miercuri, 9 iunie 2010

GINA PISTOL, SEXY MEXICAN DIVA de la Restaurantul "EL TORITO"

»Trimite mail
»Trimite prin
»Tipareste
»Vezi galerie foto
Gina Pistol a fost pentru o seara o mandra purtatoare de sombrero si a pozat pentru Showbiz.ro in atmosfera fierbinte de la restaurantul El Torito.
El Torito este un restaurant cu specific mexican situat in zona Foisorul de Foc, la care vei gasi cele mai bune preparate traditionale, muzica de calitate si gazde primitoare. Aseara i-am putut asculta pe minunatii Ana Maria Petre (soprana specializata la Conservatorul din Mexic), pe Fredy Camacho (unicul mariachi autentic din Romania) si pe Felix Moldovan (bateristul trupei Spin).
Carmen Plesea a organizat o seara placuta cu multe vedete, o prezentare de moda cu bijuterii din argint, recent aduse din Mexic, pitonii KAA si HEZ purtati de manechine cunoscute pictate pe corp cu modele aztece, melodii live consacrate precum CIELITO LINDO, LA HISTORIA DE UN AMOR, GRANADA, recital latino la congas, cea mai buna Margarita din Bucuresti, cele mai variate sortimente de tequila, fajitas, tacos, quesadilla, burritos - cunoscute preparate mexicane din materie prima importata din Mexic, pentru cat mai multa originalitate.
Invitata la aceasta petrecere a fost si Gina Pistol, care a pozat sexy pentru Showbiz.ro!
Gina Pistol
Fredy Camacho si Ana Maria Petre
Manechinele Agentiei KAO FASHION

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu