sâmbătă, 7 mai 2011

Sport - CARMEN PLESEA, singura femeie - fotbalist pe podium, la Cupa "OASIS" LOVE=FOOTBALL VIP & media, la MINIFOTBAL

     Cunoscand pasiunea mea pentru "sportul rege", in primavara 2010, am fost invitata de catre OANA GEORGESCU, pentru a participa la Cupa OASIS LOVE = FOOTBALL VIP & media, la MINIFOTBAL.
Competitia s-a desfasurat sub deviza sponsorului PUMA, `Love is Football`.



     Desi dormisem doar vreo 2 ore (noaptea precedenta am fost in prezentarea "AVATAR" by ADRIAN PESCARIU, in ILLUSION CLUB din Pitesti, ramanand apoi si la dans pana pe la 5 dimineata), eram dornica de fotbal. Noroc cu LAURENTIU PINTOI (Radio Romania Online), care a condus, cu toate ca urma sa intre si el pe teren la acest eveniment.



    JURNALISTII au avut ocazia sa faca `echipa` la fotbal cu cele mai îndragite VEDETE: ADRIAN ENACHE, golgheterul Nationalei de Fotbal a Artistilor




    KAMARA (trupa ALB  NEGRU)





      AURELIAN TEMISAN




ANDREI STEFANESCU (trupa ALB NEGRU)






     DOINA IGNAT, CARMEN PLESEA






   VICTOR YILA.







  La turneul care s-a desfasurat începand de dimineata, la Clubul OASIS Sport & Leisure, situat într-un decor de vis pe malul Lacului Baneasa, au participat 6 echipe mixte alcatuite din VEDETE din show-biz, sport, muzica, teatru, reprezentanti mass-media (presa scrisa, radio,TV) si ai bancilor.


   Alegerea componentei echipelor (5 plus 1) s-a facut prin tragere la sorti, regulament acceptat si de membrii Nationalei de Fotbal a Artistilor care au acceptat sa se lase în voia sortilor. S-au jucat meciuri de 2 reprize a cate 15 minute cu 5 minute pauza.



    Au tinut sa fie prezenti la acest eveniment GHEDI KAMARA si ANDREI STEFANESCU de la trupa ALB NEGRU, DOINA IGNAT (multipla campioana olimpica la canotaj),




    FLORENTIN MARINESCU - Presedintele F.R.de Arte Martiale, ADRIAN ENACHE, AURELIAN TEMISAN




    EVA KISS si RADU CONSTANTIN, IULIANA MARCIUC si fiul, DAVID
 



 DEEA si DINU MAXER




MARINELA PARVU, ADRIAN ROBU, PAUL GHORGHE (Trupa de Street Dance TROUBLE) , NATALIA GUBERNA, actorul VICTOR YILA, CARMEN PLESEA (KAO Fashion), OANA LIS, RICHIE (trupa K-artel).




   Marea majoritate a VEDETELOR (ADRIAN ENACHE, AURELIAN TEMISAN, KAMARA ANDREI STEFANESCU de la ALB NEGRU, DOINA IGNAT, VICTOR YILA, CARMEN PLESEA, PAUL GHEORGHE, RICHIE) au participat efectiv la Cupa OASIS LOVE = FOOTBALL VIP & media, intrand pe teren.




    Show-ul membrilor trupei de breakdance si streetdance TROUBLE condusa PAUL GHEORGHE, component al Nationalei de Fotbal a Artistilor a fost unul de senzatie.




Iata componenta celor 6 echipe stabilite prin tragere la sorti:
ECHIPA 1: ANDREI STEFANESCU (Trupa ALB NEGRU, Nationala de Fotbal a Artistilor), CRAIU PETRONIUS (AGERPRES), MIHAI CURIGUT (ING Bank), DOINA IGNAT (campioana olimpica la canotaj), STEFAN BADEA (Mediapro), MIHAI AILINCAI (ING Bank)
   ECHIPA 2: ALEXANDRU MATEI (Nationala de Fotbal a Artistilor), GABRIEL MANTA (Pronostic Sportiv), FLORIN ATANASIU (BANCPOST), STEFAN CHIRITA (BANCPOST), EMIL MARIN (CEC Bank) si DANIEL ENACHE (PIRAEUS Bank).

  ECHIPA 3: PAUL GHEORGHE (Trupa TROUBLE , Nationala de Fotbal a Artistilor), RAZVAN VELTEREAN (Radio 21), CATALIN BUCECEA (ING Bank), FLAVIU CICIREANU (Radio 21), NATALIA GUBERNA (interpreta de muzica usoara), MARIO DEACONESCU (Actualitatea Muzicala)

   ECHIPA 4: ADRIAN ROBU (Nationala de Fotbal a Artistilor), ROBERT JUGRAVU (Curentul), RICHIE (Trupa KARTEL), RADU TOMA (ReplicaVedetelor.ro), CRISTI GROZA (Nationala de Fotbal a Artistilor), LAURENTIU PINTOI (Radio Romania Online)




    ECHIPA 5: ROMEO CHIRIAC (MEDIAFAX), CRISTI GRIGORESCU (Nationala de Fotbal a Artistilor), BEBE NANIAN (ACTIV FM), AUGUSTIN VIZIRU (Nationala de Fotbal a Artistilor), CRISTI DANPLACHE (Radio 21), VICTOR YILA (actor, Nationala de Fotbal a Artistilor)




    ECHIPA 6: ADRIAN ENACHE, AURELIAN TEMISAN, KAMARA (Trupa ALB NEGRU) si FLORIN MOISE, toti componenti ai Nationalei de Fotbal a Artistilor), CARMEN PLESEA (KAO Fashion), STEFAN VASILESCU (RAIFFEISEN Bank)

  Pentru ca nu mai jucasem fotbal din facultate (circa 20 de ani... hi hi hi... eram la mare, pe plaja, cand unul dintre colegii de facultate din echipa adversa, m-a faultat, lasandu-mi o "frumusete" de glezna, dubla fata de cea normala... n-am mai dansat, n-am mai jucat nimic, am stat pe bara toata vacanta...Atunci am decis sa joc numai tenis cu piciorul, intrucat la sportul asta nu existau riscuri atat de mari pentru "bunatate" de picioare) si fiind un bun portar, am decis sa intru pe teren ca portar.
   Ma pregatisem pentru asta si am facut rost chiar de manusile lui CATALIN STRATON (portarul de rezerva al echipei RAPID), caruia ii multumesc.
   Dupa tragerea la sorti, intrucat picasem in echipa cu AURELIAN TEMISAN (portarul "batut in cuie" al Nationalei de Fotbal a Artistilor), am fost nevoita sa intru pe teren si sa joc efectiv. Nu mare mi-a fost mirarea, cand am inscris nu mai putin de 3 goluri inca de la primul meci.
 





      Dupa 3 meciuri jucate, am reusit sa fac praf ghetele mele iubite...




VALERIU ARGASEALA, Presedintele Clubului STEAUA, a fost prezent la Festivitatea de Premiere si a înmanat Cupele si Trofeele castigatorilor.







    Desi si-a anuntat personal prezenta, antrenorul MIHAI STOICHITA nu a mai putut ajunge din cauza prelungirii sedintei de antrenament în vederea derby-ului pe care STEAUA îl disputa cu RAPID.



CLASAMENTUL Editiei I a Cupei OASIS LOVE = FOOTBALL VIP & media 2010:
Locul I: ECHIPA 2 : ALEXANDRU MATEI (Nationala de Fotbal a Artistilor), GABRIEL MANTA (Pronostic Sportiv), FLORIN ATANASIU (BANCPOST), STEFAN CHIRITA (BANCPOST), EMIL MARIN (CEC Bank) si DANIEL ENACHE (PIRAEUS Bank).
Locul II: ECHIPA 4 : ADRIAN ROBU (Nationala de Fotbal a Artistilor), ROBERT JUGRAVU (Curentul), RICHIE (Trupa KARTEL), RADU TOMA (ReplicaVedetelor.ro), CRISTI GROZA (Nationala de Fotbal a Artistilor), LAURENTIU PINTOI (Radio Romania Online) 
Locul III: ECHIPA 6 : ADRIAN ENACHE, AURELIAN TEMISAN, KAMARA si FLORIN MOISE (toti componenti ai Nationalei de Fotbal a Artistilor), CARMEN PLESEA (KAO Fashion), STEFAN VASILESCU (RAIFFEISEN Bank)




    Castigatorii Editiei I a Cupei OASIS LOVE = FOOTBALL VIP & media au primit si cate un echipament complet PUMA (tricou, short, jambiere).

   Pe langa Cupe, Medalii, Diplome si cadouri (cate 1 minge si 1 tricou) din partea sponsorului PUMA, sponsor si al Nationalei de Fotbal a Artistilor acordate tuturor participantilor la Cupa OASIS LOVE = FOOTBALL VIP & media, castigatorii au primit cate 1 abonament gratuit pe 1 luna la PISCINA Clubului OASIS Sport & Leisure, iar ocupantii locului II, cate o cina pentru 2 persoane la Restaurantul Clubului OASIS Sport &  Leisure.



   De asemenea, VALERIU ARGASEALA a dat invitatii celor de pe podium la meciul STEAUA - FC TIMISOARA (3 - 3).




   Complexul OASIS Sport &Leisure este o locatie de vis, situată într-o zonă verde, pe malul Lacului Băneasa, în spatele Casei Presei Libere.




     Acesta reprezintă un loc ideal unde te poti relaxa departe de forfota orasului, indiferent de anotimp.
 
   Terenurile de sport (minifotbal, tenis de camp), piscina, vestiarele, terasa, cele două baruri (in incinta clubului si langă piscină) sau restaurantul cu bucătărie traditională romanească fac din Complexul OASIS Sport & Leisure un loc ideal pentru petrecerea timpului liber într-un cadru feeric malul Lacului Băneasa.




   Partenerii evenimentului au fost: RADIO 21, Monopoly Media, PUMA, Borsec, Coca Cola

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu