marți, 1 iunie 2010

CUM A FACUT ROST MARA BANICA DE DIPLOMA SEMNATA DE CARMEN PLESEA

















    Pe 4 decembrie 2009, am organizat un eveniment monden la salonul de infrumusetare pe care il aveam, prilej cu care am decernat 37 de diplome, prietenilor si sponsorilor evenimentului respectiv.
Asa-zisa jurnalista, mara banica, nu a facut parte niciodata din grupul meu de prieteni! Ea nu va putea aduce NICIODATA vreo fotografie cu noi doua facuta inainte de 4 decembrie 2009, asa cum NICIODATA nu va putea aduce vreun stat de plata de la “atac la persoana”, semnat de mine cum ca as fi luat vreun leu sau euro, cu atat mai mult “mii de euro” cum a mintit saptamana trecuta , tot in emisiunea “UN SHOW PACATOS”, state de plata pe care a promis, in direct, ca le va aduce si le va face publice.
Vazand lista cu numele celor care urmau sa primeasca diploma, mara banica mi-a propus sa-i dau si ei doua diplome si anume:
1 diploma managerului Clubului “LIME LIGHT”, in schimbul mutarii tuturor invitatilor mei (peste 50 de persoane), de la petrecerea de la salonul meu in clubul respectiv, EVIDENT, consumatia fiind PROTOCOL, in niciun caz pe cheltuiala ei, asa cum a mintit.
Daca doream sa fac miscarea asta, puteam sa-i dau diploma prietenului meu de la Restaurantul mexican “EL TORITO”, unde FREDY CAMACHO si ANA MARIA PETRE canta tot muzica live, atmosfera si decorul sunt superbe si GARANTAT, consumatia era PROTOCOL.
Insa eu nu-mi doream aceasta miscare, mai ales ca unii dintre invitati facusera chiar mii de km pentru a-mi fi alaturi de ziua mea, exemplu fiind fostul capitan al nationalei de fotbal, COSTICA STEFANESCU, intors din Dubai si prezent la ziua mea, alaturi de sotia si fiica sa.
OANA si VIOREL LIS, “psihologul vedetelor” ILIE MARINESCU, OANA GEORGESCU- PR KAO FASHION, astrologul AURORA SITARUS, CARMEN OKABE, interpretii DANIELA RADUICA, FABIO, OLIMPIA ZICA si sotul sau, componentele trupei ECSTASY, IOANA POPESCU (redactor-sef la SOC si ZAU) si ALINA ERIMIA (CLICK), antrenorul de box feminin MARIAN IVANA, GAZI DEMIREL (producatorul emisiunii bilingve romano-turce “FOTOLIUL ROSU” – OTV), hair stilistii HENTZ si MARIAN PRUNAU, reprezentanti mass media din Romania si Turcia, bodyguarzii firmei de paza si protectie “RANDORY SECURITY”, modele ale Agentiei KAO FASHION venite chiar si de la TARGU SECUIESC, in total peste 60 de persoane, pot confirma invitatia facuta de mara banica de a merge in Clubul “LIME LIGHT”, dupa decernarea diplomelor.
De asemenea, acestia pot confirma ca de cel putin trei ori, mi-am cerut scuze pentru calitatea proasta a diplomelor ( unele erau partial color, majoritatea erau alb-negru, iar cartonul era extrem de subtire ).
Ce se intamplase, de fapt? Dra mara banica a insistat sa-mi faca diplomele la ea la birou, intrucat spunea ca are carton de calitate si imprimanta color si nu ma va costa nimic. Mor de ras cand imi amintesc. In dimineata zilei de 4 decembrie, cand m-a chemat la ea la birou ca sa facem diplomele, m-a rugat sa-i cumpar un pachet de tigari si o sticla de bere la 2,5 l. Eu sunt impotriva fumatului si de-abia dupa multe rugaminti, am acceptat sa-i cumpar tigari, in schimb, bere nu i-am cumparat, avand in vedere ca seara era petrecerea mea si nu vroiam sa am surprize neplacute cu ea (vezi discutiile pe mess, in ceea ce priveau bautura si vocabularul ei).
Ajungand la ea la birou, mara “si-a dat seama” ca nu are carton. Mi-a spus sa-i dau unei pustoaice, care spunea ca e secretara, 100 RON ca sa-mi cumpere 50 de cartoane si ca-mi va aduce restul. Aceasta s-a intors dupa vreo 2 ore (se dusese in UNIREA, iar biroul marei era peste strada) cu 50 de coli bej, putin mai groase (in niciun caz cartoane!) pe care mintise ca a dat 80 RON. Bineinteles, fara nicio chitanta… (Apropo de asta, ulterior, am cumparat un top de 100 cartoane bej, de 230gsm, cretate, calitate deosebita cu numai 20 RON ) Va dati seama ca nu credeam o iota din ce spunea “secretara” … Cand am inceput sa printam color, mara realizeaza ca tusul color era uscat, asta dupa ce stricase vreo 10 cartonase. A venit cu ideea sa-mi printe cateva alb – negru, incercand a ma convinga ca aratau bine, insa, s-a terminat si tusul negru (care era extrem de prost si care se curata) si s-au mai stricat cateva. Deja mi se urcase la cap, avand in vedere, ca eram in criza de timp si trebuia sa caut un centru unde unde sa printez color cartonasele care ramasesera. Venisem cu taxi-ul si mara, “fata buna”, ca de obicei, s-a oferit sa-mi dea sofer… “Nu te preocupa, te duce Unchiu’, dar sa-i dai 10 lei banii de benzina!”… O adevarata aventura de ziua mea…
N-as vrea sa uit de faptul ca, pe data de 2 decembrie, mara a insistat sa nu cumva sa-mi cumpar whisky la ziua mea ca ea are un prieten distribuitor si imi aduce cate sticle vreau acesta fiind cadoul ei. Bineinteles, cand am intrebat-o pe 4 decembrie daca ma duc eu sa iau sticlele sau mi le aduce ea, mara mi-a raspuns nonsalant “Ah, pai acum imi spui?! Daca nu mi-ai spus sigur…. Acum nu se mai poate…” Incredibil, dar adevarat, dupa toate aceste patzanii, m-am hotarat sa ignor cele intamplate, insa de fata cu toti invitatii, asa cum am scris mai sus, i-am reprosat aceste lucruri, fara nicio jena, de cateva ori.
Poate ca in continuare nu puteti crede ceea ce scriu, insa mara a venit la ziua mea, fara niciun cadou. NIMIC, NIMIC, NIMIC… Nu as fi scris asta, daca nu ar fi mintit ca mi-a platit din buzunarul ei, consumatia de la “LIME LIGHT”, in valoare de 18 milioane lei, cand ea nu avea in ziua respectiva nici bani de tigari…
Si aceasta spectaculoasa suma pentru cate persoane?
Recapitulam: de la petrecerea initiala au plecat spre club
- mara cu trei dintre bodyguarzii mei (spunand ca acolo sigur o va astepta NANU, fostul ei iubit, de care nu mai scapa si de aceea are nevoie de protectie). Ajungand la club si vazand ca nu era vorba decat de paranoia marei, le-am spus celor 3 bodyguarzi sa se retraga. Acestora, pana sa ajung eu, nu le oferise mara nimic.
- OLIMPIA ZICA impreuna cu sotul sau, FLORIN IORDACHE
- eu, impreuna cu ROXANA, prietena mea si prietenul acesteia . Noi am ajuns dupa orele 2.00, deoarece am condus cateva persoane, mi-am dus cadourile si florile acasa, unde m-am schimbat. ROXANA si prietenul sau au ramas in club numai 10 minute, timp in care doar ROXANA a consumat un suc.
La club mai venisera HENTZ si GAZI DEMIREL, insa au plecat repede, pana sa ajung eu si fara a consuma NIMIC.
In final, la jumatate de ora de cand intraseram in club, ramaseseram doar 4, eu, mara, OLIMPIA si FLORIN ( adevar, care poate fi verificat prin fotografii si filmulete). Pe managerul clubului l-am cunoscut in acea noapte, chiar ne-am inteles de minune, el incercand sa ne faca sa ne simtim bine, ne facea cinste cu diferite shot-uri… Sa afle acum, ca dra mara banica s-a laudat ca a platit din banii ei o nota de 18 milioane … Cred ca nici consumatia de la toate mesele nu insuma 18 milioane… Sau poate ca mara banica a pastrat si nota de plata de 18 milioane lei din noaptea de 4 spre 5 decembrie, asa cum a facut si cu diploma de la salonul meu.
Si pentru ca veni vorba iar de diploma, ghici pentru cine vroia mara a doua diploma? Evident ca pentru mara banica… OK, am spus, (in timpul zilei de 4 dec), daca tot ma ajuta… (nestiind ce va urma). Si am intrebat-o ce sa scriu pe diploma pentru ca eu nu stiam ce e ea… Ca dovada, aceste articole, facute la vremea respectiva dupa comunicatele mele de presa in care, in dreptul numelui mara banica nu scria nimic, pentru ca eu nu stiam ca este jurnalista sau ce era… (http://www.atac-online.ro/03-12-2009/Carmen-Plesea-cu-ocazia-zilei-de-nastere-va-decerna-PREMIILE-KAO-BEAUTY.html ,
Diploma i-am scris-o inainte de a incepe Festivitatea de premiere,la salon, chiar pe ultimul cartonas ramas, pe care mi-era rusine sa-l inmanez altcuiva…
Sa va mai spun o BOMBA? La vreo ora dupa ce ajunsesem in club, dra mara a venit spre mine si a urmat dialogul:
MB: “Fata, ce facem? Ca n-avem bani sa platim consumatia… Baga-te si tu pe mosul ala, ca simt eu ca are bani !”
Sincera, sa fiu, eram si socata si contrariata si indolenta in acelasi timp si i-am raspuns:
CP: “Nu ma intereseaza. Tu ne-ai invitat… Descurca-te! Iar pe acel “mos” eu il cunosc… Nu e oricine, chiar a fost in juriul ultimei mele GALE KAO FASHION, din iulie 2009 “(De asemenea, fotografiile din club si de la GALA KAO FASHION iulie 2009 pot dovedi ca din nou, eu nu mint).
Chiar m-am indreptat catre persoana respectiva, ne-am salutat si am discutat despre cunostintele comune prezente la GALA KAO FASHION.
Apoi , efectiv, eu, cel putin, m-am distrat la maxim, ca de obicei, fara sa tin seama de cuvintele marei banica.

5 comentarii:

  1. filmele sunt minciuna ,dupa ce termin cu ce am de postat pe facebook promit ca revin cu un comentariu deocamdata e mult de citit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Carmen! Ea fumeaza si acum cand e insarcinata...e nebuna! Cand i'am vazut pozele pe facebook cu tigara nu mi'a venitt sa cred...nici nu se gandeste la copil...daca o acuzai doar tu mai ziceam ca lumea sa nu te creada, dar din moment ce sunt atatia care o acuza de cat de ordinara este, ea tot nu se lasa...Mie una, daca eram ca ea mi'ar fi fost rusine sa mai apar la TV...

    RăspundețiȘtergere
  3. o vb pt mara banica : prost sa fii, noroc ca esti :)
    acum e proasta cu diploma :))=))

    RăspundețiȘtergere
  4. o vaca infecta,o mama denaturata care pierde noptile la emisiuni in loc sa stea cu copilul acasa,o mahalagioaica de cea mai joasa speta!

    RăspundețiȘtergere
  5. e o zdreanta care apare la tv si se baga in seama pe la capatos ..nu are nici o treaba cu televiziunea...mara banica nu merita sa apara la tv

    RăspundețiȘtergere