joi, 16 iunie 2011

CieAura - NU-L RATA pe KEN RASNER, fondatorul companiei CieAura la Bucuresti!

MEDICINA VIITORULUI – cum sa devii propriul tau vindecator
    Ken Rasner este autorul cartilor de succes, “The Prosperity Architect”, “The Seven Greatest Secrets of Rapidly Creating and Accepting Massive Wealth” si “Network Marketing 101: back to basics”, "Faith Lessons- experiencing the miracles", "Rising to the Top- A Guide To Success", "Speaking of Success".
   Acum, Ken Rasner lucreaza la alte 3 carti noi care vor aparea anul viitor,una dintre ele find intitulata " A Winning Mind Set" care va aparea in vara anului 2011.
Cartea "Network Marketing 101: back to basics" este considerata un standard pentru industrie.
   O alta pasiune a lui Ken Rasner este muzica. In afara de muzica scrisa de el, a fost liderul show-ului sau de comedie care a fost desfasurat peste tot in lume, show numit "Ken Rasner si animatorii". A predat 13 ani muzica la nivel de clasa primara, gimnaziu, liceu si universitate.
   A scris de asemenea versurile unor show-uri Tv printre care se numara “The bad news bears”, “Eastwick” si “Nancy Drew”.
   Ken Rasner este membru al asociatiei nationale al vorbitorilor (National Speakers Association). El ofera seminarii si preda work shop-uri peste tot in lume si este considerat un expert in domeniul de creare al bunastarii pentru o persoana medie.
   Ken Rasner este Fondatorul si C.E.O-ul companiei CieAura si asociat / presedinte al companiei Harmonic FM (compania care produce hologramele cieaura)
   A servit ca Senior Vice Presedinte pentru o companie de 50 milioane $ din vanzarile directe si ca vice presedinte executiv a ajutat o compania de network marketing sa creasca de undeva de sub 650 000 $ pe luna pana la peste 24 milioane $ vanzari anuale in numai 5 luni.
In prezent este in bordul de administratie pentru S.W.A.T.S. ( sports with alternatives to steroids).
Aproape 3 ani de zile a trait in Asia si a servit ca presedinte pentru o companie de network marketing de 240 milioane $.
   NU-L RATA pe KEN RASNER, fondatorul companiei CieAura la Bucuresti!
   CAND? Duminica, 19 iunie 2011, intre orele 13:00 - 17:00
   UNDE? Crystal Palace Balrooms, Calea Rahovei, Nr. 198 A, Sala Roma
   DE CE?
1.Sa afli o metoda noua prin care poti sa-ti reglezi energiile campului tau;
2.Sa-ti cureti canalele de legatura dintre punctele de acupunctura (meridiane);
3.Sa afli de o noua metoda neinvaziva de stimulare a punctelor de acupunctura;
4.Sa afli cum poti actiona asupra cauzelor afectiunilor tale, nu doar asupra simptomelor;
5.Sa inveti de la un adevarat lider, cum sa-ti creezi bunastare in propria viata;
6.Sa inveti de la un om care este autorul a 5 carti de succes in domeniul dezvoltarii personele si spirituale;
7.Sa inveti de la un om spiritual de succes cum poti imbina energiile, spiritualitatea si afacerile, astfel incat sa-ti creezi o karma si o viata foarte buna;
8.Sa fii printre primii care primesc informatii despre medicina viitorului care se bazeaza pe energii si fizica cuantica;
9.Sa afli cum poti fructifica informatiile primite astfel incat sa iti creezi un venit suplimentar considerabil;
10.Sa fii prezent ca sa nu ratezi ceva ce ar putea sa-ti schimbe viata.

    De peste 3000 de ani, chinezii au dezvoltat arta de a promova un flux de energie interioară, care a fost considerat baza de vindecare. Boala fizică a fost gandita ca avand origine in stagnarea energiei. Odată ce acest “blocaj" de energie a fost dispersat şi un flux mai mare de energie stimulat, simptomele de boală s-au normalizat.
    Aceste fluxuri de energie sunt pe tot parcursul corpului pe căi numite "MERIDIANE" , cartografiate de la textele tradiţionale medicale chinezesti şi numite după diferite organe şi sisteme de organism. De-a lungul meridianelor, diferite concentraţii de energie, cunoscute sub numele de "PUNCTE", pot fi stimulate prin masaj, cu acul sau prin aplicarea de caldura pentru a crea bunăstarea. Au fost mai multe aplicaţii de energie cu palmier, cu minerale si cu pietre pretioase şi cel mai recent, stimulare electrică pe puncte de acupunctura specifice pentru a influenţa campul energetic uman.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
12:30 – 13:00 Inregistrarea participantilor
13:00 – 14:30 Sesiune de informare
14:30 – 15:00 Pauza
15:00 – 17:00 Workshop

Conditii de participare:
1.sesiunea de informare este GRATUITA doar pentru invitati;
2.workshopul este 19 lei pentru toti participantii.

   Cine doreste sa il intalneasca pe fondatorul companiei CieAura, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, (unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal), ma pot contacta la:
CARMEN PLESEA, membru fondator CieAURA
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
Daca esti interesat, te poti inscrie in sistem, online direct aici: http://www.carmenplesea.cieaura.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu