luni, 28 februarie 2011

La ESTETIKA & WELLNESS 2011 primesti in dar FRUMUSETEA




     JOI, 3 martie 2011, orele 12.00, la SALA PALATULUI, are loc inaugurarea expozitiei  ESTETIKA & WELLNESS 2011, in cadrul caruia se vor lansa oficial site-ul dedicat stilistilor, www.stilistionline.ro si www.estetikard.ro, ESTETIKARD CLUB, clubul abonatilor revistei exclusiviste de educatie estetica “Les Nouvelles Esthetiques” si cartea lui MIHAI DRAGOMIR, “Ia-ti portia de sanatate”.





       Revista ’’Les Nouvelles Esthetiques’’, condusa de 9 ani de CARMEN OKABE, lanseaza cu ocazia celei de-a VIII-a editii a expozitiei ESTETIKA & WELLNESS, doua produse online de exceptie.









    Pe www.estetikard.ro, conditia pentru a primi cardul de membru al ESTETIKARD CLUB este sa fii abonat al revistei, achizitionarea abonamentului anual facandu-se acum facil, online. Clubul este deschis si publicului larg, oricine avand posibilitatea de a accede la intalnirile lunare ale clubului.

       www.stilistionline.ro este site-ul dedicat tuturor stilistilor din domeniul esteticii profesionale: hair stilisti, makeup stylists, stilisti protezisti de unghii, stilisti extensii de gene, stilisti moda, dar si esteticieni sau specialisti spa, precum si medici de chirurgie si medicina estetica.
      Cuvantul STILIST, acum la moda, descrie nevoia de a crea STIL si ELEGANTA in viata noastra, cu profesionalism.
      Pe site-ul www.stilistionline.ro specialistii se pot inscrie gratuit cu datele personale, fie la una, fie la mai multe categorii.

     De altfel, in deschiderea ESTETIKA & WELLNESS de joi, 3 martie, orele 12.00, la SALA PALATULUI, veti avea ocazia sa ii vedeti “la treaba” pe cativa dintre acestia, contribuind la schimbarea de imagine a catorva dintre vedetele noastre:

     OANA LIS va avea un nou look, printr-un machiaj si o coafura inedite, realizate de echipa CRISTINEI GRAMA de la Salon FASON.
     Incepand de joi, FLORINA MARCUTA COTIMANIS isi va saruta sotul cu buze noi, modelate precum vedetele de la Hollywood, ea beneficiind de o procedura de augmentare de buze, volum si contur, cu corectare de riduri hiperactive faciale, performata de catre doctorul chirurg estetician ARDESHIR VAHIDI, intors special pentru ESTETIKA & WELLNESS de la Londra.

     Tema ESTETIKA & WELLNESS din acest an este Femeia Viitorului.
     
     CARMEN PLESEA va fi purtata in VIITOR, prezentandu-ne un look futuristic realizat de echipa Agentiei sale de modeling, KAO FASHION (ANTONIA IOANA- makeup artist si HENT- hair stilist, cel care, in cadrul editiei de anul trecut ESTETIKA & WELLNESS i-a creat lui  



    CARMEN cele doua coafuri extravagante, atat de mediatizate in mass media, cea cu globul fiind preluata si in cadrul emisiunii in care CARMEN si HENT sunt personaje, respectiv "Mondenii" - Prima Tv, iar cea cu cele 3 coarne, fiind protagonista unei sedinte foto inedite, in sicrie de lux, alaturi de pitonii KAA si HEZ ).     








      




      IOANA POPESCU, redactor sef al revistelor "SOC" si "CE?" proaspat "tunata" de catre dr. chirurg estetician CRISTIAN NITESCU, se va “asorta” si ea temei principale a evenimentului, tot cu ajutorul echipei de profesionisti a  Agentiei KAO FASHION.








     Tinutele care vor intregi aspectul futurist al lui CARMEN PLESEA si IOANEI POPESCU vor purta semnatura stilistului SONIA TRIFAN.


      Pe parcursul celor 4 zile concursurile cu teme: Bodypainting - Super-eroi, Nail Art - Pictura futuristica, Makeup - Femeia Viitorului, Cut&Colour - Technosensibility, Coafura -Vis si realitate, vor incanta publicul.




     Conferintele prezentand ultimele tendinte in chirurgia estetica sau in tratamentele spa, alaturi de show-urile de coafura si machiaj se vor bucura, ca in fiecare an, de un real succes. 



      Cu aceeasi ocazie, in cadrul deschiderii oficiale de joi, 3 martie, ora 12.00, se lanseaza cartea "Ia-ti portia de sanatate" a lui MIHAI DRAGOMIR, antrenor de fitness cu o reputatie remarcabila in Romania si in strainatate. Cartea lui Mihai Dragomir este un indemn adresat tuturor celor care doresc sa-si schimbe viata intr-una mai sanatoasa, indiferent de varsta, sex, preocupari.
      CRBL si BOBBY VOICU vor povesti cum a functionat pentru ei programul CardioMix, primul si singurul concept de fitness anti-aging din Romania, creat de MIHAI DRAGOMIR.

       Vor fi prezenti: VALENTINA PELINEL, imaginea din acest an a ESTETIKA & WELLNESS, LUMINITA NICOLESCU, antrenoarea sa, impreuna cu care a realizat in 2010 DVD-ul „Esti asa cum vrei sa fii!”, FLORENTINA OPRIS, una dintre primele vedete care a sustinut sportul si alimentatia echilibrata, COTI GRAMESCU, antrenoare fitness la GetFit si, recent, la emisiunea „Marele Castigator”, CIPRIAN SORA, luptator K1 si VALERIA RACILA Van GRONINGEN, fosta campioana olimpica la canotaj, Presedinte al Asociatiei Bucharest Running Club, reprezentanti ai showbiz-ului autohton: OZANA BARABANCEA, cantareata de opera, recunoscuta in lume pentru show-urile de jazz, ROXANA ILIESCU, prezentatoarea rubricii mondene din cadrul emisiunii „6! Vine Presa!”, de la B1 TV, ILEANA BADIU, Managing Partner Wunderman si CARMEN NEGOITA, general manager Body Art Wellness Club.

  Ca invitati din strainatate vor participa: dl. MARCO PICCININ, makeup artist international si consultant de imagine, care a realizat imaginea pentru companii ca Lavazza, De Agostini si Ferrarelle, a colaborat la show-uri Wella, Indola, Lisap, Revlon, L’Oreal si cu artisti faimosi precum Bruno Biagi, Pascal, Stefano Anselmo, Diego dalla Palma si dl. PAOLO CASCHERA, specialist in managementul Spa-urilor, partener al unora dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, fondatorul companiei Beauty&Wellness, filosofia Spa semnata PAOLO CASCHERA avand la baza 3 concepte importante: stil, ospitalitate si competenta.

    CRINA MATEI, VIOREL LIS, care nu o va scapa din ochi pe OANA, DANIELA SFRIJA, Director Brand Pilot – Nutrizzia si BOGDAN GAMALET sunt doar o parte dintre invitatii confirmati pentru deschiderea oficiala a ESTETIKA & WELLNESS 2011.

     Va asteptam la ESTETIKA & WELLNESS 2011, intre 3 si 6 martie, joi-sambata 10.00-18.00, duminica 10.00-16.00, la Sala Palatului, pentru a primi in dar frumusetea.

     




                         www.LNE.ro
    
     Vizitatorii expozitiei vor primi la intrare ultimul numar al revistei “Les Nouvelles Esthetiques”, pe a carei coperta o pot admira pe ANDREEA ESCA .








 Reprezentantii mass media sunt rugati sa confirme prezenta si numarul de persoane! 


Pentru alte detalii si foto:
Carmen Plesea, PR events & manager Agentia KAO FASHION
Tel: 0722.499.301 / 0765.490.002
e-mail: kaofashion@gmail.com

Articole aparute pe aceasta tema:
http://bucuresti.tonight.eu/eveniment/estetika_wellness_2011

2 comentarii:

  1. Am vrut neaparat sa va multumesc pentru invitie,in mod special doamnei Okabe, o persoana extrem de dinamica, plina de energie si entuziasm , a fost o onoare sa particip in acest eveniment, in mod special pentru faptul ca am cunoscut oameni minunati, talentati si profesionisti, mi-am facut niste prieteni pe care nu-i voi uita cat voi trai. Oricand si oriunde m-asi afla sunt la dispozitia prietenilor mei si nunumai. Ma voi simti tot atat de fericit daca voi putea sa ajut pe cineva, contribuind cu un zambet macar pentru cateva clipe in fericirea lor. Cu mult drag Dr.Ardeshir VAHIDI

    RăspundețiȘtergere