luni, 7 februarie 2011

AMBER NICOLE - topmodel international, vedeta colectiei "VICTORIA' s SECRET" prezinta pt SONIA TRIFAN, duminica, 13 februarie 2011, la evenimentul „INSOMNIA VALENTINE' s NIGHT" in „CLUB INSOMNIA”, organizat de CARMEN PLESEA

                                                     COMUNICAT DE PRESA


       CARMEN PLESEA va invita duminica, 13 februarie 2011, orele 22.00, la evenimentul „INSOMNIA VALENTINE' s NIGHT" in „CLUB INSOMNIA”, la cea mai fierbinte petrecere pentru indragostiti si nu numai...


       OANA LIS, va defila in premiera pe podium pentru SONIA TRIFAN, incurajata din public de vesnic indragostitul ei sot, VIOREL LIS, intr-o prezentare de rochii de seara ... glamour!



    Vedete din showbizz, precum SANZIANA BURUIANA;



       IOANA POPESCU (ziarista lui MUTU, redactor-sef la revistele „SOC” si „CE?”, jurnalist "HUSTLER");



    ANDREEA PODARESCU (sexy prezentatoarea tv);


        CRISTINA PRUNESCU (Miss CONGENIALITY la Miss TEENAGER ROMANIA 2010);




    ADELINA PARGHEL (Miss VALAHIA 2008),



      ROXANA BIZBAC (Miss SPORTY, Miss Universitatea BIOTERRA) si


      NICOLETA CHESAR (Miss Liceul KRETZULESCU 2010, Miss SCOALA DEMOCRATIEI 2010) - modele KAO FASHION 





 

    si CARMEN PLESEA, vor face deliciul publicului in prezentarea de moda „ VALENTINE’s DAY" by SONIA TRIFAN, machiaje de lux  "KAO Make-up Style" by ANTONIA IOANA.
        Super star-ul prezentarii de moda va fi topmodelul international, AMBER NICOLE, din Los Angeles, in varsta de 23 de ani, unul dintre cele mai bine modele cotate din generatia tanara din America.   AMBER este cautata pentru prezentarile de costume de baie si lenjerie intima, a lucrat pentru o campanie a celebrei firme de costume de baie "ONDADE MAR" din America de Sud, pt "GUESS" - lenjerie intima, "BANANA REPUBLIC" - costume de baie, iar in toamna trecuta a defilat pentru cea mai cunoscuta firma de lenjerie intima de pe mapamond "VICTORIA's SECRET". AMBER este venita pentru prima oara in Romania, la invitatia SONIEI TRIFAN, care, efectiv, isi va construi noua colectie de rochii si accesorii de vara si de plaja, pe corpul lui AMBER.



       Prezentarea de moda va avea ca tema rochiile de lux, din colectia “VALENTINE’s DAY” by SONIA TRIFAN, destinate evenimentelor speciale din viata noastra, puse in evidenta cu ajutorul unei colectii de bijuterii de exceptie, coliere foarte mari din strasuri, cercei si bratari impozante, manusi fine

Spectatorii vor urmari o parada de coafuri extravagante, inspirate de reginele care au condus lumea, de imparatesele care au distrus-o, de femeile puternice care s-au aflat in spatele barbatilor puternici, femei puternice si totodata femei patimase.


          ANTONIA IOANA, make-up artist-ul Agentiei KAO FASHION, va realiza machiaje profesionale de ultima generatie, in ton cu nota evenimentului ( http://carmenplesea.blogspot.com/2010/12/antonia-ioana-un-make-up-artist-de.html ).








CARMEN PLESEA va fi amfitrioana acestei nopti speciale, plina de stralucire si ... glamour!

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste va fi premiata cu o cina romantica, pentru doua persoane, la elegantul Restaurantul “CADIZ” (str. Zidurilor nr. 46)


     Vedetele, reprezentantii mass media si castigatorii concursurilor “se vor linge pe degete” dupa ce vor fi indulciti cu produsele de patiserie si cofetarie “CHARPENTIER”, avand tematica “Zilei Indragostitilor”
( http://carmenplesea.blogspot.com/2010/12/charpentier-le-specialiste-de-la.html )

Pentru a-i prinde impreuna miezul noptii, multe cupluri de indragostiti, mai mult sau mai putin cunoscuti, si-au anuntat deja prezenta la evenimentul “INSOMNIA VALENTINE’s NIGHT”, insa si persoanele single isi vor putea gasi partenerul, atat datorita concursurilor organizate, cat si datorita atmosferei in care va pluti, cel mai frumos sentiment, DRAGOSTEA.

      Dragoste, frumusete, antren, buna dispozitie, dans, emotii, muzica de calitate, concursuri inedite, bauturi fine si produse de patiserie cu tematica evenimentului, atmosfera incendiara si alte surprize, vor fi doar cateva dintre ingredientele acestei nopti speciale.

Preturi promotionale extrem de atractive!
Intrarea 10 lei include un SHOT FREE!
VINO SI TU!

Rezervari mese GRATUIT: 0786.129.456


Adresa "CLUB INSOMNIA" : str. Bucovina nr 3 (in spatele Cinema GLORIA, vis-a-vis de Liceul "BENJAMIN FRANKLIN")
Mijloace de transport in comun: autobuze 101, 102, 253, 301, 3330,335 ; troleibuze: 70, 72, 92 ; tramvaie: 19, 23, 40, 56 ; statie de Metrou: TITAN
GPS: 44.428651 - 26.153834








Parteneri media: ACASA TV, CASCAR, Radio Romania Online
Reprezentantii mass media, sunt rugati sa confirme prezenta si nr de persoane!
Pentru alte detalii:
Carmen Plesea, PR events & manager KAO FASHION
Tel: 0722.499.301 / 0765.490.002
e-mail: kaofashion@gmail.com 






Articole aparute pe aceasta tema: 
http://www.estiri.ro/stire/magazin/8/20598/amber-nicole--top-model-international,-vedeta-colectiei-victoria%E2%80%98s-secret,-prezinta-pentru-sonia-trifan-/0/ 
http://www.bucuresteni.ro/evenimente/petreceri/Insomnia_Valentine_s_Night.html
http://bucuresti.tonight.eu/eveniment/insomnia_valentine_s_nigh
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu