marți, 16 august 2011

GATA CU "HINGHERII DE MASINI"! SI EU AM PATIT-O SI TU O POTI PATI! Semneaza si tu petitia pentru interzicerea ridicărilor de maşini!

    In perioada 15 august - 15 septembrie 2011, bucureştenii care vor să scape de birul taxelor de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pot semna petiţia care va ajunge în Parlamentul României. Organizatorii campaniei vă aşteaptă în cele mai populate locuri din sector să vă spuneţi părerea.
    Demersul Fundaţiei „ŞTEFAN FLORESCU – DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” vizează strângerea a 100.000 de semnături, care permit depunerea unei petiţii în Parlamentul României împotriva ridicărilor abuzive. Cei care vor să semneze petiţia o pot face la unul din cele zece corturi amplasate în sector.
    Iată unde sunt amplasate:
1.    Bulevardul Ghencea nr. 30 (capătul liniei 41)
2.    Strada Drumul Taberei nr. 90 (Piaţa Valea Ialomiţei)
3.    Strada Drumul Taberei nr. 122-124 (Piaţa Chilia Veche)
4.    Stada Drumul Taberei nr. 18 (Piaţa Orizont)
5.    Strada Drumul Taberei nr. 34 (în faţa complexului alimentar)
6.    Strada Drumul Taberei nr. 42 (Piaţa Drumul Taberei)
7.    Bulevardul Iuliu Maniu nr. 134-140 (Piaţa Gorjului)
8.    Bulevardul Iuliu Maniu nr. 73-92 (Piaţa Veteranilor)
9.    Bulevardul Iuliu Maniu nr. 38-42 (Piaţa Lujerului)
10.  Calea Crângaşi nr. 29 (Piaţa Crângaşi)
    Echipe de voluntari şi reprezentanţi ai fundaţiei vor merge pe străzi şi vă vor face cunoscut scopul campaniei.
    „Consider că este necesar să se realizeze mai întâi 30.000-50.000 de locuri de parcare, pentru a ni se crea posibilitatea de a parca legal, iar, numai apoi să se ridice maşinile. Ca locuitori ai sectorului 6 ne plătim taxele şi impozitele şi nu mai vrem să fim abuzaţi pe stradă. Prea mulţi dintre noi au pierdut timp preţios şi bani din cauza societăţii care ne ridică maşinile şi care îşi umflă conturile cu bani din buzunarele noastre, sub umbrela generoasă a primăriei de sector”, se arată într-un comunicat remis redacţiei, semnat de liderul fundaţiei, Ştefan Florescu, care a precizat că demersul se adresează tuturor bucureştenilor nemulţumiţi de taxele percepute de firmele de ridicări.
    Sunt curioasa daca se va intampla acelasi lucru si in cazul celorlalte sectoare ale capitalei, deoarece in Bucureşti, taxele pentru recuperarea maşinii ridicate variază de la un sector la altul. În sectorul 1 se plăteşte cea mai mică taxă din Capitală: 440 de lei. În sectorul 2 taxa pentru recuperarea maşinii este de 523 de lei, în sectorul 3 - 520 de lei, în sectorul 4 - 773,5 lei, în sectorul 6, 677 de lei iar în sectorul 5 nu se ridică maşini.
    Pe STEFAN FLORESCU il cunosc personal, el fiind tatal unei fetite care a fost model in agentia mea.     Stiu cate actiuni umanitare organizeaza si sunt alaturi de el si in acest demers. Pentru cei care nu inteleg ceea ce se doreste cu aceasta petitie, ii asigur ca in niciun caz NU ESTE UN INDEMN LA ANARHIE si DEZORDINE.
    Pentru ca locuiesc in zona Bucur Obor (sector 2), de ani de zile vad cum sunt aranjate treburile in aceasta zona aglomerata. Anumite personaje stau pe sos.Colentina si te imbie sa parchezi, cerandu-ti bani de parcare, promitand ca au grija de masina, iti iau banii fara a-ti elibera nicio chitanta sau iti elibereaza niste chitante fara nicio legatura cu parcarea. Dupa ce ai platit, pleci linistit la cumparaturi sau unde ai treaba. Cand parcarea se umple, persoanele care si-au luat banii de parcare suna "hingherii de masini", care stau cu magaoaiele la panda, parcate ori in spatele Pietei OBOR, ori pe sos. Colentina, in fata Bisericii SF. DUMITRU (unde parcarea e "putin" interzisa). Imediat "hingherii" percuteaza, venind si cu agentul de la POLITIA ROMANA (stiti voi "POLITIA E CU NOI!", pardon,...CU EI). ridica masinile si pe-aici ti-e drumul. Acest lucru se intampla de cateva ori pe zi, de ani de zile.
     Cunoscand aceste aranjamente si nu numai, incerc mereu sa parchez masina acolo unde stiu sigur ca nu risc sa-mi fie ridicata de acesti "hingheri" fara scrupule. De multe ori chinuind biata masina sa se "impreuneze" cu faimoasele borduri ale altui edil, care s-a ales cu un amarat de palat in urma mandatului de primar...
     Nu mai spun de faptul ca, sofer fiind din 1993, inteleg ce inseamna sa blochezi anumite cai de acces din parcari, strazi, diferite locatii. In concluzie, sunt foarte atenta unde parchez... cel putin, eram.
    In dupa - amiaza zilei de 14 iulie 2011(orele18.00), mergand in vizita la prietena mea, Antonia Ioana, care locuieste in zona Diham, venind dinspre Piata MUNCII, am parcat masina  vis-a-vis de SPITALUL JUDETEAN ILFOV, pe sos.BASARABIEI, inainte de trecerea de pietoni. Soseaua fiind foarte lata, toate masinile erau parcate in spic. Nu vazusem niciun semn de parcare sau oprire interzisa, asa ca am plecat linistita in vizita, unde nu cred ca am stat 2 ore....
Fotografia este facuta pe 14 iulie 2011, ora 20:04
La intoarcere, vazand ca nu mai este masina in parcare (daca stau si ma gandesc, o persoana cu inima mai slaba poate face un infarct in acele momente), dar celelalte erau parcate la fel, in spic, am crezut ca mi-a fost furata de vreun dusman de-al meu (si nu am putini...). Imediat am sunat-o pe Antonia, care a coborat cu prietenul ei. Am sunat la Politie si am spus ca mi s-a furat masina. Acestia m-au intrebat daca nu cumva mi-a fost ridicata si care era adresa exacta a locului in care era parcata. Le-am citit adresa blocului din fata locului unde era masina parcata , mai exact spus, era o Farmacie "DONA", daca nu ma insel (care nu era sos BASARABIEI) si acestia mi-au spus ca strada figureaza in sectorul 3, unde NU SE RIDICA MASINI. Mi-au spus sa revin in cateva minute si la convorbirea ulterioara, am aflat ca masina a fost ridicata, intrucat era parcata neregulamentar in sectorul 2! Pentru ca sos. BASARABIEI este in sectorul 2, iar blocul din fata parcarii era in sectorul 3.
Mi-au dat numarul de telefon al "hingherilor" si am sunat imediat.
Prietenul Antoniei a aflat imediat de la vanzatorul de la terasa din apropiere care a fost martor cand a fost ridicata numai masina mea.
Am sunat la "hingheri" si acestia mi-au comunicat ca masina a fost ridicata intrucat ERA PARCATA LA MAI PUTIN DE 25 DE METRI DE TRECEREA DE PIETONI si ca daca am banii (550 lei) pot veni s-o ridic pana la orele 21.00. De asemenea, spuneau ca au o filmare de 15 minute (asta sa i-o spuna lu' MUTU!... poate e filmare "la relanti"...) si ca masina era parcata intr-o zona interzisa.
1. Mi se pare o aberatie distanta de 25 de metri! Cine poate masura distanta respectiva? Pentru cei care nu realizeaza distanta, va anunt ca un bloc de 10 etaje are circa 30 metri!!!!!
2. Masina mea a fost ridicata, dar celelalte nu...avand in vedere ca toate erau parcate in spic, "hingherii" trebuiau sa ridice vreo 8 masini, ceea ce nu s-a intamplat ...
3. Stiindu-ma constiincioasa, dar inca nu chioara, am pornit spre Piata Muncii ca sa vad unde erau faimoasele semne de circulatie care interziceau oprirea sau parcarea.
Eh, acum e acum... Fiind luna iulie, castanii infrunziti bine, intr-adevar, am gasit semnul cu terminarea parcarii, insa numai pentru faptul ca eram in picioare si nu in masina. Dar de la semnul respectiv si pana la locul parcarii masinii mele, cred ca erau vreo 15-20 m. Iata si filmarea zonei respective:.

  Am facut cateva poze, mi-am luat un taxi si am venit acasa, unde aveam intalnire cu Laurentiu Pintoi de la RADIO ROMANIA ONLINE, pe care il rugasem sa ma insoteasca la "hingheri".
Mi-era atat de scarba, incat, in acele momente, nu am vrut sa chem nicio televiziune, sa nu fac niciun scandal in presa.... Cand m-a recunoscut cel care mi-a intocmit actele si a vazut adresa de pe buletin, m-a pus in garda cu parcarea in fata blocului mamei mele, de unde se ridica masinile cel mai des, adica exact zona Obor de care v-am povestit. I-am raspuns ca tocmai din cauza faptului ca le cunosc practicile din zona respectiva de ani de zile, am grija mereu sa nu gresesc. Am platit cei 550 lei, am luat chitanta, mi-am luat masina si am plecat.
Seara am postat pe facebook o intrebare in legatura cu patronii societatii SUPERCOM, cea care imi ridicase masina.. Iata numai o parte din ceea ce am aflat:


Nu e cam batator la ochi faptul ca aceasta firma are sediul in cadrul Pimariei sectorului 2?!

Iata-i si pe fericitii patroni ai acestei societati, conform acestui link  http://www.ridicariauto.ro/firme-ridicari-auto/supercom-sa/:

SUPERCOM SA

SUPERCOM SA
Judet :Municipiul Bucureşti, Localitate :BUCUREŞTI SECTORUL 2
Numar de ordine in Registrul Comertului sub nr. J40/10046/1993 din 7.4.1993
Stare firma :
- functiune
Durata societatii: nelimitata.
Sediu :STR. GHERGHITEI nr. 23C sector 2 cod postal 70000
Cod unic de inregistrare :3884955
Telefon :0212402686
Fax :
Data ultimei inregistrari la RC :17-02-2010
Date despre capitalul social
Capital social subscris (total RON) :2000000.00
Capital varsat (total RON):2000000.00
Numar actiuni: 2000000. Valoarea unei actiuni: 1.00 RON.
Nr. actiuni nominative:2000000
Total aport natura :20899.00 RON
din care :
aport natura (RON) :20899.00
Nu are participare straina la capital
Obiecte de activitate declarate conform CAEN Rev.2:
- principale:
3811 – Colectarea deşeurilor nepericuloase
Date despre asociati:
- persoane fizice
1) Nume:CIUCLEA ILIE IONEL
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa :Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283 sector 2 cod postal 70000
Cetatenie :română
Data nasterii :19-02-1944
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :1289988.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :1289988
Procent beneficii si pierderi :64.4994 %
2) Nume:CIUCLEA PAULA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa :Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283 sector 2 cod postal 0
Cetatenie :română
Data nasterii :01-01-1945
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :113618.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :113618
Procent beneficii si pierderi :5.6809 %
3) Nume:CIUCLEA MARIA CRISTINA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa :Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283 sector 2 cod postal 0 ????
Cetatenie :română
Data nasterii :13-07-1969
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :113202.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :113202
Procent beneficii si pierderi :5.6601 %
4) Nume:CIUCLEA I GEORGESCU ROXANA MAGDALENA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa :Str. POPA IANCU nr. 27 sector 2 cod postal 70000
Cetatenie :română
Data nasterii :13-07-1971
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :113202.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :113202
Procent beneficii si pierderi :5.6601 %
5) Nume:BUBU FLORINA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI
Adresa :CAL MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 ap. 6 sector 2 cod postal 0
Cetatenie :română
Data nasterii :14-03-1953
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :299994.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :299994
Procent beneficii si pierderi :14.9997 %
6) Nume:BUBU GHEORGHE VALENTIN
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate :BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa :Calea MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 ap. 6 sector 2 cod postal 0
Cetatenie :română
Data nasterii :02-04-1949
Locul nasterii :BOGATI JUD ARGES
Total aport :69996.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :69996
Procent beneficii si pierderi :3.4998 %
Nu are asociati persoane juridice
Nu are asociati tip lista
Date despre administratori / lichidatori / cenzori
1) Nume: BUBU MARIUS NICOLAE
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCUREŞTI SECTORUL 2
Adresa: Calea MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 etaj 2 ap. 6
Cetatenie :română
Puteri:
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii:
Locul nasterii:
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
2) Nume: CIUCLEA GEORGESCU DUMITRU
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCUREŞTI SECTORUL 2
Adresa: Str. POPA IANCU nr. 27
Cetatenie :română
Puteri:
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii:   !!!! PROBABIL E NENASCUT!!!!
Locul nasterii:  DACA NU E NASCUT, CLAR CA NU SE CUNOASTE ACEST LOC
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
3) Nume: CIUCLEA PAULA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa: Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283
Cetatenie :română
Puteri: MEMBRU CA
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 01-01-1945
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
4) Nume: CIUCLEA ILIE IONEL
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa: Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283
Cetatenie :română
Puteri: PRESEDINTE, DIRECTOR GENERAL
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 19-02-1944
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 15-12-2008
Data expirarii mandatului: 15-12-2012
5) Nume: BUBU GHEORGHE VALENTIN
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa: Calea MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 ap. 6
Cetatenie :română
Puteri:
Calitate / Functie:administrator /
Data nasterii: 02-04-1949
Locul nasterii:BOGATI JUD ARGES
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
6) Nume: CIUCLEA I GEORGESCU ROXANA MAGDALENA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa: Str. POPA IANCU nr. 27
Cetatenie :română
Puteri: MEMBRU CA
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 13-07-1971
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
7) Nume: BUBU FLORINA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI
Adresa: CAL MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 ap. 6
Cetatenie :română
Puteri: MEMBRU CA
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 14-03-1953
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
8) Nume: CIULEA CRISTIAN MADALIN
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCUREŞTI SECTORUL 2
Adresa: Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283
Cetatenie :română
Puteri:
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 18-08-1985
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 15-12-2008
Data expirarii mandatului: 15-12-2012
9) Nume: CIUCLEA MARIA CRISTINA
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate: BUCURESTI SECTORUL 2
Adresa: Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283
Cetatenie :română
Puteri: MEMBRU CA
Calitate / Functie:administrator / nespecificată
Data nasterii: 13-07-1969
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 12-09-2007
Data expirarii mandatului: 12-09-2011
Nu are administratori / cenzori persoane juridice
Nu are sucursale / subunitati
Date despre sedii secundare
1) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de vanzare cumparare nr.1176 din data 18.06.2007
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ilfov
Localitate:AFUMAŢI
Adresa:Sos. PETRACHIOAIA nr. 78
2) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Act aditional la contractul de inchiriere nr.14572 din data 01.09.2008
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :D âmboviţa
Localitate:ORAŞ PUCIOASA
Adresa:Str. UNIRII OBORUL SAPTAMANAL
3) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de vanzare cumparare nr.3687 din data 19.06.2007
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :D âmboviţa
Localitate:MORENI
Adresa:Str. INDUSTRIEI – CENTURA FN
4) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de vanzare cumparare
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucureşti
Localitate:BUCURESTI
Adresa:SOS FUNDENI nr. 243
5) Denumire:PUNCT DE LUCRU – AVICOLA AFUMATI
Dovada sediu :Contract de inchiriere nr.496 din data 12.01.2005
Perioada valabilitate :5 ani
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ilfov
Localitate:AFUMAŢI
Adresa:Şos. BUCURESTI – URZICENI nr. 245
6) Denumire:PUNCT DE LUCRU – FABRICA DE MIXTURI ASFALTICE
Dovada sediu :Contract de comodat nr.1928 din data 09.10.2003
Perioada valabilitate :5 ani
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ilfov
Localitate:AFUMAŢI
Adresa:Str. FABRICII nr. 2
7) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de vanzare cumparare nr.1850 din data 08.07.2004
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ialomiţa
Localitate:BARCANESTI
Adresa:nr. 2038
8) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de vanzare cumparare nr.4129 din data 15.12.2005
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :D âmboviţa
Localitate:MORENI
Adresa:Str. CP. PANTEA ION nr. 19
9) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de inchiriere nr.19 din data 12.08.2005
Perioada valabilitate :10 ani
Domiciliu :ROMANIA
Judet :D âmboviţa
Localitate:TITU
Adresa:Str. REGIEI nr. 94
10) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de inchiriere din data 09.12.2005
Perioada valabilitate :5 ani
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ialomiţa
Localitate:MOVILITA
Adresa:nr. 927.180
11) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Act aditional la contractul de inchiriere nr.722 din data 03.01.2006
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Ialomiţa
Localitate:SINEŞTI
Adresa: Ferma nr. 9 Movilita
12) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Act aditional la contractul de inchiriere din data 28.12.2006
Perioada valabilitate :nespecificata.
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Teleorman
Localitate:ROŞIORI DE VEDE
Adresa:Str. CAPITAN CORLATESCU nr. 4
2008: Societatea comerciala a depus situatia financiara consolidata
Date de bilant 2008:
Cifra de afaceri:111329185.00 RON
Nr. salariati:1401
Profit brut:1588256.00 RON
2007: Societatea comerciala a depus situatia financiara consolidata
Date de bilant 2007:
Cifra de afaceri:77262844.00 RON
Nr. salariati:1266
Profit brut:1326305.00 RON
2006: Societatea comerciala a depus situatia financiara consolidata
Date de bilant 2006:
Cifra de afaceri:65867606.00 RON
Nr. salariati:1221 
Profit brut:7323830.00 RON
Va dati seama ce inghesuiti stau acesti patroni in  niste apartamente de maxim 4 camere din CAL MOSILOR nr. 229 bloc 39 sc. 1 ap. 6 sector 2 cod postal 0 si Sos. PANTELIMON nr. 225 bloc 66 sc. 7 etaj 1 ap. 283
PRAF IN OCHI PENTRU FRAIERI...

Mai multe detalii oficiale aici: http://www.doingbusiness.ro/financiar/raport/1474051/supercom-sa/ 


Daca vrei sa nu mai fim jecmaniti si in acest mod, posteaza mai departe acest articol. Multumesc

5 comentarii:

  1. Sunt de acord cu ce ati scris in articol....Chiar ca hingheri de masini se numesc...Intai sa faca suficiente parcari dupa care sa ridice...Asa ar fi civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo carmen...asa merita hingherii...si eu sunt atent unde parchez dar...daca nu "e" parcari...."e" ingherii aproape:))...ce sa facem....bine ca ti-ai recuperat totusi masina in buna stare

    RăspundețiȘtergere
  3. Gasiti mai jos si un link (pe anaf), unde se poate observa profitul acestei firme, pe fiecare an. Am ramas fara cuvinte cand am vazut cati bani s-au facut(furat) de SUPERCOM S.A. in 2007. Sunt in continuare socat..

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-au ridicat masina de la domiciliu schimband peste noapte indicatorul din permis in interzis. Am mutat masina in siguranta dar apoi mi-au ridicat-o abuziv si a doua oara.
    I-am dat in judecata cu probe si martori dar am pierdut pe nedrept iar legea 202/2010 interzice recursul (desi legea contravine CEDO).
    Desigur ca am semnat petitia lui Stefan Florescu insa nu a publicat rezultatul obtinut.
    Trebuie sa facem ceva contra jafului organizat, cand taxa de eliberare auto si amenda depasesc salariul minim.

    Aflati pasii necesari cand v-au ridicat masina aici: http://ridicariauto.blogspot.com/
    Daca vreti sa va recuperati taxa de eliberare auto, alaturati-va grupului pt proces colectiv contra firmelor de ridicari din Bucuresti: http://hingheriidemasini.wordpress.com/
    Va rog sa dati mai departe acest mesaj catre soferii din Bucuresti revoltati de mafia hingherilor de masini!

    RăspundețiȘtergere