vineri, 11 iunie 2010

VINO alaturi de CARMEN PLESEA in Campania umanitara "ATINGE O STEA"




FESTIVALUL FAMILIEI, 12-13 IUNIE 2010

Revista “TRUSA pentru PARINTI” organizeaza in perioada 12-13 iunie FESTIVALUL FAMILIEI in PARCUL COPILULUI, Sector 4 (langa PALATUL COPIILOR).
In cadrul Festivalului, pe data de 12 iunie, sambata, va exista un moment caritabil creat special pentru Asociatia M.A.M.ECampania "ATINGE O STEA"*.
Momentul consta intr-un concurs intre 5 comunitati: auto, moto, mame, copii si vedete.
Vor fi 5 probe la care echipele comunitatilor vor participa: recunoaste melodia, mima, tenis de picior, improvizatie si creativitate.
Componentii echipei vedetelor: CARMEN PLESEA, MONICA IAGAR, NATALIA GUBERNA, MARINELA PARVU
Echipa comunitatii care castiga cele mai multe puncte va deveni Ambasadoarea Campaniei “ATINGE O STEA” a Asociatiei M.A.M.E.
FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura intre orele 10:00 - 20:00, sambata si duminica, iar concursul intre comunitati va incepe sambata de la ora 16:30.
In cadrul Festivalului se va lansa noul numar al Revistei “TRUSA pentru PARINTI” si numarul de SMS unde pot fi donati 2 Euro pentru Campania “ATINGE O STEA”!
Juriul va fi format din: Primarul Sectorului 4- Cristian Popescu-Piedone, Presedinta Asociatiei M.A.M.E- Maria Culescu si Managerul Revistei Liliput- Maria Ene.
Multumim partenerilor nostri: Primaria Sectorului 4, Centrul Cultural Nicolae Balcescu, Revista Liliput, Logan Club Bucuresti, Radio Itsy Bitsy, ING Asigurari de Viata, Farmaciile Dona, Babycafe, Asociatia M.A.M.E, Asociatia My Flower.

Campania "ATINGE O STEA"
In incinta Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice.
Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni
Pentru a ajuta acesti copii, sa isi implineasca visul de a fi sanatosi si de a se bucura din nou de momentele copilariei, Asociatia M.A.M.E. impreuna cu Sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni, au lansat proiectul umanitar „ATINGE O STEA”.
Finalitatea acestuia reprezinta strangerea de fonduri pentru cumpararea unui ecograf necesar medicilor ce trateaza copiii grav bolnavi, aflati in lupta pentru viata. Valoarea aproximativa, necesara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, este de 45.000 euro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu