duminică, 5 iunie 2011

CieAura - SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAURA EMF


FORTIFICA REZISTENTA NATURALA a ORGANISMULUI prin CONTRACARAREA EMISIILOR ELECTRO-MAGNETICE ale TELEFONULUI MOBIL cu HOLOGRAMA CieAura EMF - made in USA (ATENTIE, NU made in CHINA!) !




    In sfarsit, pe data de 31 mai 2011, OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) prin IARC (Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului) a facut public rezultatul a multi ani de cercetari, clasificand  EMF-urile (CAMPURILE  ELECTRO MAGNETICE) in grupa 2B (POSIBIL CANCERIGENE PENTRU OAMENI), existand un risc extrem de mare de aparitie a unei tumori maligne tipice a creierului, asociate cu folosirea telefoanelor celulare, denumita GLIOMA ( http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/Este_oficial-_vorbitul_la_telefonul_mobil_poate_da_cancer_0_491351395.html ). Aceasta veste a facut repede inconjurul lumii. Nu stiu insa cate persoane constientizeaza acest lucru. Sincera sa fiu, cuvantul "posibil" pentru mine, arata fapul ca OMS este dependent si oarecum "sub papucul" companiilor de telefonie mobila, neasumandu-si in totalitate curajul de a anunta pericolul real la care sunt expusi utilizatorii de telefoane celulare. 
     EMF-urile au fost pe larg cercetate dar nu toate întrebările cu privire la siguranţa radiaţiilor telefoanelor mobile si-au gasit raspuns.
     Putine persoane cunosc faptul ca si un telefon mobil INCHIS, emite radiatii.
     Oamenii de stiinta si expertii in sanatate publica din intreaga lume se angrenasera in dezbateri legate de faptul ca radiatiile produse de telefoanele celulare pot duce la cancer de creier cu multi ani in urma (Asociatia Americana de Cancer 2008; FDA 2003; Hardell 2009; IARC 2008, 2009; Kundi 2009).
     In timp ce studiile pe termen scurt nu au gasit un risc crescut in aparitia cancerului de creier (Ahlbom 2009; Croft 2008; FDA 2003), studiile pe termen lung privind utilizarea telefoanelor mobile au publicat pe parcursul ultimilor patru ani ca au gasit un risc crescut in devoltarea a doua tipuri de tumori pe partea “ipsilaterala”(partea creierului unde telefonul mobil este tinut in principiu) printre persoanele care au utilizat telefoanele mobile mai bine de 10 ani (Hardell; Carlberg 2006; Hours 2007; Lahkola 2007; Lonn 2005; Schoemaker 2005; Schuz, Bohler, Berg 2006; Takebayashi 2008).***  Intrucat in acest caz ma regaseam inca din anul 2004, am sa povestesc totul in finalul acestui articol, cu lux de amanunte.
GLIOMA = o tumoare maligna tipica a creierului care rezulta din celulele gliale care este ca un suport fizic pentru sistemul central nervos.

ACOUSTIC NEUROMA = o tumoare beningna a nervilor vestibulocochleari care stimuleaza urechea.

    Doua studii recente au raportat un risc crescut de tumori ale glandei salivare printre utilizatorii de telefoane mobile (Lonn 2006; Sadetzki 2008).
    Oamenii de stiinta au raportat ca nivelele de radiatie a telefonului mobil afecteaza interiorul celulelor speciilor reactive la oxigen (ROS). La rândul lor, niveluri mai ridicate de ROS si de semnalizare intracelulara declanşeaza cascade care întrerup buna funcţionare a celulelor. Schimbari în starea de activare a moleculelor în cadrul acestor semnale a cascadelor pot duce la inflamaţii, boli de inima, cancer si alte boli cronice de sănătate (Boutros 2008, Muselină 2008, Skaper 2007), care poate fi agentul care cauzeaza modificari ale ADN-ului, care este precursorul la cancer (Philips 2009) si care este un mecanism potential de toxicitate la celulele spermei (De Iulis 2009).
     În ceea ce priveşte sănătatea reproducerii la bărbaţi: studii efectuate în două centre de cercetare din SUA, Cleveland Clinic Centrul de Medicina Reproductiva şi la Colegiul Medical din Wisconsin, precum şi 4 alte studii din Australia, Japonia şi Europa, au raportat că expunerea la radiaţiile telefonului mobil dauneaza spermei, ducand la o scădere semnificativă a numarului de spermatozoizi, a mobilităţii şi a vitalitatii (Agarwal 2009, De Iuliis 2009, Ergoul 2006, Fejes 2005, Salama 2009, Yan 2007). Oficiul Federal Elveţian de protecţie împotriva radiaţiilor recomanda evitarea ţinerii unui telefon mobil în buzunarul din fata al pantalonilor. 
    Radiaţiile de frecvenţă radio au fost asociate cu o schimbare în activitatea celulelor albe din sânge (Ally 2008).
    Expunerea la radiaţiile telefonului mobil a fost asociata cu celulele moarte şi cu cele de activare a moleculelor intracelulare de semnalizare (Lee 2008). Există o dezbatere viguroasă în literatura de specialitate cu privire la tipurile si condiţiile în care radiaţia de radiofrecvenţă ar duce la moartea celulelor (Guney 2007,  Nikolova 2005, Palumbo 2008, Zhao 2007).
    Mai  multe  echipe  de cercetare  din  diferite ţări  raportează  un  risc mai  mare  de dezvoltare şi a cancerului  de  glanda  salivara  la un  numar  mare la utilizatorii al telefonului  mobil, pe o perioada de timp mai lunga, comparativ  cu  oamenii  care  folosesc telefoanele mobile mai rar.
    Pe lângă tumorile cerebrale (în legătură cu utilizarea telefonului mobil) cercetatorii au examinat si alte boli ale sistemului nervos central:
*  Un  studiu  efectuat  la  UCLA  a  găsit  o  corelaţie  între  expunerea  prenatală  la radiaţiile telefonului mobil şi probleme de comportament la copii (Divan 2008).
*  Oamenii de stiinta au descoperit un risc crescut pentru boala Alzheimer asociată cu radiaţii electromagnetice (Huss 2009) .
*  Un studiu recent danez a raportat un risc crescut de simptome neurologice la adulti, cum ar fi migrena şi vertij pentru utilizatorii de telefon mobil (Schuz 2009).
                                                 SFATURI  DE  SIGURANTA

1. Utilizaţi HOLOGRAMA CieAura  EMF  şi  înlocuiţi-o la  fiecare  4-8 săptămâni. HOLOGRAMA CieAura  EMF contracarează emisiile telefonului mobil şi fortifica rezistenţa naturala a organismului la EMF-urile care se produc de la telefoanele mobile, în special în zonele concentrate ale corpului, cum ar fi urechile şi creierul.
2. Utilizati difuzorul (speaker-ul)  telefonului,  deoarece  reduce  radiaţiile la cap; utilizati hands-free (căşti), deoarece emit radiaţii în mod semnificativ mai puţin decat telefoanele mobile.
3. Atunci  când  este  posibil,  scrieti  mesaje  in  loc  sa  vorbiti la telefon; este nevoie de mai puţină energie  pentru  a  trimite  un mesaj text decât să se trimită un mesaj vocal (discuţie), ceea ce înseamnă mai puţine radiaţii. De asemenea, trimitand mesaje ţineti departe radiaţiile de cap.
4. Liniile putine de semnal de pe telefon inseamna ca emit mai multe radiatii, incercand sa trimita semnalul catre turn. Preluati sau faceti apeluri cand telefonul are un semnal puternic. Daca nu aveti semnal bun, STATI DEPARTE DE TELEFON.
5. Cercetatorii din SUA, Franţa şi Japonia au raportat ca, creierul copiilor absoarbe de doua ori mai multe radiaţii comparativ cu adulţii, deoarece cutiile craniene ale copiilor sunt mai subtiri si deoarece creierele lor contin cantitati mai mari de apă şi ioni (perceput de particule). Toţi acesti factori cresc penetrarea radiaţiilor in creier. Va recomandam sa limitati utilizarea telefonului de catre copiii dumneavoastra.
6. Scuturile  de  radiatii, precum antenele cu capace  reduc calitatea conectivitatii si forteaza telefonul sa  transmita la o putere mai mare cu radiatii mai mari. Momentan, agentiile publice de sanatate din S.U.A. si din alte tari sunt impotriva utilizarii unor asemenea dispozitive, deoarece nu sunt testate si nu sunt trecute sub revizuire guvernamentala.

PLASAREA HOLOGRAMEI CieAura  EMF
Plasati HOLOGRAMA CieAura  EMF aurie mare pe spatele telefonului mobil sau cea mica pe partea anterioara, langa difuzor; este recomandat sa o inlocuiti la fiecare 4-8 saptamani, asta depinzand de cat de mult utilizati telefonul. Radiatiile produse de un telefon mobil sunt mai puternice cand telefonul transmite comunicatii verbale, iar radiatiile epuizeaza eficacitatea HOLOGRAMA CieAura  EMF; inlocuiti HOLOGRAMA daca a fost distrusa semnificativ.

Telefoanele fixe fara fir emit radiatii? Telefoanele fixe fara fir emit si ele  radiatii. Similar cu telefoanele mobile care emit semnale catre un turn, un telefon fără fir fix emite semnale de la staţia de bază  din casa ta.
  ***  In 2004 am avut o mare problema de sanatate ( avand dureri de cap pe care nu pot sa le descriu, am inceput sa umblu pe la diferiti doctori. Am facut o multime de controale si analize: EEG = electroencefalograma, tomografie, nici nu mai retin cum se numeau analizele, insa peste tot primeam acelasi raspuns: NU AI NIMIC LA CAP. Poate ai racit, poate ai ulcer cu nisa, poate ai dop de ceara in ureche, poate esti constipata, poate iti trebuie ochelari de vedere, poate de la codite, etc. Fiecare doctor imi dadea cate o reteta, asa ca ajunsesem sa iau 13 pastile/zi.
    Fiind cu modelele din agentie si cu artistii intr-un turneu, din cauza atator chimicale, mi se umflase ficatul asa de mult, de parca eram insarcinata. Am clacat efectiv, m-a luat Salvarea si am fost internata la urgenta in Tecuci. Cantareata de muzica populara, ILEANA CIUCULETE, vazand prin ce trec,  mi-a promis ca dupa ce revenim in Bucuresti, ma va duce la MARIA VARLAN, o bio-energo-terapeuta din Republica Moldova, care, sigur, imi va descoperi diagnosticul.
    Zis si facut! In cateva zile am fost in cabinetul acesteia. M-a rugat sa imi dau jos toate obiectele metalice si sa inchid ochii. Imbracata fiind, aceasta si-a apropiat mainile, facand un fel de scanare a corpului  meu. Imediat s-a asezat si, pe un desen reprezantand corpul uman, a inceput sa marcheze cu rosu zonele cu probleme. Mi-a spus ca partea dreapta a capului este puternic afectata de un aparat care emite radiatii, ceea ce era lesne de inteles ca se referea la telefonul mobil. Dreptace fiind, vorbeam numai pe partea dreapta, peste 5.000 minute / lunar,  fara sa-mi treaca prin cap, la acea data cat de periculos este. Mi-a prescris un tratament pe baza de plante din China si intr-o luna m-a pus pe picioare. De atunci am inceput sa vorbesc mai mult pe partea stanga si cu casti... pana cand am descoperit  HOLOGRAMA CieAura  EMF
Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
           carmen.cieaura@gmail.com 
           bratarihologramecieaurashop@gmail.com
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe 
Site-ul oficial CieAura: http://www.carmenplesea.cieaura.com/
Pagina oficiala pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

    Pentru mai multe detalii despre HOLOGRAMELE CieAURA, cititi articolele urmatoare:
HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html ), BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu