miercuri, 19 ianuarie 2011

CARMEN PLESEA A SPUS ADIO FIINTEI IUBITE


          Cine isi inchipuie ca a face din moartea unui animal, pe care l-ai avut in grija ta multi ani, o adevarata drama acea persoana s-ar putea sa fie lipsita de o acuta capacitate de intelegere sau pur si simplu sa dovedeasca ignoranta fata de lumea minunata a necuvantatoarelor.










      Departe de a aduce acuze cuiva, nu putem trece cu vederea faptul ca multi au fost cei care s-au chinuit sa-i construiasca lui Carmen Plesea imaginea negativa, elaborata de minti aprinse ale caror idei au iesit la suprafata, in scop comercial mai degraba.






       Nu despre Carmen incercam sa vorbim acum, ea este sursa nesecata de inspiratie, avand un CV destul de impresionant, pe care nu-l cunoaste in totalitate oricine. “Traiesc cea mai grea zi din ultimii ani.











        Nu vreau sa comentez mai mult. Multumesc pentru intelegere”, scria vedeta pe Facebook, la inceputul anului.









        Apropiatii sai au gandit indelung la sensul mesajului si poate ca unii l-au descifrat, dar au preferat sa-i respecte dorinta. A murit Kaa?









           Da! Am intentionat sa procedam la fel, nepublicand stirea, pastrand discretia, insa indiferenta fata de petul considerat ca fiind propriul copil al lui Carmen nu ne caracterizeaza, mai ales ca l-am cunoscut, l-am atins si i-am urmarit adesea comportamentul.





 
        Moartea pitonului Kaa, mascota Agentiei de modeling KAO FASHION, manageriata de controversata Carmen Plesea, vedeta “cea mai vedeta”, cum il numea stapana in aparitiile sale in media sau pe unde se ivea ocazia, i-a provocat acesteia o mare suferinta.












           Psihologii au demonstrat ca disparitia unui animal e la fel de grea, ca pierderea unei persoane dragi.













          De aceea, aproape ca nu gasesti cuvinte sau gesturi potrivite, atunci cand cineva apropiat te anunta:”stii… a murit Coco, Betty, Kaa (in cazul de fata)” etc.








 
     Se cunoaste faptul ca vedetele (Paris Hilton, cunoscuta ca avand o adevarata gradina zoo, Rihanna), nu se despart de animalutele lor, mergand cu ele la cumparaturi, la filmari sau la mare, asa cum a procedat de multe ori si Carmen Plesea.











            Prezenta pe litoral, frumoasa reptila, Kaa, a participat la sedintele foto ale mamicii sale. “









            Aproape ca nu era persoana care sa nu doreasca sa realizeze fotografii cu sarpele meu. Eu trecusem in plan secund, Kaa ma depasise cu mult”, povestea vedeta cu bucurie sincera, ori de cate ori cineva deschidea subiectul litoral.





 
       Intorcandu-ne la moartea neasteptata a pitonului celebru, avem convingerea ca el va tine titlurile presei mondene, mai ales, fiindca a facut-o pe tot timpul vietii.








        A starnit curiozitate in lumea maturilor, insa mai mult in cea a copiilor, pentru ca Nicoleta ( numele adevarat al lui Carmen) ii strange la scoala sa de manechine, devenind in scurt timp adoratul celor mici indeosebi.











          Dupa ce le-a explicat cum stau lucrurile cu serpii constrictori, care nu sunt periculosi, o mare parte dintre cursanti au devenit foarte curajosi, apropiindu-se si mai mult de Kaa.







                 Cine este KAA? (II)
“Un carnat lung de 1,80 si de cea mai buna calitate”, daca ar fi sa ne luam dupa raspunsul dat, in nota de umor spontan specific vedetei , intr-un interviu cu ocazia apropierii Craciunului, facut public si pe blogul lui Carmen.










       Dupa ce a crescut iepuri, porcusori de Guineea, hamsteri, rate, pui de gaina, porumbei etc. pasiunea pentru animale a lui Carmen Plesea a atins punctul culminant, in momentul in care si-a facut cadou, de la un fachir, un sarpe mic de doi anisori, dupa cum putem afla de pe blogul Wordpress.












      Obisnuit deja cu oamenii, cel care avea sa devina mai tarziu rasfatatul tuturor, Kaa, a intrat in sufletul lui Carmen definitiv, intre cei doi creandu-se o legatura inexplicabila pentru unii.






 
            In mitologia clasica, sarpele este animalul cel mai ambiguu si mai nelinistitor.









          Aluneca rapid si silentios. Este dual, fiind atat pozitiv, cat si negativ.









     Pentru patroana Agentiei de modeling “Kao Fashion”, Kaa-utza, cum il dezmierda, ori de cate ori se intorcea acasa, reptila adoptata era doar pozitivul vietii sale.







       I-a creat un spatiu special “terariu de cinci stele”, punand mult suflet, in care si-au facut aparitia pietre mari de la mare, un crocodile FENG SHUI si alte accesorii potrivite, l-a hranit si intretinut cu grija, mai ales in perioada naparlirii.











      “Ii las lui Kaa toata averea mea. El este unicul mostenitor”, a socat, la vremea cand s-a rostit aceasta declarative, audienta de la “Povestiri de noapte”.







        Nu il droga, nu i-a scos dintii, il lasa sa doarma oriunde, pe birou, chiar in pat cu ea.










       Odata, povesteste Carmen, nu-l gasea nicaieri. Se pregatea sa plece la mare, la inaugurarea clubului "Bamboo" din Mamaia.








      Patru ore si jumatate, l-a cautat peste tot. I-a venit inima la loc, cand l-a descoperit in cel mai indepartat raft din dressing, dupa o haina de blana.



        Se poate desprinde lesne o concluzie, valabila pentru cei care n-au putut sa priceapa cat de draga i-a fost salamandra, de care s-a despartit definitiv.








      Fizic doar, caci i-a ramas in memorie, in suflet, neputand fi egalata de nimeni, exceptand-o pe mama lui Carmen.














       “Scarbosenia”,Kaa, denumire intalnita intr-un ultim articol despre “femeia cu sarpele”, a impins-o pe Carmen intr-o depresie, cu accese de plans, pe care le are de la moartea ei, zilnic, amintintindu-si ca insusi pitonul devenise trist.











       Parca simtise ceva. ”Nu sunt nebuna”, a semnalat Carmen. “Si Ioana Popescu, ce venise in vizita cu prietenul ei, a observat asta “.













 
     Cu el pe cap, in loc de turban, pe dupa umeri, in jurul taliei , Carmen si Kaa erau perechea cea mai asteptata la toate evenimentele din care pomenim doar cateva: inaugurari de cluburi, cazinouri, restaurante, saloane de infrumusetare, auto, lansari de carte, albume muzicale, petreceri, campanii umanitare (oamenii folosindu-se de imaginea sarpelui, in rezolvarea multor probleme), sedinte foto s.a.m.d.

 
      In topul aparitiilor se afla cele de pe podium, prezentarile de moda ( Catalin Botezatu, Gilda Collection, Rita Muresan, Laura Biagiotti, lista putand continua), adorabila reptila incolacindu-se lejer pe trupurile vedetelor: Loredana Chivu, Marina Dinu, Daniela Crudu, Bianca Dragusanu, Andreea Spataru etc.





        Videoclipurile lui Nino, Jean de la Craiova, Mina (Egipt), Cristina(Impact), Ecstasy si altele l-au avut pe Kaa in atentie, ca sa incheiem cu show-rile erotice ale Laurei Andresan, Alina Plugaru, Maria Cracana si cu cele peste 200 de emisiuni si reportaje TV.


Cand, cum si unde l-a ingropat Carmen pe pitonul sau iata intrebarile la care nu putem inca raspunde, macar asa sa pastram momentul de tacere, de discretie, de care e nevoie, chiar si in acele clipe cand vorbim de preferatele vedetelor, animalele. “Tara arde si baba se piaptana”, vor vocifera malitiosii, carcotasii, cert este ca satui fiind de vremuri “crizate”, de politicieni cu judecati mai mult strambe decat drepte, avem ocazia sa ne aplecam spre altceva, sa aflam ca Angelina Jolie si Brad Pitt, de exemplu, au facut donatii majore, in sprijinul animalelor salbatice.

Ileana MLADINOIU

PS: Multumesc dnei ILEANA MLADINOIU pentru acest frumos articol, pe care, desi mi l-a dat spre postare de circa o saptamana, nu am fost in stare sa-l postez pana la momentul actual.

3 comentarii: