joi, 24 iunie 2010

Din ciclul "FOTBAL, MY LOVE'', FC UNIREA URZICENI - AS OLIMPIA BRAZI IL 7 - 1




Miercuri, 23 iunie, am fost invitata de catre conducerea Clubului de fotbal AS OLIMPIA BRAZI IL, la Brasov, la meciul amical pe care echipa il sustinea impotriva echipei de Champions League, FC UNIREA URZICENI.

Intrucat, din cauza programului incarcat, refuzasem alte invitatii, pentru ca doream sa evadez putin din Bucuresti si din atmosfera stresanta din ultimele saptamani, pentru ca vroiam sa vad indeaproape noii jucatori achizitionati de UNIREA URZICENI si mai ales nucleul ex-stelist creat aici, am hotarat sa accept invitatia.



Desi ploua torential si se anuntase o vreme cel putin la fel de urata, m-am echipat pe masura si mi-am luat si accesorii sau haine de rezerva.










Am facut vreo 2 ore si jumatate pana la stadionul „CARPATI” din Brasov, ajungand tocmai bine pentru a fi prezenta la sedinta din vestiarul baietilor de la OLIMPIA BRAZI. Mi-au placut tonul si incurajarile antrenorului acestora, MARIAN BALICA. Acesta a punctat bine faptul ca urma un meci amical, jucatorii nu trebuia sa fie inhibati in fata valorilor de la UNIREA URZICENI, era exclus din start fault-ul.

Vremea, cum ma asteptam, nu a tinut cu noi, asa ca toata partida am vazut-o in picioare, pe ploaia care nu s-a oprit niciun moment. Cei de la OLIMPIA BRAZI au fost insotiti inclusiv de catre preotul IONUT DOGARU, de altfel, duhovnicul si un bun prieten de-al meu, un ajutor de nadejde inclusiv la Galele KAO FASHION.
Urmaresc pe cat posibil toate meciurile pe care le prind, atat din campionatul nostru sau alte tari, acum sunt ”geana” pe CM 2010, asa ca, vazand un meci amical, chiar la „firul ierbii”, m-a relaxat la modul cel mai serios.
De la inceput s-a vazut diferenta de pregatire si nivel al jucatorilor de la UNIREA URZICENI (care si-a trimis pe teren, pe rand, cred ca toti jucatorii de care dispune), dar cei de la OLIMPIA BRAZI au luptat pana la final, netinand cond de superioritatea adversarilor.

"Pantera" SEMEDO a fost de neoprit in prima repriza, el marcand un gol si ajutand la inscrierea celor doua goluri de catre fostul sau coleg de la STEAUA, ADRIAN NEAGA, scorul dupa 45 de minute fiind 3- 0







In repriza a doua, au urmat inca 4 goluri ale celor de la Urziceni, respectiv au inscris de 3 ori ONOFRAS si o data DALE.

CARMEN PLESEA si RICA NEAGA
CARMEN PLESEA si PETRE MARIN
CARMEN PLESEA si BRANDAN


De la circa 30 de metri, golul de onoare al celor de la OLIMPIA BRAZI a fost inscris de „profesorul” CLAUDIU HRISTOV, celui de-al treilea portar al echipei lui MM, CATALIN GRIGORE, surprins la distanta mare fata de linia portii.


CARMEN PLESEA si CATALIN GRIGORE

Intr-o atmosfera de adevarat fair-play, jucatorii si-au strans mainile la finalul meciului, s-au dat interviuri, s-au facut poze individuale si de grup iar, dupa sedinta din vestiar, am pornit cu totii spre Valea Prahovei.

Dupa fapta si rasplata, asa ca antrenorul MARIAN BALICA a invitat la cina toata echipa si majoritatea suporterilor la un restaurant de pe Valea Prahovei, cu specific romanesc, unde bineinteles au continuat pret de inca doua ore comentariile si impresiile pe marginea meciului de fotbal.

Fotbal de calitate, vedete de Champions League, multe goluri, ploaie si distractie la Brasov, la meciul de fotbal FC UNIREA URZICENI - AS OLIMPIA BRAZI IL 7 - 1, au fost ingredientele unei dupa-amieze relaxante

CARMEN PLESEA, MARIAN BALICA (dreapta) si CLAUDIU HRISTOV(stanga)


Un comentariu:

  1. sunt mandru ca am facut parte din aceasta echipa superba cu traditie...si in care am crezut ...si visul a devenit realitate felicitari UNIRII URZICENI ,echipa mea de suflet....

    RăspundețiȘtergere