vineri, 25 februarie 2011

DIANA FANEA si a ei "INOCENTA FURATA"

 
   Desi in zilele noastre, aceasta nu mai este o "meserie" prea bine dezvoltata, nici apreciata pe masura muncii depuse, DIANA FANEA (17 ani) incearca sa ne dovedeasca contrariul.
     In urma unei experiente dureroase din copilarie, aceasta, a inceput sa scrie, "asezand", pe o foaie ( sau mai multe) de hartie, toate gandurile ei.
     Desi procesul a fost destul de lung, greu si obositor, un proces care include foarte multa munca, concentrare si inspiratie, DIANA a publicat, in cursul anului 2010 doua carti, cu ajutorul unu site-publisher international.
 




        Prima, intitulata "INOCENTA FURATA", prezinta viata autoarei, pana in momentul in care s-a apucat de scris. E o poveste despre iubire, viata si moarte, auto-cunoastere, dar si, din nefericire auto-distrugere, pierdere, decadere..


      A doua carte,  "DESPRE ADOLESCENTA", este, asa cum prezinta si titlul, intreaga etapa, prin care un adolescent trece : momente de fericire, dezamagiri, prima iubire, diverse experiente, drumuri alese in viata, pasi adolescentini.


      


     DIANA spune astazi " Sunt mandra si fericita. Desi multa lume m-a criticat si judecat, mai ales pentru publicarea cartii "INOCENTA FURATA", eu sunt foarte multumita ca am putut trece, peste anumite experiente urate din viata mea. E minunat sa vad ca tot cosmarul prin care am trecut, la o varsta destul de frageda a devenit acum un vis frumos. "

     
      DIANA FANEA scrie astazi, inca o carte, care va fi lansata in cursul lunii martie, pe acelasi publisher, dar si in librarii.
    " Am decis sa o public si in librarii, e mai usor pentru oamenii care vor sa o cumpere."
Cartea se numeste "HUSKY" ( titlul nu are legatura deloc, cu binecunoscuta rasa de caini). Desi nu este foarte cunoscuta, DIANA se bucura de succesul pe care cartile sale il au, in fata familiei si a prietenilor sai, dar, spune ea, isi doreste ca intr-o zi sa " se poata schimba lumea" si in locul fetelor care apar la televizor/presa din diverse motive penibile, sau minciuni, sau doar pentru ca "tati are bani si imi cumpara televiziunea", sa apara oamenii, ca mine si ca multi altii, care intr-adevar merita, care intr-adevar muncesc.     
     Pentru ca nu e usor sa scrii doua carti, din contra sunt nopti nedormite, fraze scrise pe servetele (cand vine inspiratia, nu ai ce face) si multe, multe altele. Pacat insa, ca munca depusa in aceasta " meserie " nu mai este recunoscuta, prea mult, in tara noastra. "
    Cei care vor s-o contacteze pe micuta si talentata noastra scriitoare, o pot gasi pe facebook:
Diana Fanea - Writter&Lyricist
http://www.facebook.com/pages/DianaFanea-WriterLyricist/100529133357399

2 comentarii:

  1. Daaaaaa , o fata aparte :D!!Pupici Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa deci!:)Mai exista tineri care nu au in cap doar cluburi,masini de fite,destrabalare etc.Domnisoara Diana e un exemplu de urmat demn de toata admiratia noastra( a celor care stim sa pretuim adevaratele valori ).

    Sergiu .

    RăspundețiȘtergere