luni, 15 august 2011

SANATATE - XANGO = 44 PROBLEME de SANATATE, 1 SINGURA SOLUTIE = MANGOSTANUL = REGINA FRUCTELOR = NECTARUL VIETII



XANGO JUICE 
Nectarul vietii: supliment natural cu gust delicios, bogat in Xantine, cu puternic efect antioxidant, contine 99% suc natural si pireu de fructe.
100% Natural si Vegetal
Disponibil in sticle de 750 ml
Pret:
159 RON/sticla.
596 RON/bax (4 sticle, 149 RON/sticla)


Comenzi la: 
CARMEN PLESEA, Distribuitor Independent XANGO ( ID: 12298368)
Mobil: 0765.490.002
E-mail: xango.shop@yahoo.com
Transportul se plateste separat. In Bucuresti, livrare gratuita.
Pe site-ul meu oficial XANGO, poti cumpara sau poti sa te inscrii si tu si sa devii distribuitor oficial XANGO:  http://xangoeu.myvoffice.com/carmenplesea


Ingredienti: piuree din fructul intreg de mangostan, apa, suc natural concentrat de mere, suc natural concentrat de pere, suc natural concentrat de struguri, nectar de pere, suc natural de afine, suc natural de zmeură, suc natural de căpşuni, suc natural de cireşe, acid citric, aroma naturala, stabilizatori: pectina si guma de xantan, conservanti: sorbat de potasiu si benzonat de sodium.

Informatii nutritive/100 ml.:
valoarea energetica: 183 kj/43 kcal
proteine : 0g
glucide: 10,6 g
zaharuri: 9g
lipide: 0g
acizi grasi saturati: 0g
fibre: 0,3g
sodiu: 0,018g
Modul de utilizare: Ca supliment alimentar 30-90 ml./zi, jumatate dimineata si jumatate seara. Pentru o absorbtie mai rapida recomandam consumul produsului in timpul meselor. Se agita bine sticla inainte de utilizare. 
   Pentru a pastra prospetimea si savoarea produsului dupa desfacere, recomandam pastrarea lui in frigider. A nu se bea direct din sticla! Produsul trebuie consumat in maxim 30 de zile din momentul in care sticla a fost desfacuta. Copii sub 14 ani vor consuma jumatate din doza adultilor.


Termenul de valabilitate: este inscriptionat pe partea din spate a sticlei.
Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala.
 
   MANGOSTAN-ul este cultivat in Asia, cel mai mult in Tailanda. A fost folosit in medicina populara de secole. Recent oamenii de stiinta au descoperit valoarea lui medicinala in coaja. Exista mii de fructe dar unul singur este supranumit "Regina fructelor"





    Pentru sute si sute de ani, acest fruct minunat a fost folosit in medicina populara din Asia de sud est, India si insulele Pacificului. In ultimii 30 de ani, oamenii de stiinta din intreaga lume au studiat acest fruct si au stabilit motivele pentru care poate ajuta in lupta cu bolile sau chiar recapatarea sanatatii.  


Fructul contine cel mai puternic antiinflamatoriu natural cunoscut de omenire

Fructul intreg de mangostan, (miezul si coaja) contine peste 40 de substante nutritive active numite Xantine. In natura exista in jur de 200 de xantine –Mangostanul contine peste 46 de xantine.
Cine poate folosi sucul de mangostan?
Sucul de mangostan este un suc natural de fructe si prin urmare nu are contraindicatii.
El poate fii folosit de toate categoriile de virsta
              -adulti
              -copii
              -femei gravide
              -persoane in virsta
              -animale
              -plante



Mangostanul, dintr-un fruct tropical obscur a devenit un fruct care transforma vietile oamenilor!
     Deja in timpul dinastiei Ming fructul de mangostan a fost utilizat in Estul Indepartat datorita proprietatilor lui medicinale. Cu aplicatii multiple in medicina aiurvedica indiana acest fruct mic purpuriu, ajunge din negura antichitatii in viitor, unde oamenii de stiinta fascinati de potentialul sau, dezvolta produse naturale care contin fitonutrienti unici cu denumirea de "xantine”. Totodata nu putem sa ramanem indiferenti la calitatile lui gastronomice si medicinale.
     Ca urmare, pomul care incepe sa dea roade doar dupa 7-10 ani de la plantare, a fost transportat in 17 tari de pe glob, unde este cultivat si pretuit. America Centrala si de Sud, partea vestica si estica a Africii, subcontinentul Indian si insulele Caraibe gazduiesc pomul vesnic verde care poate creste la o inaltime de peste 30 de metri si poate produce de la 2500-5000 de fructe de doua ori pe an.



    Valorificat atit pentru miezul delicios de culoare alba, cat si pentru coaja purpurie bogata in substante nutritive, mangostanul este cel mai scump fruct in toate pietele in care se comercializeaza.








In timp ce alte fructe sint lasate sa putrezeasca pe jos in timpul recoltelor bogate, fructul de mangostan este foarte apreciat si fiecare fruct care se poate recolta este vandut.






Valoarea nutritiva documentata a cojii fructului de mangostan a condus la aparitia pe piata a mai multor preparate in ultimii cinci ani.
Din aceste multiple produse care se gasesc pe piata, doar unul singur a reusit sa rezolve problema complicata a gustului amar pe care il are coaja reusind sa fie gustos. XANGO Juice este singurul produs care utilizeaza fructul intreg pastrand reteaua de nutrienti din fruct intacta in produsul finit.

XANGO Juice este acceptat tot mai mult ca interventie nutritionala pentru diferite boli atat de catre specialisti cat si de catre publicul larg, astfel reusind sa se ridice in topul suplimentelor nutritionale existente pe piata. Valoarea lui bazata pe o larga utilizare il va tine in top pentru multa vreme.  


   XANGO Juice nu este medicament si nu trebuie sa detina acelasi standard de dovezi stiintifice pe care trebuie sa le indeplineasca medicamentele. Cu toate acestea peste 300 de lucrari ale unor centre de cercetare universitare ofera dovezi solide care demonstreaza ca, XANGO Juice poate deveni o alegere viabila pentru cei care au nevoie de un impuls nutritional.               
MANGOSTANUL: 44 Probleme, o singura solutie.
 Pare ciudat ca un suplement natural sa aiba aplicatie la atat de multe boli. Medicina moderna insa a ajuns la concluzia ca majoritatea bolilor au doar 2 cauze majore :
1- Inflamatia cronica
2- Radicalii liberi
ANTIOXIDANTII: Un raspuns la efectul distrugator al radicalilor liberi.
Radicalii liberi se mai numesc si oxidanti. Ei sunt niste substante periculoase care, odata intrate in corpul nostru (prin alimentatie, prin respiratie, prin contact cu aerul poluat),  distrug organele noastre si chiar ADN-ul nostru . Acest proces poate fi prevenit numai prin consumarea de antioxidanti puternici si intr-o cantitate suficienta.

INFLAMATIA CRONICA si cum sa luptam impotriva ei. Inflamatia, si in special inflamatia cronica, este a doua cauza majora care sta la baza multor boli. De exemplu in unele forme de Dementia, mai intai, radicalii liberi incep prin a distruge celulele creierului care raspunde printr-o inflamatie care distruge masiv neuronii. Inflamatia si radicalii liberi, sant cele 2 cauze majore care duc la cele mai multe din bolile debilitante sau fatale a zilelor noastre.
    Suplimentul natural ideal care sa previna sau sa lupte cu boala trebuie sa indeplineasca aceste 2 calitati: sa fie un puternic antioxidant si antiinflamatoriu natural in acelasi timp.

XANTHONII - Factorul cheie impotriva inflamatiilor.
Xantinele sunt substante naturale active cu proprietati antioxidante si antiinflamatorii superioare. Este evident ca de aceea mangostanul poate afecta in mod pozitiv atit de multe si variate boli. Ba chiar, spre deosebire de medicamentele antibiotice, consumul de mangostan nu are efecte secundare ci el ajuta la protectia stomacului si a intregului sistem gastrointestinal.
* Exista marturii personale si experiente in clinica despre beneficiile utilizarii xantinelor din sucul facut din fructul intreg de mangosteen;
*  Prediabeticii si diabeticii au putut renunta la insulina prin scaderea greutatii impreuna cu folosirea xantinelor;
*  60 ml de 3 ori pe zi pentru prediabetici  impreuna cu o dieta corecta, exercitii fizice si reducerea greutatii corporale;
*  Diabeticii ar trebui sa inceapa cu 30 ml de 3 ori pe zi si sa creasca mai tarziu doza sub supravegherea medicului personal si analiza de sange saptaminal.

CERCETAREA MANGOSTANULUI in laborator.
Pe langa proprietatile antioxidante si antiinflamatorii, unele Xantine (sant mai multe tipuri de xantine in mangostan) au puterea de a lupta impotriva bolilor si de a promova sanatatea individului. In laboratoare medicale din toata lumea s-a stabilit deja ca xantinele sint substante naturale active care lupta impotriva agentilor inflamatorii, problemelor cauzate de colesterol, a celulelor canceroase s.a. Aceste studii au demonstrat ca xantinele ajuta deasemenea la o buna functionare a sistemului intestinal, a rinichilor, a pielii si a tuturor celorlalte sisteme din corp. 
8 motive pentru care mangostanul este bun pentru organism
  1. Sustine sanatatea sistemului circulator. Sistemul circulator este format din inima, sange si vasele de sange. Importanta mentinerii unui sistem circulator sanatos nu poate fi neglijat.
  2. Sprijina sistemul imunitar. Inflamatia este unul dintre primele raspunsuri ale sistemului imunitar in cazul unei infectii. Simptomele includ de obicei inrosirea sau umflarea, ambele cauzate de o crestere a fluxului sanguin.   
  3. Sprijina cartilajele si incheieturile. Cartilajul este un tesut conjunctiv dens care se afla in incheieturi, coaste, ureche si nas. Incheietura din genunchi este cea mai complexa incheietura din intreg organismul, totodata este si cea mai expusa la accidentari.        
  4. Promoveaza sanatatea sistemului  respirator. Partea superioara a tractului respirator poate fi afectat de schimbarile climatice sezoniere, astfel este foarte important sa mentinem sanatatea sistemului respirator tot timpul anului. Unele studii demonstreaza ca antioxidantii au un rol benefic in acest proces.   
  5. Mentine sanatatea intestinala. Tractul gastro-intestinal - format din gura, faringe, esofag, stomac, intestinul subtire si gros – este parte importanta a sistemului imunitar. 
  6. Ingrijeste pielea. Pielea este cel mai mare organ al corpului si cea mai mare bariera in fata bolilor. Privarea pielii de substantele nutritive de care are nevoie duce la declinul functiilor lui. Eruptii cutanate umede si uscate si alte incalcari ale integritatii pielii reduce capacitatea de protejare a corpului.
  7. Oferă suport pentru sistemul antioxidant al organismului. Daunele cauzate de  radicalii liberi sunt cauza principala a procesului de imbatranire. Suplimentarea cu o retea de antioxidanti produsi de mama natura s-a dovedit a fi cea mai buna cale de a sprijini sistemul antioxidant al organismului.
  8. Reducerea deficitului nutritional global. Termenul “malnutritie” ne aduce aminte de imagini ale unui copil gol cu membre scheletice, burta umflata si ochii adanciti in obraji. Dar in America si Europa malnutritia este asociata cu imaginea unui adolescent obez sau al unui adult cu burta mare umflata de bere. Ne alimentam necorespunzator si murim din cauza unor boli asociate stilului de viata patologic. Pentru a functiona corespunzator corpul depinde de o aprovizionare adecvata si cuprinzatoare cu nutrienti. Dieta noastra moderna nu furnizeaza acesti nutrienti.
CONCLUZIE
Acum nu vi se va mai parea atat de ciudat cum, un singur fruct poate fi binefacator la atat de multe boli. Cititi mai jos ca sa vedeti, cele 44 de motive pentru care ar trebui sa incepeti prin a folosi mangostanul pentru sanatatea dv. si a familiei . MANGOSTANUL a fost utilizat de secole in medicina populara in jurul lumii. Astazi, dupa mai mult de 30 de ani de cercetari de laborator pentru a dovedi valoarea sa medicinala si curativa, stim cu certitudine ca mangostanul poate ajuta la urmatoarele boli:
a) INIMA SI SISTEMUL CIRCULATORIU.
 - Prevenirea arterosclerozei (poate promova o buna functionare a arterelor prin reducerea radicalilor liberi si a inflamatiei in artere);
 - Protejarea muschiului inimii;
 - Reducerea colesterolului si a nivelului trigliceridelor din singe;
 - Hipertensiune arteriala (poate reduce hipertensiunea arteriala).


b) CREIERUL SI SISTEMUL NERVOS
- Parkinson (poate proteja neuronii impotriva distrugerii cauzate de inflamatie si radicalii liberi);
- Alzeimer (poate reduce inflamatia cauzata in urma oxidarii provocata de radicalii liberi);
- Nervi distrusi (poate reduce distrugerea provocata de radicalii liberi in special in cazul diabeticilor).
c) SANATATEA SISTEMULUI GASTROINTESTINAL
- Diaree (poate stimula o functionarea normala a intestinului gros, ajutind si la diaree si la constipatie);
- Reflux gastroesofagian (poate reduce producerea de acid gastric si poate stabiliza
mucoasa stomacala);
- Ulcere (poate promova vindecarea ulcerului si prevenirea distrugerii stomacului);
- Boala de Crohn ;
- Colite (poate reduce inflamatia din intestinul gros si ajuta la buna functionare);
- Sindromul de intestin gros iritat (poate ajuta la stabilizare si mai buna functionare a sa si normalizeaza transmisia de serotonina asociata cu depresia si anxietatea care rezulta de la iritabilitatea intestinului gros).
d) SISTEMUL MUSCULAR SI OSOS
- Artrita si sanatatea incheieturilor (poate reduce inflamatia, durerile si distrugerea incheieturilor asociate cu artrita);
- Dureri de cap si migrene;
- Fibromialgie (poate ajuta la durerile musculare, inflamatia intregului corp, depresie si anxietate);
- Sanatatea sportivilor (poate reduce durerile si inflamatiile care apar in urma sportului sau accidentelor usoare).




e) O PIELE SANATOASA
- Dermatite (poate fi folosita si extern pentru exeme si alte  afectiuni ale pielii);
- Vindecarea ranilor ;
- Acnee ( poate fi foarte activa impotriva bacteriei care cauzeaza cele mai multe acnee).
 


f) INFECTII
Xantinele din fructul de mangosteen au fost testate in laboratoare si s-a stabilit ca ele sint foarte efective impotriva infectiilor si a altor conditii asemanatoare ca:
- Virusuri;
- Bacterii;
- Ciuperci (Fungi):
- Paraziti;
- Temperatura (datorata inflamatiei si infectiei).

g) DIABET.
- Grad ridicat de zahar din sange (poate reduce nivelul zaharului din sange la diabet tip 2 determinand ca insulina sa fie mult mai efectiva);
- Distrugerile provocate de radicalii liberi (poate ajuta la prevenirea distrugerii organelor din corp cauzata de radicalii liberi la diabetici).
 

h) CANCER
- Distrugerea la nivelul ADN-ului (poate preveni distrugerile provocate de radicalii liberi sau mutatiile genetice);
- Cresterea tumorilor (poate reduce inflamatia la locul cancerului).




i) OCHII
- Glaucoma si cataractele



j) FUNCTIONAREA RINICHILOR SI A SISTEMULUI URINAR
- Boli ale rinichilor (poate promova o buna functionare a rinichilor);
- Vezica urinara (poate reduce inflamatia).


k) SANATATEA EMOTIONALA.
- Depresii;
- Anxietate.
l) SANATATEA CAVITATII BUCALE
- boli ale gingiilor (poate promova vindecarea gingiilor in timpul bolilor sau dupa o interventie dentara).
 


m) SANATATEA SISTEMULUI REPRODUCTIV
- PMS/PMDD;
- Dureri menstruale.
 





n) SANATATEA SISTEMULUI PULMONAR
- Astma;
- Gripa .

o) CORPUL UMAN IN INTREGIME
- O stare generala de sanatate;
- Oboseala permanenta (poate mari vitalitatea si creste energia fara stimulanti);
- Procesul de imbatrinire (datorat activitatii radicalilor liberi);
- Functionarea sistemului imunitar;
- Asista si ajuta fixarea altor vitamine sau antioxidanti in corp;
- Alergii (poate lucra ca agent antihistaminic). 


                              Doctorii cunosc beneficiile mangostanului
Dr.Paveena Posang
    In Tailanda, delicatul fruct de mangostan este numit “Regina Fructelor” de cind a fost fructul favorit al Reginei Angliei Victoria. Bastinasii il numesc “Mungkut”. Denumirea stiintifica este Garcinia mangostana. Pentru mine fructul de mangostan este un fruct delicios pe care eu si familia mea il savuram cu placere. Diferite parti ale acestui pom, in special coaja fructului au fost folosite secole la rand de catre vechii vindecatori din Tailanda, China, Malaisia, Singapore si alte tari din sud-estul Asiei. Beneficiile fructului de mangostan asupra sanatatii au trecut testul timpului si au fost asociate multor studii de cercetare in ultimii 30 de ani. Cercetatorii au descoperit ca pericarpul (coaja) fructului este incarcat cu o clasa remarcabila de fitonutrienti care se numesc “xantine”.
    Xantinele sunt cunoscute de catre oamenii de stiinta, ca sint o clasa foarte speciala de fitonutrienti relativ recent descoperiti. Mecanismele de actionare a xantinelor depasesc cu mult capacitatea lor antioxidanta intriseca. Xantinele sunt in masura sa exercite beneficii suplimentare asupra sanatatii care inca nu sint bine intelese, si tot mai multe studii experimentale sint efectuate pentru a descoperi una din cele mai bine pastrate secrete ale naturii.
     Pe linga xantine , intregul fruct de mangostan contine de asemenea multe alte substante naturale fitonutriente ca de exemplu catechine, similar antioxidantilor gasiti in ceaiul verde; proantocianide ca si cele care se gasesc in general in semintele de struguri si polizaharide car ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Eu cred ca toti acesti nutrienti activi care se gasesc in intregul fruct de mangostan si formeaza impreuna un complex au multe actiuni benefice asupra sanatatii si sprijina eforturile organismului de a redobindi sanatatea.
    In viata mea personala am experimentat beneficiile acestui fruct minunat asupra sanatatii. In anul 2005, discomfortul din umerii mei a inceput sa se agraveze pana in momentul in care abia mai puteam sa ridic un stilou sa scriu. Am primit o injectie cu steroizi care nu m-a ajutat prea mult iar medicamente nu puteam sa folosesc datorita efectelor secundare. Eram pe cale sa ma programez pentru un MRI si sa consult un ortoped. Totusi dupa ce am consumat suplimentul de mangostan XanGo Juice timp de o saptamina, discomfortul din umerii mei si rigiditatea sau ameliorat substantial.
    Ca medic, am continuat sa ader la standardul de îngrijire prin practicarea medicinei bazate pe dovezi. Le ofer pacientilor mei posibilitatea sa aleaga intre medicamente sau produse naturale, atunci cind este cazul. Le prezint partile pozitive si negative ale ambelor optiuni  si ii las pe ei sa ia decizia corespunzatoare. Un supliment natural ca XanGo Juice ajuta in starea de bine a intregului organism prin imbunatatirea nutritiei si maximizarea abilitatii organismului de a-si recistiga sanatatea. 
    Mentionam ca xanthonii din fructul de mangostan au dovedit in laborator ca sunt puternici antioxidanti si antiinflamatoare si ca au si alte proprietati deosebite. Oricum, rezultatele din laborator nu pot garanta ca la fel se va intimpla si in corpul uman. Sucul de mangostan este un supliment natural si nu un medicament, si nimeni nu poate garanta ca el va vindeca , trata sa preveni orice conditii sau simtome. Xantinele lucreaza la nivelul ADN-ului care este specific fiecarei persoane. De aceea si rezultatele variaza. 

 

Uita-te la evidentele stiintifice, uita-te la experientele celor care deja folosesc sucul de mangostan.
Cei mai multi, care sint pusi in fata acestor evidente stiintifice, spun DA. Altii NU.

Care este raspunsul tau ?
Eu am spus DA, iar acum ma bucur de efectele sale extraordinare in viata mea si a familiei mele.
ALEGEREA ESTE A TA. Este mangostanul si pentru tine o solutie?
Pentru comenzi sau mai multe informatii contactati: 
CARMEN PLESEA, Distribuitor Independent XanGO ( ID: 12298368)
Mobil: 0765.490.002
E-mail: xango.shop@yahoo.com 



Pe site-ul meu oficial XANGO, poti cumpara sau poti sa te inscrii si tu si sa devii distribuitor oficial XANGO: 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu