luni, 20 iunie 2011

CieAura - NU RATA CEA mai ATRACTIVA promotie CieAura si vei avea SANATATE, BANI si TIMP LIBER!


ADIO MEDICAMENTE, CHIMICALE, SOMNIFERE, CAFEA si BAUTURI ENERGIZANTE, DOCTORI si SPITALE!
 ACUM EXISTA HOLOGRAMELE = "MEDICAMENTELE" MILENULUI 3


   CieAura este singura firma cu care cele mai puternice ligi profesioniste din lume, NBA si WNBA au semnat VREODATA un parteneriat!

                                   Foto: PROSPORT 
   In Romania sunt utilizate de fotbalistii de la STEAUA, inclusiv de catre managerul MIHAI STOICA (care a dotat echipa cu bratari energetice CieAura inaintea finalei din CUPA ROMANIEI, pe care a castigat-o in fata echipei DINAMO. Vezi aici articole pe aceasta tema:  http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/energie-pentru-finala-steaua-a-castigat-cupa-romaniei-apeland-la-o-terapie-revolutionara-8297385 , http://www.sport.ro/liga-1/fratia-bratarilor-acesta-e-secretul-stelei-vezi-cum-s-au-energizat-stelistii-ca-sa-castiga-cupa.html ), OTELUL GALATI (care a castigat Campionatul), PETROLUL PLOIESTI (care a promovat din Liga 2 in Liga 1), GHITA MURESAN (cel mai bun baschetbalist roman, care joaca in NBA), CRISTINA CIOCAN (cea mai buna baschetbalista din Romania), etc.  

   Cu prilejul vizitei oficiale in Romania a lui KEN RASNER - fondatorul si C.E.O.-ul companiei CieAura si asociat / presedinte al companiei Harmonic FM (compania care produce hologramele cieaura), s-a lansat cea mai atractiva si de nepierdut promotie CieAura, valabila NUMAI pana in data de 2 iulie 2011.
 NOTA: Toate preturile de mai jos nu includ TVA si taxele de transport pana in Romania = 37, 2 $ si sunt valabile numai pentru cei care se inscriu in Compania CieAura!

         Distribuitorii care se inscriu pana la aceasta data primesc:
* daca se inscriu cu pachetul BUSINESS (349 $) primesc cadou pachetul HOME (149 $), respectiv un total de 234 holograme;
* daca se inscriu cu pachetul BUSINESS AVANTAJ (595 $) primesc cadou pachetul BUSINESS (349 $), respectiv un total de 509 holograme;
* daca se inscriu cu pachetul PREMIUM AVANTAJ (1.295 $) primesc cadou pachetul BUSINESS AVANTAJ (595 $), respectiv un total de 1.132 holograme.
Cel care sponsorizeaza (inscrie sub el) o persoana in aceasta saptamana primeste:
* comision dublu de prima inregistrare daca inscrie pe cineva cu pachetul BUSINESS ( in loc de 30 $ primeste 60 $)
comision triplu de prima inregistrare daca inscrie pe cineva cu pachetul BUSINESS AVANTAJ ( in loc de 50 $ primeste 150 $)
comision triplu de prima inregistrare daca inscrie pe cineva cu pachetul PREMIUM AVANTAJ ( in loc de 125 $ primeste 375 $)
*****
Inscrie 4 persoane cu pachetul PREMIUM AVANTAJ in aceasta promotie si vei deveni distribuitor de 4 stele! Comisionul tau va fi de peste 1.500 $ iar cei pe care i-ai inscris vor fi foarte multumiti pentru ca primesc produse GRATIS in valoare de 714 $

     Ca sa recapitulam, voi da un exemplu:
1. Daca o persoana se inscrie in firma CieAura, pana pe 2 iulie 2011, va achita taxa de inscriere 39 $ si va primi un site personalizat din partea firmei CieAura, asemanator site-ului meu http://www.carmenplesea.cieaura.com/, unde va avea propriul magazin online (birou virtual) si absolut toate datele despre cele mai puternice holograme si bratari energetice din lume. Acest site il poate recomanda oricarei persoane din orice colt al lumii pentru a se inscrie in reteaua sa. 
2. Daca va dori sa se inscrie cu pachetul PREMIUM AVANTAJ, va achita 1.295 $, va primi cadou pachetul BUSINESS AVANTAJ in valoare de 595 $ si va avea in final un total de 1.132 holograme, in loc de 790.
3. Daca  va dori sa devina distribuitor de 4 stele si va inscrie pana pe data de 26 iunie 2011, orele 24.00, 4 persoane care vor achizitiona la randul lor, pachetul PREMIUM AVANTAJ (deci vor beneficia de aceeasi oferta), comisionul sau din partea firmei CieAura va fi de 375 $ / persoana inscrisa, respectiv 1.500 $
4. In concluzie:
- isi va recupera banii aproape in totalitate ((39+1.295)+TVA)-1.500 = 154 $
- va deveni distribuitor de 4 stele
- va avea un site personalizat si un birou virtual CieAura
- va avea 1.132 holograme, pe care le poate vinde cu sume cuprinse intre 25-50 lei/ bucata. Daca 532 holograme le-ar face cadou celor care au nevoie si care, ulterior, ar putea deveni UTILIZATORI sau DISTRIBUITORI (si sa se inscrie sub el) si ar vinde NUMAI 600 holograme cu min 25 lei, ar putea incasa frumoasa suma de 15.000 lei.

Continutul si pretul pachetelor CieAura si numarul hologramelor






Pachetul HOME = 149










1 pachet holograme Pure Energy Plus
1 pachet holograme Rest Quiet
1 pachet holograme Pure Relief
1 pachet holograme EMF
TOTAL: 67 holograme




Pachetul BUSINESS = 349
 
1 pachet holograme Pure Energy Plus
1 pachet holograme Rest Quiet
2 pachete holograme Pure Relief
1 pachet holograme Sinus Allergy Relief
2 pachete  holograme EMF
1 pachet  holograme CX2
1 pachet mostre holograme








BONUS: 1 pachet de mostre
TOTAL: 167 holograme




Pachetul BUSINESS AVANTAJ = 595 $






3 pachete holograme Pure Energy Plus
3 pachete holograme Rest Quiet
3 pachete holograme Pure Relief
2 pachete holograme Sinus Allergy Relief
2 pachete holograme CX2
1 pachete holograme EMF
BONUS:

2 pachete holograme Sinus Allergy Relief, 3 pachete holograme EMF ( Valoarea produselor gratuite = peste 200 $ )
TOTAL: 342 holograme


































Pachetul PREMIUM AVANTAJ = 1.295 $






5 pachete holograme Pure Energy Plus
5 pachete holograme Rest Quiet
5 pachete holograme Pure Relief
5 pachete holograme CX2
5 pachete holograme Sinus Allergy Relief
5 pachete holograme EMF 
BONUS:

1 pachet holograme Pure Energy Plus, 1 pachet holograme Rest Quiet, 2 pachete holograme Pure Relief, 2 pachete holograme Sinus Allergy, 2 pachete holograme EMF si 8 pachete mostre holograme ( Valoarea produselor gratuite = peste 400 $ )
TOTAL: 790 holograme 












Pachetul PURE ENERGY PLUS contine 18 holograme pentru MAI MULTA ENERGIE.








Pachetul REST QUIET contine 18 holograme pentru SOMN LINISTIT












Pachetul PURE RELIEF contine 18 holograme impotriva DURERII  








Pachetul SINUS ALLERGY RELIEF contine 12 holograme pentru RINITA ALERGICA si SINUZITA
Pachetul EMF contine 13 holograme (6 mari si 7 mici) pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE. Detalii in articolul: "SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAURA EMF" ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/06/preveniti-cancerul-de-creier-si-nu.html )


 




Pachetul CX2 contine 18 holograme CX2 PROFESSIONAL STRENGHT ENERGY si 9 holograme CX2 pentru CIRCULATIE si DISCONFORT 
















Pachetul de mostre contine 6 holograme: 2 holograme PURE RELIEF, 2 holograme REST QUIET si 2 holograme PURE ENERGY PLUS.














    Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
           carmen.cieaura@gmail.com 
           bratarihologramecieaurashop@gmail.com
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe  
Site-ul oficial CieAura: http://www.carmenplesea.cieaura.com/
Pagina oficiala pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
Oricine are un spatiu, gaseste minim 7 persoane care doresc sa afle detalii despre HOLOGRAMELE si BRATARILE ENERGETICE CieAura si sa se inscrie in firma, DORU OCTAVIAN DUMITRU - membru fondator CieAura, impreuna cu un medic de la Spitalul Clinic de Urgenta "FLOREASCA", poate sustine pentru ei aceasta prezentare GRATIS.
Pentru a afla mai multe detalii despre aceste HOLOGRAME MINUNE, cititi si articolele urmatoare:

CieAura - HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html )

CieAura - BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html ) 

 CieAura - SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAura EMF ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/06/preveniti-cancerul-de-creier-si-nu.html )

 
 















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu