duminică, 29 mai 2011

CieAura - HOLOGRAMELE ENERGETICE (made in USA) = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA

Asa cum in urma cu 2 decenii, nimeni nu-si inchipuia si nici nu credea ca astazi aproape toata lumea va fi posesoarea unui telefon mobil (inclusiv multi copii) si nici cum va arata sau ce alte aplicatii va mai avea acesta, la fel astazi, aproape nimeni nu isi inchipuie ca, in VIITOR, poate renunta la medicamente, injectii, energizante, cafea...
   In cele ce urmeaza, vreau sa va fac cunostinta cu HOLOGRAMA (CIP-ul) ENERGETICA (TERAPEUTICA) CieAura CX2 - made in USA (ATENTIE, NU made in CHINA!), care reprezinta cea mai revolutionara forma de tratament, extrem de eficienta, FARA MEDICAMENTE, FARA ACE, FARA REACTII ADVERSE si FARA CONTRAINDICATII, la care ORICE OM are acum ACCES, in diverse conditii patologice, precum:
- INSOMNIE
- STRES
- ASTENIE
- DEPRESIE
- OBOSEALA
- ATAC DE PANICA
- DURERI DE CAP, MIGRENE, NEVRALGII, MAHMUREALA
- DURERI REUMATICE
- DURERI ARTICULARE
- DURERI DE COLOANA
- DURERI MENSTRUALE
- DURERI DE INIMA
- DURERI DE GAT, RACELI
- DURERI DE  MASEA
- DURERI MUSCULARE, FEBRA MUSCULARA
- DURERI DE TIP DIGESTIV (GASTRITA, ULCER, COLON IRITABIL)
- ALERGII SINUSALE  (RINITA ALERGICA), LACRIMAREA OCHILOR, INFLAMATII ale OCHILOR si NASULUI, SECRETII NAZALE, MANCARIMEA NASULUI,
- SFORAIT
- CRIZE DE PALPITATII SI RESPIRATIE GREA
- CRIZE DE SCIATICA, HERNIE DE DISC
- ELIMINAREA NISIPULUI si a PIETRELOR de la RINICHI
- PSORIAZIS, ZONA ZOSTER
diverse boli ce acţionează prin reducerea aportului de oxigen, precum:
- CARDIOPATIE ISCHEMICA
- INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA
- ARTERIOPATIE OBLITERANTA A MEMBRELOR
sau pentru:
- INDEPARTAREA RADIATIILOR EMISE DE TELEFOANELE MOBILE, COMPUTERE, TV,
   CUPTOARE CU MICROUNDE, FRIGIDERE
- cand se doreste UN PLUS DE ENERGIE, FORTA FIZICA si REZISTENTA , VITALITATE, ECHILIBRU, FLEXIBILITATE si FOCUS MENTAL, INTARIREA REZISTENTEI NATURALE a CORPULUI  UMAN
  HOLOGRAMELE CieAura sunt folosite si de baschetbalistii din ligile profesioniste nord-americane de baschet NBA si WNBA (cele mai cunoscute ligi profesioniste de baschet din USA, Compania CieAura fiind singura firma cu care acestea au semnat VREODATA un parteneriat).     
 
  
LISA LESLIE (premiata de 4 ori cea mai buna baschetbalista a lumii), ELVIN HAYES ( jucător de baschet profesionist, atât pentru Houston Rockets şi Washington Bullets, de trei ori All-American la Universitatea din Houston, al saselea din toate timpurile ca puncte marcate, al treilea din toate timpurile în relansari, al treilea din toate timpurile în domeniul obiectivelor realizate, precum şi All-Star pentru fiecare din primele sale douăsprezece sezoaneunul dintre cei 50 cei mai mari jucători de Baschet All Time) si RUDY TOMJANOVICH (antrenorul echipei nationale de baschet masculin din SUA) sunt doar trei dintre multiplii campioni ai lumii la NBA si WBA, care au folosit si au devenit imaginea produselor energetice CieAURA. Iata si marturiile lor, alaturi de multi alti sportivi profesionisti.
   Stiu ca este greu de crezut intrucat si mie mi-a fost la fel, la inceput. Am sa povestesc pe scurt, la finalul acestui articol, cum am ajuns sa testez, sa am incredere si sa folosesc aceasta HOLOGRAMA.
   Ceea ce in urma cu un an parea un vis greu de realizat in medicina, medicina cuantica face astazi perfect posibil!

     CE SUNT HOLOGRAMELE?
     Hologramele sunt nişte suporturi de material plastic, asemenea CD-urilor sau DVD-urilor,  insa de dimensiuni muuuuult mai mici (1 cm patrat si extrem de subtiri) pe care, cu ajutorul unor sisteme laser speciale, sunt inscriptionate ansambluri de sunete, forme, simboluri, culori, mirosuri si gusturi, care, fiecare, emit niste unde (vibratii), ce interfera cu biocampul organismului uman si care s-au dovedit a putea corecta in BINE sau NORMAL mai multe stari patologice ale acestuia. 
    Aparitia acestei noi terapii a fost posibila tocmai in acest moment al evolutiei fizicii si medicinii, datorita progreselor miniaturizarii mediilor de stocare, cu ajutorul tehnicii holografice, care permite inmagazinarea unei cantitati uriase de informatie, de ordinul a 50 GB/cmp, datorita structurii tridimensionale multi-strat a acestor medii de stocare (pe o astfel de holograma este astazi posibila stocarea vibratiilor pe cel putin 250 de straturi suprapuse). Hologramele reprezinta viitorul in stocarea de date. Formulele  nu  pot  fi  modificate  (numai şterse),  astfel  încât  formula rămâne pură. 

      CINE POATE UTILIZA HOLOGRAMELE?
    HOLOGRAMELE pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.

       CUM FUNCTIONEAZA HOLOGRAMELE?
   Asezate in zona dureroasa, schimba vibratia locala si disipeaza durerea acuta sau cronica. Hologramele stimulează sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune). Acestea se aplică prin lipire de piele fără niciun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvenţe.
.  Astfel, aplicarea hologramelor terapeutice in anumite zone specifice, care corespund anumitor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctura, determina un proces de activare a cipurilor, tradus prin emisie locala de biofotoni, care determina diferite efecte specifice la nivel local celular transmise foarte rapid (pentru ca undele se propaga cu o viteza foarte mare de la o celula la alta) la nivel de organ sau/si la nivel general (al intregului organism). Ansamblul acestor efecte este în măsură să contribuie la echlibrarea unei anumite disfuncţii a unui organ, sistem de organe, aparat sau chiar a intregului organism.
      Hologramele terapeutice sunt exclusiv de UZ EXTERN si actioneaza non-transdermal, adica nu contin nicio substanta chimica care sa patrunda in organism prin piele, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, NU AU REACTII ADVERSE, EFECTE SECUNDARE,  CONTRAINDICATII si NU DAU DEPENDENTA.
   Bolile functionale (depresia, insomnia, sindroamele functionale de tub digestiv), maladii tratabile doar simptomatic prin medicina alopata, se pot vindeca complet dupa circa 2- 4 luni de tratament. 
   Pacientul trebuie să consume neapărat doi-trei litri de apă pe zi. Apa este cea care permite transferul acestor vibraţii, prin urmare dacă organismul este deshidratat ele nu vor fi transmise corespunzător şi atunci hologramele nu vor acţiona la potenţialul lor maxim.

    CAT DUREAZA SI CARE ESTE TERMENUL DE VALABILITATE AL HOLOGRAMELOR?
   HOLOGRAMELE sunt ACTIVE intre 24 - 72 de ORE. HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA! Dacă o durere de cap cedează dupa 20 de secunde, 2 sau 20 de minute, holograma se îndepărtează şi poate fi utilizată din nou, când apare o nouă durere, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.
Exemplu: daca o HOLOGRAMA este activa minim 24 ore, respectiv 1440 minute, considerand ca toate durerile la care este utilizata trec in 3 minute (ceea ce este exagerat, majoritatea durerilor dispar in mai putin de 1 minut), inseamna ca HOLOGRAMA va fi utilizata de minim 480 de ori. Cat ar costa cele mai ieftine 480 pastile de durere ????  Si nu aveti garantia ca durerea va trece cu o singura pastila! 
Daca toate durerile trec intr-un minut, atunci HOLOGRAMA activa 24 de ore, va fi utilizata de 1.440 ori.
Între administrări, HOLOGRAMA trebuie ţinută departe de corp, pentru a nu fi activată. Ea se activeaza cand este la 1 cm de corp, astfel incat ea isi poate face efectul chiar daca o tineti intr-un buzunar.
    Datele de pe o holograma  durează  peste 50 de ani, astfel încât termenul de valabilitate este aproape nelimitat!


   UNDE POT FI TESTATE SAU CUMPARATE HOLOGRAMELE? 
  HOLOGRAMELE si BRATARILE CX2 Plus NU SE GASESC in FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
            carmen.cieaura@gmail.com 
            bratarihologramecieaurashop@gmail.com
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura:  http://www.carmenplesea.cieaura.com/
Pagina oficiala pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

    PRINCIPALELE TIPURI DE HOLOGRAME ENERGETICE EXISTENTE ACTUALMENTE
    Cu toţii suntem obişnuiţi să apelăm la automedicaţie atunci când ne confruntăm cu probleme uşoare de sănătate: insomnie, răceală, sinuzită, nevralgii, febra musculara, etc. Când suntem obosiţi, bem o ceaşcă de cafea sau o bautura energizanta, ca să ne revenim. Din nefericire, medicamentele de sinteză folosite în tratamentul afecţiunilor curente dau de multe ori dependenţă şi au numeroase efecte secundare. Dupa ce am testat aceste holograme pe mine, mama mea si alte persoane cunoscute, va recomand ca alternativă folosirea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE, remedii noi, cu un mod de actiune revoluţionar.
    Hologramele energetice sunt de mai multe feluri. Aplicate pe meridianele de acupunctură pot trata afecţiunile mai sus mentionate.
HOLOGRAMA impotriva DURERII (PURE RELIEF), avand o forma rotunda (D = 2,4 cm), aplicată la nivelul zonei dureroase, diminuează sau elimină orice durere acută sau cronică. Nu are niciun fel de reacţie adversă, putând fi folosită şi în timpul sarcinii, când majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fătului. Se recomandă utilizarea ei atâta timp cât persistă durerea. IN TOTAL, ESTE ACTIVA intre 24 - 72 de ORE.
HOLOGRAMA pentru INSOMNIE, SFORAIT si DETOXIFIEREA ORGANISMULUI (REST QUIET), avand forma patrata (L = 2 cm), asigură o detoxifiere a organismului şi un somn profund, transformand somnul fara vise intr-un somn cu vise. În afară de un somn liniştit, a doua zi pacientul se trezeşte mult mai odihnit. De asemenea, aceasta holograma este extrem de utila pentru reducerea sau eliminarea sforăitului. Are o durata de 24 de ore.

HOLOGRAMA pentru RINITA ALERGICA, SINUZITA si SFORAIT  (SINUS ALLERGY RELIEF), avand o forma dreptunghiulara (L = 2,1 cm; l = 1,2 cm), poate fi utilizata 72 de ore încontinuu. În aproximativ cinci minute se observă efectul de dezobstrucţie a nărilor, pacientul respirând normal. Anumite persoane suferă de rinită alergică de ani întregi, fiind dependente de preparate corticoide. Holograma nu conferă dependenţă şi după o anumită perioadă de utilizare, ce variază de la boală la boală si de cat de veche este boala, aceasta determină o vindecare completă.

HOLOGRAMELE pentru CONTRACARAREA RADIATIILOR produse de TELEFOANE MOBILE , COMPUTERE, TV, CUPTOARE cu MICROUNDE, FRIGIDERE  (EMF), avand forme dreptunghiulare (mare: L = 2,5 cm; l = 2 cm; mica: L = 1 cm; l = 0,7 cm), aplicate pe telefonul mobil reuşesc să inactiveze efectul nociv al radiaţiei acestora asupra organismului, a carui rezistenta naturala o intaresc.EMF-urile (CAMPURILE ELECTRO MAGNETICE) au fost pe larg cercetate şi întrebările cu privire la siguranţa radiaţiilor telefoanelor mobile sunt considerate nerezolvate. Cercetarile raportează un risc mai mare de dezvoltare a cancerului de creier şi a cancerului de glanda salivara la un numar mare la utilizatori ai telefonului mobil, pe o perioada de timp mai lunga, comparativ cu oamenii care folosesc telefoanele mobile mai rar. Radiaţiile telefonului mobil pot provoca probleme grave la copii, modificări neurologice la adulţi şi dauneaza spermei.Utilizaţi HOLOGRAMA EMF şi înlocuiţi-o la fiecare 2 luni. HOLOGRAMA EMF contracarează emisiile telefonului mobil şi întăreşte rezistenţa naturala a organismului la EMF-urile care se produc de la telefoanele mobile, în special în zonele concentrate ale corpului, cum ar fi urechile şi creierul. Detalii in articolul: "SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAURA EMF" ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/06/preveniti-cancerul-de-creier-si-nu.html )
HOLOGRAMA pentru MAI MULTA ENERGIE, FORTA, VITALITATE, FLEXIBILITATE, ECHILIBRU si FOCUS MENTAL (PURE ENERGY PLUS)- avand forma ovala (D = 3,1 cm; d = 1,7 cm), determină o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii si a stabilităţii, cat şi a clarităţii mentale, făcând ca sportivii si cei care le utilizează să aibă performanţe mult mai bune.


HOLOGRAMA pentru SLABIT - asigură o scădere în greutate de circa un kilogram pe săptămână, fără a necesita vreun regim alimentar special.

HOLOGRAMELE pentru MAI MULTA ENERGIE CX2
Exista 2 tipuri de holograme CX2, avand o durata de 48 de ore: HOLOGRAMA CX2 PROFESSIONAL STRENGHT ENERGY si HOLOGRAMA CX2 pentru CIRCULATIE si DISCONFORT. Chiar daca toata lumea poate folosi aceste holograme, CX2 este destinat tinerilor, generatiei foarte active ( liceeni sau sportivi profesionisti). Împreună, aceste holograme vor ajuta fiecare atlet sa atinga o performanţă de vârf, de fiecare dată. 
HOLOGRAMA CX2 PROFESSIONAL STRENGHT ENERGY, avand forma ovala (D =3 cm; d = 2 cm), imbunatateste semnificativ rezistenta,da claritate mentala si concentrare, vitalitate,echilibru si imbunatatestemasa musculara in timpul antrenamentelor sau concursurilor. Aceasta holograma are cea mai puternica formula disponibila pe piata, incluzand chiar si energii care ajuta muschii la recuperare rapida dupa o performanta obositoare.  

HOLOGRAMA CX2 pentru CIRCULATIE si DISCONFORT are formă rotunda (D = 2 cm). Este proiectata pentru a fi pusa pe corp pe locul expus la efortul cel mai mare si care va deveni cel mai probabil dureros sau unde se va simţi disconfort în timpul sau după competitii atletice (de exemplu, un jucator de fotbal ar putea pune HOLOGRAME pe spate; un jucator de tenis, pe cot).

BRATARA ENERGETICA CX2 Plus
Folosind o tehnologie secreta, vibraţiile naturale sunt transformate în energii intrinseci, încorporate  în holograma de pe BRATARA CX2 Plus. Aceste energii interacţionează cu sistemul vibrational al organismului pentru a aduce corpul la nivelul vibrational optim şi pentru a atinge rezultatele dorite. Tehnologia BRATARII ENERGETICE CX2 Plus este cea mai puternica cunoscuta pana acum de om. Bratara functioneaza non-invaziv prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice. Pentru performante atletice optime BRATARA CX2 Plus se utilizeaza în combinaţie cu HOLOGRAMA pentru MAI MULTA ENERGIE CX2. Bratara poate fi purtata 24 / 7 si functioneaza cel mai bine atunci cand organismul este corect hidratat. BRATARA CX2 Plus poate fi comandata in 5 culori (alb-transparent, galben, fucsia, albastru si negru) si 5 marimi (XS = 16 cm, S = 17 cm, M = 18 cm, L = 20 cm, XL = 21,5 cm
    Afla mai multe detalii din articolul: BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = echilibru mental, energie, rezistenta si concentrare ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )
Un eşantion din lotul din care acest produs a fost creat a fost analizat pentru a se vedea daca contine substanţe interzise in sport. Nu au fost găsite substanţe peste limitele de detectare. Pentru detalii, vă rugăm să consultaţi  www.bscg.org.
 
    În cursul anului 2011 se vor lansa două noi tipuri de holograme energetice, precum cele care ajută pacienţii să renunte la fumat şi cele pentru combaterea disfuncţiei erectile la bărbaţi.

    Datorita modului lor unic de actiune, hologramele terapeutice nu fac doar sa dispara simptomele si durerea, ci, reechilibrand meridianele energetice ale organismului pe care sunt aplicate, trateaza cauzele bolilor la nivelul lor cel mai profund, adica la nivelul corpului energetic, chiar daca aceste boli nu se manifesta inca decat ca dureri la nivelul corpului fizic. De aceea efectul lor nu este intotdeauna imediat, ci, actionand asupra cauzei, necesita uneori mai multe zile de aplicare, in functie de nivelul energetic al fiecarui organism. Hologramele au astfel si rol de prevenire a aparitiei unor boli la nivelul corpului fizic, prin reechilibrarea corpului energetic.

   In cele ce urmeaza, va voi relata pe scurt, cum am ajuns sa testez, sa am incredere si sa folosesc HOLOGRAMELE.
   In urma cu cateva luni, m-a sunat CORNEL LAZAR, un prieten foarte bun, un cunoscut fotograf, cu care colaborez de peste un deceniu. Stia ca prin 2004 am avut o mare problema de sanatate ( avand dureri de cap pe care nu pot sa le descriu, am inceput sa umblu pe la diferiti doctori. Am facut o multime de controale si analize: EEG = electrocardiograma, tomografie, nici nu mai retin cum se numeau analizele, insa peste tot primeam acelasi raspuns: NU AI NIMIC LA CAP. Poate ai racit, poate ai ulcer cu nisa, poate ai dop de ceara in ureche, poate esti constipata, poate iti trebuie ochelari de vedere, poate de la codite, etc. Fiecare doctor imi dadea cate ceva, asa ca ajunsesem sa iau 13 pastile/zi.
    Fiind cu modelele din agentie si cu artistii intr-un turneu, din cauza atator chimicale, mi se umflase ficatul asa de mult, de parca eram insarcinata. Am clacat efectiv, m-a luat Salvarea si am fost internata la urgenta in Tecuci. Cantareata de muzica populara, ILEANA CIUCULETE, vazand prin ce trec,  mi-a promis ca dupa ce revenim in Bucuresti, ma va duce la MARIA VARLAN, o bio-energo-terapeuta din Republica Moldova, care, sigur, imi va descoperi diagnosticul.
    Zis si facut! In cateva zile am fost in cabinetul acesteia. M-a rugat sa imi dau jos toate obiectele metalice si sa inchid ochii. Imbracata fiind, aceasta si-a apropiat mainile, facand un fel de scanare a corpului  meu. Imediat s-a asezat si, pe un desen reprezantand corpul uman, a inceput sa marcheze cu rosu zonele cu probleme. Mi-a spus ca partea dreapta a capului este puternic afectata de un aparat care emite radiatii, ceea ce era lesne de inteles ca se referea la telefonul mobil. Dreptace fiind, vorbeam numai pe partea dreapta, peste 5.000 minute / lunar,  fara sa-mi treaca prin cap cat de periculos este. Mi-a prescris un tratament pe baza de plante din China si intr-o luna m-a pus pe picioare. De atunci am inceput sa vorbesc mai mult pe partea stanga si cu casti...pana cand am descoperit HOLOGRAMELE pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE (EMF)
  Cunoscand aceasta problema, CORNEL LAZAR mi-a lansat o invitatie la o prezentare, insa i-am spus ca durerile ingrozitoare de cap pe care le aveam, ma impiedicau sa ies din casa. Ca de obicei, incepeam cu FASCONAL, ALOCALMIN si ASPIRINA TAMPONATA si continuam cu NUROFEN FORTE, IBALGIN, NO SPA, PIAFEN, etc. Cateodata luam si cate 6-7 pastile pana scapam de durere. El mi-a spus sa ma imbrac ca trece pe la mine sa-mi dea ceva sa-mi treaca durerea instantaneu si apoi sa mergem la prezentare. Sincera sa fiu, la acel moment, cum despre prezentare el nu a vrut sa-mi dea detalii, ma gandeam ca a luat-o razna si vroia sa ma bage in vreo secta (hi hi hi...). Nu i-am spus inca asta. Asa ca, l-am refuzat categoric.
    Acum cateva saptamani, m-a sunat din nou si m-a intrebat cum stam cu sanatatea, eu si mama. I-am povestit de mama care are tensiunea arteriala oscilanta, ameteli si de durerile mele de cap, destul de frecvente in ultimul timp. M-a intrebat daca n-am de gand sa termin o data cu ele si m-a invitat cu mama la prezentarea despre care imi mai vorbise, mai ales ca, in ziua respectiva venea din S.U.A., presedintele firmei respective. Gandindu-ma mai mult la mama, am acceptat. Pana la urma, nu ma costa NIMIC si NU AVEAM NICIO OBLIGATIE. N-am luat-o numai pe mama, ci si pe LAURENTIU PINTOI (Radio Romania Online), impreuna cu finul sau.
    Era vorba de prezentarea  HOLOGRAMEI, despre care va povestesc eu chiar acum Pentru ca am ajuns un fel de Toma Necredinciosu' si am un simt extrem de dezvoltat al umorului, pe durata prezentarii, m-am cam tinut de glume. S-au cerut voluntari din public pentru demonstratii, insa, cum noi ne asezaseram in spate si nici nu ma durea nimic, nu am "percutat". Chiar eram convinsa ca voluntarii erau oamenii lor.
    S-a prezentat si o oportunitate de afacere, care mi s-a parut prea frumoasa ca sa fie adevarata, dar pe care o sa v-o prezint intr-un articol viitor.
    La finalul prezentarii, am remarcat cateva persoane cunoscute, catre care m-am indreptat pentru a le afla parerea. Am intrat in vorba cu o cunoscuta producatoare de la TVR, de al carei sot, imi povestise CORNEL ca suferise o comotie cerebrala, iar ea nu mai putea dormi. Am vrut sa aud din gura ei povestea, care, a fost identica cu ceea ce stiam deja. In urma utilizarii hologramelor, ea a inceput sa doarma linistita, iar starea de sanatate a sotului s-a imbunatatit simtitor. Am sa  o intreb daca pot dezvalui numele lor.
    Alta persoana cunoscuta prezenta era MARILENA MOLDOVAN, psiholog, presedinta Asociatiei de Terapii Holistice ALFA, specialist in terapii complementare, care organizeaza in perioada 17-18 iunie 2011, a V-a editie a Congresului de Medicina Alternativa / Complementara si pe care am avut-o ca invitata in numeroase randuri, la matinalul la care eram co-prezentatoare. Si dansa verificase aceasta holograma si era foarte multumita.
    Toate ca toate, dar faptul ca erau in acest sistem si medici cunoscuti, m-a pus pe ganduri. Am asteptat pana cand s-a eliberat dl. CONSTANTIN ERENA, medic cardiolog la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru a face o demonstratie si pe mama. Printre multe altele, ea este astmatica, iar cu o seara inainte a stat in curent, asa ca se "captusise" cu o tuse pe cinste. I-a spus doctorului ca o doare pieptul de atata tuse si acesta i-a lipit holograma in capul pieptului. In 20 de secunde, mama a dus mana si si-a scos holograma. Am atentionat-o ca trebuie sa astepte sa-i treaca intai durerea si, foarte senina, mi-a spus ca ii trecuse deja. Daca n-ar fi fost mama, as fi zis ca persoana ma ia peste picior. Ea mi-a spus ca nu o mai durea deloc si, culmea, nici nu mai tusea. Ne uitam uimiti unul la altul, cand, finul lui Laurentiu intreaba, cu o voce ragusita, daca durerea de gat poate trece. Copilul facuse un pariu si noaptea, la Breaza, se bagase cu picioarele intr-un rau de munte. Doctorul i-a pus si lui o holograma pe gat si in 2 minute durerea de gat i-a trecut.
    In timpul prezentarii, se facuse o demonstratie si cu BRATARA CX2 Plus, cea mai puternica bratara energetica din lume, cea pe care o folosesc si baschetbalistii din NBA si WNBA (cele mai cunoscute ligi profesioniste de baschet din USA, firma producatoare de holograme fiind singura firma cu care acestea au semnat vreodata un parteneriat). Lasata in jurul unei sticle de apa vreo 20-30 secunde, aceasta a energizat apa. Am simtit pe pielea mea diferenta de putere inainte si dupa ce am baut din acea apa.
    Vazand aceste demonstratii pe oameni cunoscuti si apropiati, am fost convinsa imediat sa intru in sistem si sa folosesc hologramele pe viitor. La prezentare, fiecare persoana a primit cadou cate o holograma, la care sa apeleze in momentele in care cineva se plangea de orice fel de durere.
    Mi-am comandat imediat tot pachetul de holograme, inclusiv un set de bratari CX2 Plus.
    De atunci, zilnic, primesc telefoane de multumire de la cei carora le-am oferit la randul meu, cate o holograma cadou, asa ca, voi aduga la finalul articolului, cateva marturii, mai ales de la persoane publice, pentru a fi verificate de catre oricine nu are incredere.
*** TESTIMONIALE si MARTURII (in ordine cronologica):
- intr-o seara am iesit cu IOANA POPESCU, la barul SPORT SPIRIT, ca sa mancam si sa vedem meciul de fotbal FC TIMISOARA - DINAMO BUCURESTI. Era o seara extrem de ploioasa si friguroasa. Eu am gasit imediat taxi si am ajuns prima la bar. Ea nu gasea taxi si a stat in ploaie cam mult. Era in sandale si imbracata cam subtire, asa ca, a ajuns plouata ca o curca. O luase o puternica durere de burta si de cap. Desi este o persoana care nu ia pastile, stiindu-ma mereu cu farmacia dupa mine, mi-a cerut un ALGOCALMIN. Eu ii povestisem de HOLOGRAME si bineinteles ca nu a crezut. Atunci am prins-o si i-am spus ca nu am pastile, dar ii fac cadou HOLOGRAMA PURE RELIEF. I-am spus ca nu o costa nimic sa si-o aplice putin pe burta. Uitandu-ne la meci, am uitat de durerea ei. Cand m-am trezit sa o intreb, mi-a raspuns ca nici nu stie cand i-a trecut. Nu mai simtea niciun pic de durere la burta. Mi-a spus ca durerea de cap persista. I-am raspuns ca logic, ca sa-i treaca durerea de cap, trebuie sa puna HOLOGRAMA pe locul unde o doare. A lipit-o pe frunte si in cateva momente a scapat si de aceasta durere.

- In aceeasi seara, am hotarat cu IOANA POPESCU sa-i facem o vizita cantaretei de muzica machedoneasca OLIMPIA ZICA, insarcinata in luna a opta. La un moment dat, au inceput durerile de coloana (ea fiind foarte micuta, cam 1, 50 cm si pierduse mai multe sarcini, de data aceasta i s-a facut cerclaj, pentru a putea tine sarcina. Copilul fiind marisor, o apasa pe coloana si ii provoaca dureri ingrozitoare). I-am povestit de HOLOGRAMA. Ma gandeam sa nu risc totusi, insa sotul ei, FLORIN IORDACHE, care terminase kineto-terapia a inteles imediat principiul de functionare al HOLOGRAMEI. Si-a lipit HOLOGRAMA  PURE RELIEF si in cateva minute i-a disparut durerea. Era fericita ca, la randul ei, va putea ajuta multe alte femei insarcinate cu care fusese internata.

- FLORI IAMANDI, o prietena buna, mama a doi copii, unul la scoala, unul la gradinita, este bucatareasa la o gradinita. Munceste extrem de mult aceasta femeie si are o situatie sociala groaznica. I-am dat HOLOGRAMA PURE ENERGY si mi-a spus, ca dupa o saptamana istovitoare, a fost la o petrecere cu copiilor, unde a dansat si a avut atata energie, cum n-a mai avut de ani de zile.

- la sfarsitul prezentarii la care am asistat pe data de 25 mai 201, cu Antonia Ioana si Viorel Stoican, drul. CONSTANTIN ERENA ne-a recomandat sa ne uitam la meciul de fotbal din seara respectiva, din finala CUPEI ROMANIEI, STEAUA - DINAMO, intrucat, STEAUA va castiga. De ce? Simplu. Pentru ca 7 dintre jucatorii de la echipa STEAUA poarta BRATARA CX2 Plus. Fiind o mare iubitoare a sportului rege, merg pe stadioane si ma uit cu placere la meciurile de fotbal, asa ca eram la curent cu jocul dezastruos al STELEI din ultimul sezon. Orice microbist poate confirma acest lucru. Fiind sigura ca BRATARILE CX2 Plus isi vor face efectul, am postat pe contul meu de facebook, ca va castiga STEAUA si eu stiu de ce. Chiar am fost impresionata de jocul extrem de bun al fotbalistilor de la STEAUA, care, desi mancase bataie cu putin timp de la DINAMO, acum castigase cu 2-1 . Marcatorul golului STELEI, a fost NICOLAE DICA, si el posesor al BRATARII CX2 Plus. Iata si postarile de dupa meci: "Carmen Plesea Si cum va spuneam... STEAUA a batut DINAMO... Carmen stie de ce... n-are legatura cu nasul si finul...25 mai la 23:13 ", "Carmen Plesea Cine se pricepe la fotbal realizeaza ca s-a intamplat ceva cu STEAUA...25 mai la 23:15"

- incercand sa o conving pe ANTONIA IOANA, makeup artist, care, desi are numai 18 ani, are deseori dureri de cap, aceasta mi-a spus ca va veni mai mult ca sa-mi faca mie placerea, desi o durea capul de 2 zile. Mi-a spus ca luase in ziua respectiva 4 pastile de cap si ca va veni nemachiata din cauza asta. A trecut sa ma ia de acasa, asa ca, am avut posibilitatea sa-i pun HOLOGRAMA PURE RELIEF pe tampla. In maxim 1 minut i-a trecut durerea pe partea stanga. Nu-i venea sa creada si mi-a spus ca o doare si partea dreapta. A mutat holograma si, la fel de repede, i-a trecut si pe acea parte. I-am lasat holograma si, seara, inaintea meciului STEAUA-DINAMO, incerca sa convinga mai multe persoane despre ceea ce simtise pe propria piele si la demonstratiile de la prezentare. Nimeni nu a crezut-o. Dupa meci, prietenul ei a iesit cu baietii sa sarbatoreasca, asa ca a doua zi, se captusise cu o durere de cap imensa de la bauturi amestecate. ANTONIA a insistat sa-i puna holograma la ceafa si a plecat in alta camera. Cand a revenit, prietenul ei era stupefiat pentru ca nici nu realizase cand si cum i-a trecut durerea.

- Dupa ce am primit pachetul cu produsele comandate, mi-am oprit o BRATARA CX2 Plus si i-am dat si mamei una. I-am spus sa nu o scoata de pe mana nici noaptea. Zilnic, am intrebat-o cum sta cu tensiunea si ea ma anunta ca este foarte buna si nu mai oscileaza. Mama are 77 de ani si tensiune arteriala oscilanta. Zile intregi avea ameteli din cauza tensiunii scazute, nu putea sa se uite in sus sau in jos, sa intoarca, capul  fara sa ameteasca,  Sincera sa fiu, dupa 4 zile, mi-a recunoscut ca a renuntat la medicamentul cel mai important pentru tensiune, pe care il lua zilnic , ENAP 20. Pur si simplu, este alt om. Bineinteles, ca acum foloseste toate hologramele ori de cate ori are nevoie.

- LAURENTIU PINTOI, care m-a insotit la prima prezentare, m-a anuntat ca este la Breaza, unde mama lui era in spital, avand glicemia 350 (valoarea normala este 110). El primise, la fel ca fiecare prezentare, o HOLOGRAMA PURE RELIEF, pe care a  folosit-o doar pe un prieten care avea o durere de masea. Bineinteles, durerea a trecut imediat. Vazand cum sufera mama lui de dureri, i-a lipit holograma pe frunte si in mai putin de 1 minut, durerile acesteia au disparut. Cand au auzit celelalte paciente din salon, au cerut si ele holograma minune si s-au convins pe pielea lor. Cazul cel mai nefericit a fost cel al unei batrane, a carei coloana se deformase intr-atat, incat maduva risca sa ii iasa din coloana.
   Eu, il sunasem si pe el ca sa-i spun despre jucatorii de la STEAUA si mi-a spus ca am avut dreptate. Dupa meci, cand stelistii cantau in autocar, a remarcat bratarile, inclusiv pe mana lui MIHAI STOICA.
   Articole aparute in presa pe aceasta tema: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/energie-pentru-finala-steaua-a-castigat-cupa-romaniei-apeland-la-o-terapie-revolutionara-8297385 ,
http://www.sport.ro/liga-1/fratia-bratarilor-acesta-e-secretul-stelei-vezi-cum-s-au-energizat-stelistii-ca-sa-castiga-cupa.html


10 comentarii:

 1. Si mai trebuie sa-ti spun ca holograma de energie am pus-o si vineri si sambata cand am avut programari la machiaj de la 8 dimineata la 21-22 seara , FARA OPRIRE si doar in picioare am stat ... Chiar nu stiu cum am putut sa fac faza , cu siguranta din cauza hologramei.

  E o minune , la inceput nu credeam nici 1% , acuma incerc sa conving tot mai multa lume ca nu sunt nebuna precum par .

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu am fost la spital la mama mea. Am folosit aceasta holograma impotriva durerilor atat pe mama care avea dureri de cap, ameteli, cat si pe fratele meu care era cu mine in vizita la spital. Deasemenea am mai folosit holograma aceasta si pe alte persoane din acel salon. A fost un miracol. Fratele meu avea o durere de masea si de cap; in mai putin de 2 min i-a trecut durerea de masea si de cap. Dupa aceea am lipit holograma pe fruntea mamei mele si i-a trecut durerea de cap. O alta colega de salon a mamei mele avea dureri groaznice de coloana, avand complicatii f mari cu maduva spinarii. I-am lipit aceeasi holograma la ceafa, iar in maxim 5 min i-a ameliorat durerea. De remarcat ca durerile acesteia erau f f mari. Am lasat holograma mamei mele, aceasta ajutand mai multe paciente din spital care aveau dureri diverse. M-a sunat si mi-a spus ca a facut minuni, ca multe paciente au ramas surprinse de puterea miraculoasa a acelei holograme. De remarcat ca nu am avut decat o holograma pe care am folosit-o inca de cateva ori, holograma care am primit-o la aceasta prezentare la care am fost cu Carmen. Deci, o singura holograma a vindecat cateva persoane cu diverse dureri. Laurentiu Pintoi

  RăspundețiȘtergere
 3. HORJEA RODICA5 iunie 2011, 04:24

  Am mers de urgenta la spital transportata pe targa din cauza ca nu mai puteam merge,cu vajaeli groaznice de cap si urechi.la toaleta ma duceau cu caruciorul.Dupa o saptamana am fost externata,dar tot cu vajaeli,ameteli,nu aveam echilibru la mers si tensiune mare plus un diabet care ma chinuie de 30 ani.Fiul meu mi-a adus o bratara energetica.am pus-o pe mana si la cateva minute.mi-a scazut tensiunea,devenind normala si minune...nu-mi mai vajaiau capul si urechile.A doua zi am mers cu baietii mei pe munte ,unde am putut sa urc normal,ba am si alergatAcum bratara o port in permanenta.Fiul meu mi-a mai pus si o holograma,folosita fiind,pe frunte,ca ma durea si capul,si apoi a mai pus-o si fratelui lui,pe care il durea o masea.in cateva secunde ne-au luat durerile si nu ne mai doare nici azi.Ne-am zis:MINUNE.Am mai pus holograma minune si altor bolnave in spital,care auzise de minunile pe care ni le facuse noua si in cateva secunde le ameliora durerile f f mari.Trebuia sa le las mai mult putin,dar erau multumite.Ne-am convins ca au facut cele mai mari MINUNI.Multumesc luiD-zeu,ca nu mai am tensiune mare,e normala si merg normal.Ma simt excelent.Multumesc din tot sufletul lui CARMEN PLESA,CARE MI-A FACUT ROST DE ACESTE HOLOGRAME.DUMNEZEU SA-I AJUTE!

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-adevar aceste holograme pot face minune pentru cei bolnavi de inima. Se pare ca stiinta poate ajuta omenirea daca stim cum sa o folosim..

  RăspundețiȘtergere
 5. ce pret au aceste holograme imi puteti spune?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La bucata, 1 holograma = 25 RON
   Gasiti detalii despre fiecare holograma in parte, preturi si ce afectiuni trateaza pe blogul CieAura
   http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/

   Ștergere
 6. Răspunsuri
  1. La bucata, 1 holograma = 25 RON
   Gasiti detalii despre fiecare holograma in parte, preturi si ce afectiuni trateaza pe blogul CieAura
   http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/

   Ștergere
 7. Ce pret au aceste holograme? pretul este diferit in functie de holograma - pentru slabit, pentru dureri etc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La bucata, 1 holograma = 25 RON
   Gasiti detalii despre fiecare holograma in parte, preturi si ce afectiuni trateaza pe blogul CieAura
   http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/

   Ștergere