sâmbătă, 5 iunie 2010

Radio România Online intra pe piata posturilor de radio online


http://laurentiupintoi.wordpress.com/2010/06/05/radio-romania-online-intra-pe-piata-posturilor-de-radio-online
Manat de o ambitie ce ma caracterizeaza dublata de unele conflicte avute cu fondatorul Radio Dor de Tara, am decis sa infiintez un nou post de radio (nu ca ar fi putine pe piata). Numele acestuia a fost o alegere simpla: RADIO ROMANIA ONLINE.
Din dorinta de a avea langa mine o persoana energica si care se va implica in noul proiect, am decis sa colaborez in acest sens cu actorul Pavel Valeriu Dan (Puiu) cunoscut din matinalul de la Etno TV “Cucurigii jumuliti” precum si din alte diverse filme de renume. Primind un raspuns afirmativ din partea lui Puiu, a luat nastere un proiect indraznet incununat de succes inca din primele clipe. Dupa numai 30 de minute audienta postului sarind de audienta maxima pe care unele posturi de radio au inregistrat-o dupa cateva luni de emisie.
Tot din dorinta de a coordona o echipa in care sa fiu respectat, am decis sa colaborez cu persoane ce au fost langa mine mult timp, moderatori activi cum ar fi Kostyn sau Dj Cobra, dar si personal auxiliar cum sunt: Alina, Iulia, Gheorghe sau Cristina Ivancov. De asemenea am decis ca lista sa ramana deschisa tuturor celor care doresc sa se alature acestei noi familii. Luand in considerare cele spuse de fondatorul Radio Dor de Tara ce imi spunea intr-una din discutii ca respectul se castiga ci nu se impune, am decis sa am langa mine oameni ce stiu sa respecte oamenii. Pot spune ca am facut acest pas si din aceasta dorinta de a avea in jur persoane cu bun simt. Si ca un raspuns al celor spuse de fondatorul RDT: ai mare dreptate, respectul se castiga nu se impune prin scoaterea din emisie a unor moderatori ce isi dau drumul la gura atribuind jigniri la adresa fondatorului in timpul emisiunii!! Iar pentru a da un raspuns si unui oarecare moderator pe nume Edy: nu intotdeauna te situezi pe o treapta superioara in ierarhia sociala daca esti plecat in America sau intr-o oricare alta tara. Poti fi un gunoi chiar daca te afli plecat departe de tara, de acest lucru convingandu-ma in urma colaborarii cu tine!! Si pentru ca deja ti-am dat prea multa atentie, subiectul este inchis!
Noul proiect “Radio Romania Online” se vrea a deveni un proiect la inaltime nedezamagind ascultatorii, oferindu-le acestora peste 90% din program muzica romaneasca dar si diverse emisiuni de interes maxim. Multe dintre surprize nu vor lipsi din cadrul postului de radio. Muzica 24/24, diversificata, va face sa tina cat mai mult timp ascultatorul din orice colt al lumii lipit de difuzoarele calculatorului.
Sub sloganul “NOI PUNEM PRET PE MUZICA“, noua echipa formata va duce mai departe stafeta emisiunilor de succes.
Radio Romania Online dispune de un CHAT in care ascultatorii pot intra si pot socializa: http://xat.com/RADIOROMANIAONLINE
Link-ul de auditie este: http://77.36.67.149:8444/listen.pls
Auditie placuta si..
O zi buna,
Multumesc lui Laurentiu Pintoi(Radio Romania Online) pentru acest articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu