luni, 21 martie 2011

CELEBRA VRAJITOARE SIDONIA A PREZIS VIATA LUNGA COTIDIANULUI “ATAC”


   Saptamana trecuta Carmen Plesea a organizat un ATAC– eveniment prilejuit de relansarea cotidianului cu acelasi nume, condus de unul dintre pionierii ziarelor ce fac astazi deliciul devoratorilor de presa de scandal, Mihai Ghezea.
   Salonul BUCURESTI (dublu fata de locatia de la Bucharest Fashion Week) din incinta RIN GRAND  HOTEL, care a gazduit grandiosul eveniment, a fost neincapator pentru cei peste 500 de invitati.
   
   Relansarea cotidianului “ATAC”, publicatie temuta in anul 2004, a fost evenimentul anului in lumea presei scrise. Precum Zmeul Zmeilor care isi arunca buzduganul de departe la intoarcerea in palat, cotidianul “ATAC” si-a anuntat intoarcerea pe piata (4 aprilie 2011), intr-un mod mai putin obisnuit.
   In fata unui auditoriu format din posibile viitoare “tinte”, intr-un décor elegant, avand culorile cotidianului (alb – rosu), ce nu te-a lasat niciun moment sa uiti de ce te afli acolo, printre cupe de sampanie si alte bauturi rafinate, un meniu regesc, muzica de calitate, modele apetisante si mult umor, gazdele serii s-au ingrijit ca toata lumea sa rada, sa cante si sa se simta extrem de degajata.
    La acest eveniment, desi isi confirmasera prezenta aproximativ 350 de personalitati din show-biz, lumea artistica, politica, sportiva, oameni de afaceri, parteneri mass media, in final, si-au facut aparitia peste 500 de invitati.



Dintre acestia amintim pe: senatorul Marius Marinescu impreuna cu frumoasa sa sotie,  





Codrin Stefanescu (Vice Presedinte PRM),  




Catalin Botezatu, Dan Bursuc





Oana si Viorel Lis,  




Sorin Ovidiu Balan si sotia,



“psihologul vedetelor” Ilie Marinescu, Nelu Todoran, 






Preotul Ionut Dogaru, Iulia Mladin (Miss FACEBOOK)





Cornelia Catanga si Mitica Padureanu, 


Carmen Plesea (manager KAO FASHION), Violeta Tiganescu, 


 
 




George Bozeanu,





Marius si Doinel Locic,




“devoratoarea de fotbalisti” Ioana Popescu, Antonia Ioana (makeup artist KAO FASHION) 




Andreea Tonciu, 


prezicatoarea SIDONIA impreuna cu sotul, 





JUNE (protagonista music hall-ului  "CHICAGO)





Doru Tufis, 





Fabio, 



   Nicu Gigantu, 







Irina Pavlenco, 






Florin Grigore si trupa ETNO,






 epigramistul Aculin Tanase,  



Aida Mihalcea, Lili Stan









Mihai Florin Cristian si Eugen Vasilescu (Fundatia Romana de Arte Martiale), 






Mihai Dragomir (cel mai cunoscut antrenor de fitness din Romania, cu o reputatie remarcabila in strainatate, creatorul programului CardioMix, primul si singurul concept de fitness anti-aging din Romania)





Diana Naclad si Catalin Nitu




Alex Radulescu impreuna cu sotia, Andi Antemia, top modelele internationale Rodica Protasievici





Rucsandra Deaconu, David Bitton, 







controversatul luptator K1, Tolea Ciumac (cel mai fotografiat personaj al serii)






Marian Puscasu, comisari – sefi Dobre Ion si Macasoi Ion




Cristi Vatau




Florian Bichir,












Mihaita Manu ( GIPSY CASUAL ), Adrian Caval cu trupa sa, Iulian Radulescu, Orlando Marinescu, Zoia Alecu, Ion Badea,  Lucian Gont, Sorin Marcus, Aurel Moga, EMMY, Marian Spanoche, Cosmin Constantin Carvaci (Vice Presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri PD-L sector 4), Laurentiu Pintoi, Doru Iuga, Florin Gongu, Luminita Militaru, Catalin Rusu, Monica Vlad, Florin Silviu Ursulescu, Mireille Astrid Popa, Dana Popa, Ovidiu Alexandrescu, Florentina Varga,  Vali Iulian Ion  (hair stilist KAO FASHION), si multi, multi altii.

        
Gogu Neagoe, caricaturist, intrat in CARTEA RECORDURILOR in 2004 pentru 131 de caricaturi telepatice si in 2007 pentru cea mai lunga serie de caricaturi realizata vreodata (pentru acest film, Gogu Neagoe a lucrat timp de patru ani, acoperindu-l cu caricaturile mai multor personalităţi din lumea politică internaţională, ca suport având 12 role de film cinematografic, cu o lungime de 2 km şi o greutate de peste 3 tone) a realizat invitatilor peste 100 de caricaturi de colectie.

      
    
Invitatii au fost primiti pe muzica de café concert a lui Mihaita Manu si a formatiei sale, de catre apetisantele modele ale Agentiei KAO FASHION, conduse de Carmen Plesea: Madalina Dumitriu (cantareata), Ionela Feraru (Fata de la Miezul Noptii), Ruxy Chesar si Monica Saftoiu
     



    Machiajul profesional  al artistilor, inclusiv al lui Carmen Plesea, a fost realizat de Antonia Ioana - makeup artist KAO FASHION.
     
   Cu nu mai putin de 8 modele feminine si 8 modele masculine,  majoritatea cunoscute, prezentarea de moda semnata de cel mai cunoscut designer roman, Catalin Botezatu, a incendiat sala.
        
 Colectia "EGO - MEN's FASHION CONCEPT" a prezentat ultimele tendinte in materie de costume elegante masculine, de la branduri celebre precum Carlo Pignatelli, Lanvin si Tombollini. 

     Fetele au prezentat o rafinata colectie de costume de baie, asortata cu pelerine de voal, cape si caciuli din blanuri fine, accesorizate cu bijuterii foarte mari.
         Hair stilingul profesional al fetelor a fost realizat de Vali Iulian Ion (hair stilist KAO FASHION).
         



  Dupa ce atmosfera s-a incalzit, Mihaita Manu siformatia GIPSY CASUAL a trecut la ritmuri mai alerte de muzica tiganeasca din folclorul balcanic, „impanata” cu influente dintr-o multitudine de genuri muzicale precum hip-hop, funk, reggaeton, R & B, house, latino sau acid jazz.
        Programul muzical a continuat cu un super recital sustinut in duet, de "greii" muzicii lautaresti, Cornelia Catanga, Adrian Caval si trupa acestuia formata din Iulian Radulescu si Orlando Marinescu.
        Adrian Caval a lansat de curand albumul de muzica de petrecere, “Trandafir crescut in spini”, impreuna cu formatia lui Ciprian Radu (Cluj), invitat special fiind Vali Vijelie, iar de Pasti urmeaza sa lanseze un nou album cu acesta.
         Cornelia Catanga, impreuna cu sotul sau, Mitica Padureanu, au fost intotdeauna prezenti la evenimentele organizate de Mihai Ghezea, asa ca, nu puteau lipsi nici acum.

    Programul artistic a mai beneficiat si de mini recitalul lui FABIO dar si de un medalion de umor de revista, realizat de epigramistul ACULIN.
       Evenimentul a avut loc intr-un cadru elegant, rafinat, cu un meniu atent selectionat, din care spicuim: asortiment de panificatie, preparate reci (Salad Bar, Salata Waldorf Astoria, Salata de conopida in stil grecesc, Salata de varza alba cu marar, Salata berlineza cu porc, Salata de morcovi Vichy, Platou de pui Parisiene cu sos picant, Platou haiducesc, Platou mixt cu branzeturi si grisine), preparate calde ( Pulpe de pui a la Provencale, Inele de somon cu sos Orange-Chili, Antricot de vita cu sos Dijonaise, Paste Quattro Formaggi), garnituri (Cartofi copti cu sos de branza, Orez salbatic, Legume la gratar marinate cu otet balsamic), asortiment de fructe si selectie de miniprajituri.
     Evenimentul a inceput la orele 19,30 cu Receptie – Sampanie, fiind urmat la orele 20,00 de Cina Festiva, care a durat pana la miezul noptii.
      Stand de vorba cu vrajitoarea SIDONIA, am incercat sa aflu ce parere are despre viitorul cotidianului “ATAC”, iar aceasta a prezis ziarului viata lunga si tiraj din ce in ce mai mare… Sa-i fie gura aurita! 
Pentru informatii suplimentare :
Carmen Plesea, PR Event & Manager KAO Fashion 
Mobil: 0722.499.301 / 0765.490.002

Evenimentul “ATAC” a fost organizat de Carmen Plesea si Agentia KAO Fashion

Un comentariu: