mil lei vechi.   Intrebarea mea ar fi ce casa de amanet iti da 82, 1% din valoarea aurului?!
    Dupa inca o saptamana de la revenirea mea in tara, vazand ca "s-a dat iar la fund", i-am cerut din nou datoria lui hent si i-am spus ca de data asta chiar fac plangere la politie. Iata ce articol a dat in presa, acest escroc, disperat dupa publicitate:

«Şarpele lui Pleşea muşca şi ea îl ducea în prezentări de copii!»

Acuzat că i-ar fi furat inelele, stilistul Hentz dă cărţile pe faţă:

Kaa s-a  prăpădit  în ianuarie. Hentz s-a  fotografiat cu  şarpele pe care  i l-a dat lui  Carmen
Kaa s-a prăpădit în ianuarie. Hentz s-a fotografiat cu şarpele pe care i l-a dat lui Carmen
Andreea Spiridon
Un nou scandal a izbucnit în showbiz, la mijloc aflându-se Kaa, şarpele lui Carmen Pleşea, care a murit la începutul anului.
Acuzat de îmblânzitoarea de şerpi că i-ar fi furat nişte bijuterii în valoare de 28 de milioane de lei, stilistul Florin Hentz face dezvăluiri şocante despre fostul animal de companie al acesteia.
„Şarpele care l-a avut Carmen a muşcat-o chiar pe ea! Nu a spus niciodată. Ba, mai mult, îl ducea în prezentări pentru copii, punându-i în pericol", ne-a dezvăluit acesta. Hentz nu se consideră dator la Pleşea, cu atât mai mult cu cât susţine că i-a dat 20 de milioane de lei pe bijuterii, plus noul şarpe al vedetei, fără a-i cere bani pe el.
„Mi-am achitat datoria. Într-adevăr, mai trebuia să-i mai dau 8 milioane de lei, dar i-am aranjat la păr fetele la două prezentări", mai spus acesta.

1. KAA NU MUSCA! 
Admitand, prin absurd, ca ar fi fost asa, de ce s-a trezit sa spuna acest lucru, dupa ce a fost amenintat cu plangerea la politie? De ce hent era disperat sa apara pe langa KAA si are sute de poze cu el, chiar pupandu-l. De ce si-a achizitionat si el cativa serpi, dupa ce m-a intrebat daca eu am ajuns vedeta de cand  l-am luat pe KAA?!

2." Acuzat ca i-ar fi furat inelele..'' 
Unde scrie sau am fost eu auzita facand aceasta afirmatie? NICAIERI

3.Daca se vorbeste despre KAA, de ce s-a postat o poza in care sunt eu cu JIMMY, un piton tigrat avand o greutate de vreo 12- 13 ori mare decat cea a lui KAA???   
LIPSA DE PROFESIONALISM


4."Hentz s-a fotografiat cu şarpele pe care i l-a dat lui Carmen"...  
Ei bine, cei care au ratat orele de zoologie, aflati ca, pe gatul escrocului este un piton regal, in timp ce eu detin un piton tigrat, mult mai lung decat cel din poza si de care acest escroc se temea (ca dovada, nu are nicio poza cu el!) Cum el a dat acest articol, logic ca a dat o poza cu sarpele lui si, "fetita" fiind, asteapta sa fie si el chemat cu sarpele la evenimente,  asa cum sunt eu invitata.

5.ATENTIE LA EXPRIMARE!„Şarpele care l-a avut Carmen a muşcat-o chiar pe ea! Nu a spus niciodată..."
Mi se pare mie sau aici cineva se contrazice. Pai daca nu am spus niciodata, el cum stie?! Este mediu?!

6. "...Ba, mai mult, îl ducea în prezentări pentru copii, punându-i în pericol" 
Daca parintii veneau cu copiii la mine acasa si pe KAA era "bataie" in prezentari, ca sa il tina in brate, sa-l pupe, sa faca poze, inseamna ca ... hentz era gelos pe KAA... 
Logic, doar KAA a ajuns vedeta fara sa faca sex anal cu un barbat, la videochat... Pentru cine a uitat ca eu am fost singura care l-a aparat cand amara basinica a publicat in presa un filmulet cu hent facand sex anal cu alt barbat (desi stiam ca el este in filmulet, veti  vedea si discutiile disperate dintre mine si hent sau hent si cel care l-a filmat) pentru ca tatal lui era pe moarte, iata si emisiunea cu filmuletul http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/50510/Un-show-pacatos-Videochat-incendiar-si-scandal-in-direct-cu-stilistul-Florin-Hentz/l
 
7."Hentz nu se consideră dator la Pleşea, cu atât mai mult cu cât susţine că i-a dat 20 de milioane de lei pe bijuterii..." 
Iar va contraziceti, copilasi! Ce hot plateste proprietarului?! Intai scrieti ca l-am acuzat ca mi-a furat inelele si apoi ca mi-a dat 20 milioane pe bijuterii...
Deci la data aparitiei acestui articol (4 aprilie 2011) el declara ca mi-a dat suma de 20 milioane, apoi, la cateva zile, la "POVESTIRI ADEVARATE"- ACASA TV (7 aprilie 2011) (vezi aici emisiunea http://www2.acasatv.ro/special_shows/povestiri_de_noapte/episoade/povestiri-de-noapte-7-aprilie-2011~3715.html ), dupa ce i-am facut plangerea penala la Politie, el declara ca mi-a dat mai mult decat  dublu valoarea aurului... HOPA!!! Cred ca escrocul are tulburari de memorie, nu credeti?!

8."...plus noul şarpe al vedetei, fără a-i cere bani pe el...
Pe langa explicatiile de mai sus, iata cateva mesaje primite de la escroc:
Hentz (18.01.2011 16:50:55): carmen iti dau eu sarpele meu
Hentz (18.01.2011 16:51:00): care e la fel ca si ca
Hentz (18.01.2011 16:51:07): raspundemi te rog
Hentz (18.01.2011 16:51:21): ti adcu diseara
CARMEN PLESEA (18.01.2011 16:51:25): vine ACCES SI NU VREAU SA PLANG
Hentz (18.01.2011 16:51:25): vrei
Hentz (18.01.2011 16:51:26): ???
CARMEN PLESEA (18.01.2011 16:51:38): nu stiu
Hentz (18.01.2011 16:51:41): imi pare rauu
CARMEN PLESEA (18.01.2011 16:51:52): asta e fetita?
Hentz (18.01.2011 16:51:54): ti l dau eu pe al meu
Hentz (18.01.2011 16:52:04): nu stiu exact
Hentz (18.01.2011 16:52:07): e la fel ca si kaa
Hentz (18.01.2011 16:52:19): si are un metru 60 70
Hentz (18.01.2011 16:52:19): e mare
Hentz (18.01.2011 16:52:28): ti l dau tie
CARMEN PLESEA (18.01.2011 16:52:33): dc?>
CARMEN PLESEA (18.01.2011 16:52:41): tu ce faci?
Hentz (18.01.2011 16:52:55): asa ca eu nu vreau sa ii mai tin pe toti
Hentz (18.01.2011 16:53:01): si de aia                                    
Hentz (18.01.2011 16:55:36): sa ma suni neaparat
Hentz (18.01.2011 16:55:46): ti am zis iti dau eu sarpe
Hentz (18.01.2011 16:55:55): linistestete
PROBABIL CA SI AUTOAREA ACESTUI ARTICOL, E OBISNUITA CA, DUPA CE PRIMESTE UN CADOU, SA-L PLATEASCA. OBLIGATORIU !!!

9.„Mi-am achitat datoria. Într-adevăr, mai trebuia să-i mai dau 8 milioane de lei, dar i-am aranjat la păr fetele la două prezentări"
Alta contradictie: mi-am achitat datoria, dar intr-adevar mai trebuia sa-i dau 8 milioane de lei... 
Nu ma astept ca acest escroc, care are numai 8 clase (astazi am aflat) sa cunoasca matematica, dar daca s-a achitat de mine (in visele lui), atunci de ce, pe data de 22 martie 2011, inainte cu o zi de plecarea mea in Italia, el insista sa mai imi dea inca 8 milioane (doar de atata a facut rost) si eu i-am transmis sa-i dea ori Ioanei Popescu ori lui Laurentiu Pintoi (amandoi pot confirma) si sa faca o chitanta de mana?!
Revin la cele doua prezentari. Putem verifica la ANTONIA IOANA (makeup artist KAO FASHION) si la VALI  ION (hair stilist), daca are escrocul dreptate sau am eu... 
Si de ce, dupa ce i-am facut plangerea la Politie,  a declarat ca mi-a dat un sarpe de 500 de euro (prin absurd, presupund ca sarpele ar fi fost al lui, presupunand ca orice cadou facut cuiva se plateste, orice fachir sau crescator de reptile poate spune sau puteti verifica si voi pe internet cam cat costa KAO, pitonul pe care il detin acum.... adica 400 lei)
  Bineinteles ca de data aceea m-am tinut de cuvant si am depus plangere penala impotriva escrocului, la sectia 7 POLITIE, plangere inregistrata sub numarul 2195735 / 07.04.2011
Acestea fiind spuse, eu cred ca e de ajuns pentru INCEPUT... 


3 comentarii:

  1. Vai de capu tau Hentz , in locul tau mi-ar fi rusine sa vorbesc , ai uitat ultimul eveniment important de care s-a ocupat Carmen si o sunai disperat ca poate poate te baga si pe tine pe acolo sa apara si numele tau. Daca nu era Carmen, cine naiba te stia pe tine? Eu una ca si toti cei pe care i-am intrebat au aflat de tine ca ai fost tinut langa Carmen si ajutat de ea. Cand nimeni nu ti-a dat o mana de ajutor la moartea tatalui tau nu mai erai de partea Marei , Mara te-a ajutat sau "miss cimitire" asa cum ii spuneti voi?Vorbeam cu Carmen mereu din ianuarie si cand venea vorba de tine ii spuneam :"Carmen , nu-ti mai vezi banii , nu mai spera" si ea spunea ca nu ai fi tu in stare de asa ceva.. Uite ca esti in stare de mai mult , te vinzi pe ce? Eram la TVR 2 acuma 1 luna daca nu mai putin in camera de machiaj dupa ce-am fost in direct si tu spuneai"Vai Carmen, nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni de cand a murit tata, a trecut asa de repede timpul si tu ai fost singura care m-ai ajutat" si tot atunci spuneai si de cursurile care le vei preda nu stiu caror persoane si ca iei 20 mil vechi/persoana.. Si ai inceput cursul , ca tot tu te-ai dat de gol , dar banii nu i-ai dat? Si aveai tupeul jegos sa te astepti ca ziua in luna martie pe 23 ti-o va face tot Carmen ca si anul trecut sau Ioana , ca sa nu uitam ce zi de nastere ai avut anul trecut , pe cunostintele si banii lui Carmen. Nu ea te-a facut cunoscut? Si atunci cine? Spune-mi o persoana care te cunostea pe tine inainte... Cine si-a pus obrazul si a mintit ca nu esti tu in filmuletul ala cand erai disperat?

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha ha!in sfarsit isi da lumea seama ce fel de persoana este acest hentz!un gay deghizat care profita si trage cat poate de pe urma prietenilor,avid de publicitate....daca apaream eu la tv cum a aparut el ma caram urgent din tara,confirm faza cu sarpele chiar ii era frica de el:)))intotdeauna o mare victima,ii parea rau de tatal lui si mie....dar d ce daca stia ca era pe moarte nu s-a dus sa stea cu el macar in ultimele clipe?si de ce s-a dus sa isi ia sarpe dupa inmormantare?a luat-o ca pe o vacanta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen e urat din partea lui Hentz ce ti-a facut ... era ultima persoana la care ma gandeam ca vei ajunge in astfel de relatii .
    lasand la o parte faptul ca ti-a inselat asteptarile , eu zic sa te opresti aici ...
    da tu dovada de mai multa maturitate , nu dezvolta totul ca pe o reclama de prost gust ... pana la urma asta e firea umana - de multe ori ne inselam noi pe noi cand spunem ca facem una si pe urma facem alta ...
    te va rasplati Dumnezeu , ai sa vezi !
    el a pierdut o prietena adevarata si sigur va regreta intr-o zi asta daca nu este INCONSTIENT ! :)

    Keky

    RăspundețiȘtergere