joi, 3 martie 2011

CARMEN PLESEA - "FEMEIA VIITORULUI" si-a luat portia de sanatate, la ESTETIKA & WELLNESS 2011



     



     A opta editie a expozitiei Estetika&Wellness a debutat in forta la Sala Palatului.
      Carmen Okabe, organizatorul evenimentului, a deschis manifestarea cu un mesaj plin de emotie, mesaj despre iubirea de sine, scris de celebrul actor Charlie Chaplin.
   

    Sub ochii fostului primar  Viorel Lis, sotia sa Oana, s-a transformat radical si a primit un nou look de la specialistii salonului Fason, cu echipa condusa de Cristina Grama. 
     Stradaniile stilistilor au avut succes doar la fete si la femei. Viorel Lis a ramas insensibil la ceea ce se intampla pe scena, chiar daca sotia lui se afla acolo. “Sincer sa fiu, nu stiu daca e mai frumoasa Oana cu noua ei coafura. Va spun fara ocolisuri, eu ma uit la ea doar de la gat in jos”, a spus fostul edil bucurestean
    


     Tot pe scena de la Sala Palatului, Ioana Popescu si Carmen Plesea au afisat look-uri nonconformiste, realizat de 
      




Antonia Ioana, makeup artist KAO FASHION

    


    Cele doua vedete s-au asortat temei centrale a evenimentului – “Femeia Viitorului”.






     Tinutele care au intregit aspectul futurist al lui Carmen Plesea si Ioanei Popescu au purtat semnatura stilistului Sonia Trifan .

     Cel mai cunoscut antrenor de fitness din Romania, avand o reputatie remarcabila in strainatate, Mihai Dragomir si-a lansat cartea “Ia-ti Portia de sanatate”, eveniment la care au participat cei mai cunoscuti elevi ai sai  




  
     Cartea lui Mihai Dragomir este un indemn adresat tuturor celor care doresc sa-si schimbe viata intr-una mai sanatoasa, indiferent de varsta, sex, preocupari. 







       CRBL a povestit cum a functionat pentru el programul CardioMix, primul si singurul concept de fitness anti-aging din Romania, creat de Mihai Dragomir. 






     Valeria Racila van Groeningen si ceilalti practicanti de Cardio Mix au explicat de ce aleg sa slabeasca si sa se mentina in forma fara sa traga de fiare, folosind metoda originala a lui Mihai Dragomir.










      Totodata, pe scena Estetika&Wellness a fost descoperita femeia cu fata perfecta. Aceasta este Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimanis. Directorul scolii Cotimanis Show isi dorea o augmentare de buze si a fost consultata de celebrul doctor estetician Ardeshir Vahidi. Acesta i-a masurat proportiile fetei si a declarat ca refuza sa ii faca augmentarea buzelor. “Are proportii senzationale, nu ma voi implica absolut deloc in a schimba ceva desavarsit”, a spus doctorul.       
       
       Revista “Les Nouvelles Esthetiques” condusa de 9 ani de Carmen Okabe, a lansat cu ocazia celei de-a VIII-a editii a expozitiei ESTETIKA & WELLNESS, doua produse online de exceptie.
        Pe www.estetikard.ro, conditia pentru a primi cardul de membru al ESTETIKARD CLUB este sa fii abonat al revistei, achizitionarea abonamentului anual facandu-se acum facil, online. Clubul este deschis si publicului larg, oricine avand posibilitatea de a accede la intalnirile lunare ale clubului
        www.stilistionline.ro este site-ul dedicat tuturor stilistilor din domeniul esteticii profesionale: hair stilisti, makeup stylists, stilisti protezisti de unghii, stilisti extensii de gene, stilisti moda, dar si esteticieni sau specialisti spa, precum si medici de chirurgie si medicina estetica.
       Cuvantul STILIST, acum la moda, descrie nevoia de a crea STIL si ELEGANTA in viata noastra, cu profesionalism.
       Pe site-ul www.stilistionline.ro specialistii se pot inscrie gratuit cu datele personale, fie la una, fie la mai multe categorii.
       Printre cei prezenti s-au remarcat Florentina Opris, una dintre primele vedete care a sustinut sportul si alimentatia echilibrata, Valeria Racila Van Groningen, fosta campioana olimpica la canotaj, Presedinte al Asociatiei Bucharest Running Club, Daniela Sfrija, Director Brand Pilot – Nutrizzia, Viorel Lis, care nu a scapat-o din ochi pe Oana si reprezentanti ai showbiz-ului autohton: Ozana Barabancea, cantareata de opera, recunoscuta in lume pentru show-urile de jazz, CRBL, Bebe Cotimanis si altii.
     Ca invitati din strainatate au participat: dl. Marco Piccinin, makeup artist international si consultant de imagine, care a realizat imaginea pentru companii ca Lavazza, De Agostini si Ferrarelle, a colaborat la show-uri Wella, Indola, Lisap, Revlon, L’Oreal si cu artisti faimosi precum Bruno Biagi, Pascal, Stefano Anselmo, Diego dalla Palma si dl. Paolo Caschera, specialist in managementul Spa-urilor, partener al unora dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, fondatorul companiei Beauty&Wellness, filosofia Spa semnata Paolo Caschera avand la baza 3 concepte importante: stil, ospitalitate si competenta. 
Pe parcursul celor 4 zile concursurile cu  teme: Bodypainting - Super-eroi, Nail Art - Pictura futuristica, Makeup - Femeia Viitorului, Cut&Colour - Technosensibility, Coafura -Vis si realitate, au incantat publicul. Conferintele prezentand ultimele tendinte in chirurgia estetica sau in tratamentele spa, alaturi de show-urile de coafura, machiaj si fitness s-au bucurat, ca in fiecare an, de un real succes.
Estetika&Wellness, evenimentul anului in industria de beauty din Romania continua la Sala Palatului, pana duminica, cu program de la 10.00 la 18.00 vineri si sambata, respectiv de la orele 10.00 la 16.00 duminica.

     Vizitatorii expozitiei vor primi la intrare ultimul numar al revistei “Les Nouvelles Esthetiques”, pe a carei coperta o pot admira pe Andreea Esca .
Pentru alte detalii si foto:
Carmen Plesea, PR events & manager Agentia KAO FASHION
Tel: 0722.499.301 / 0765.490.002

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu