duminică, 6 februarie 2011

CARMEN PLESEA sustine NOUL CIRCUIT de lupte de contact, SUPERKOMBAT


EDUARD IRIMIA SI ENNIO FALSONI, PRESEDINTELE WAKO, AU SEMNAT UN ACORD ISTORIC LA BUCURESTI

  In acest week-end s-a semnat la Bucuresti un parteneriat la nivel mondial intre promotorul Eduard Irimia si presedintele WAKO (WORLD ASSOCIATION OF KICKBOXING ORGANZIATIONS), Ennio Falsoni. Evenimentul pune bazele unui nou circuit mondial si deschide o noua etapa in istoria luptelor de contact




     Acordul dintre promotorul Eduard Irimia si presedintele WAKO vizeaza organizarea la nivel mondial a unui circuit denumit SUPERKOMBAT ce vine cu cateva plusuri fata de sistemul japonez K1. 
      Astfel, galele vor include pe langa turneele piramidale la categoria grea si titlurile mondiale pe categorii ca si in boxul profesionist: mai exact, pe langa cele 2 categorii promovate pana acum de K1 la 70 kg si categoria grea vor fi incluse si restul categoriilor unde sunt cei mai buni sportivi din lume, dar care nu au avut o expunere corespunzatoare.

      Pe langa aceasta noutate, presedintele WAKO, Ennio Falsoni a avut si ideea unor gale intre natiuni, concretizata in proiectul WAKO PRO WORLD GP TEAM. Acesta include 8 tari care si-au format loturile nationale ce se vor confrunta incepand de luna viitoare si pana spre sfarsitul anului.
      

         Pe 5 martie, la Belgrad, reprezentativa SERBIEI va intalni lotul din GRECIA, dupa care ROMANIA va avea de infruntat ITALIA in cadrul galei de la Ramnicu Valcea, in 18 martie. Urmatoarele 2 etape de calificare vor avea loc pe 30 aprilie la Budapesta intre UNGARIA si CROATIA, ultima etapa de calificare urmand sa aiba loc la Madrid intre SPANIA si RUSIA. Dupa primele 4 gale de calificare vor urma 2 gale de semifinale intre tarile castigatoare, iar la sfarsit de an marea finala ce poate fi gazduita in programul galelor SUPERKOMBAT.
      Lotul Romaniei este format din Florin Lupu (60 kg), Ionut Atodiresei (67 kg), Mihai Barbu (75 kg), Bogdan Stoica (81 kg), Andrei Stoica (94 kg). 

  


     Antrenorii lotului national sunt Alin Panaite  si Ciprian Sora.
     Promotorul roman Eduard Irimia este producatorul executiv al noului circuit mondial pe reguli de K1. In 18 martie, la Ramnicu Valcea, va avea loc debutul acestui nou circuit care va continua sub forma a 4 grand prix-uri in diverse tari, o gala eliminatorie in Las Vegas si o finala in Dubai. „Desi am puterea sa organizez acest gen de evenimente oriunde in lume, am luat in calcul interesul publicului de la noi si experienta de productie a televiziunilor cu care am colaborat pana acum si am decis sa aduc o mare parte din desfasurarea SuperKombat in Romania. Din punct de vedere organizatoric ma simt mult mai in siguranta aici”, a declarat Eduard Irimia.

      Evenimentele vor avea parte de o expunere internationala pe diverse televiziuni internationale, inclusiv in direct, cum este si cazul postului TV Eurosport. Vor fi prezente nume grele din circuitele profesioniste, promotorul Irimia garantand si un minim de 2 eroi din circuitul Local Kombat cum ar fi Morosanu, Ghita, Catinas, Zmarandescu, Lungu sau Ciobanu.

       Daca in urma cu 2 saptamani au existat zvonuri care anuntau un posibil faliment al circuitului K-1, anuntul facut de Irimia si Falsoni a surprins placut lumea artelor martiale la nivel mondial.   Se pare ca a fost afectata doar compania din spatele sistemului K-1 si nu sportul in sine, acest lucru fiind demonstrat si prin migrarea numelor de top in promotii gen SUPERKOMBAT sau IT'S SHOWTIME. Astfel, daca anul trecut Daniel Ghita a ajuns in finala K-1, acum exista multe nume mari care se vor bate pentru marele premiu SUPERKOMBAT.
      Castigatorul va primi pe langa marele premiu in bani si o masina oferita de firma MITSUBISHI - modelul super sport LANCER RALLIART. „Asocierea intre Mitsubishi si SUPERKOMBAT nu este una intamplatoare. ADN-ul marcii poarta amprenta sportivitatii si modelul Lancer Ralliart este o masina potrivita pentru persoane dinamice, cu personalitate puternica. Suntem onorati sa continuam un partneriat cu traditie si abia asteptam sa inmanam premiul castigatorului”, a declarat Daniel Antor, director executiv Mitsubishi Romania.
        Prezenta unor branduri multinationale precum Mitsubishi si Securitas in acest circuit nascut in Romania prin implicarea promotorului roman ajuta la castigarea credibilitati pentru evolutia sa la nivel mondial.

     Noul circuit a fost sustinut si prin prezenta efectiva la conferinta de presa a altor sportivi romani  de renume: fotbalistii Petre Marin, Iulian Miu, Rica Neaga si a campionului national de viteza in coasta Daniel Onoriu.


Detalii si informatii suplimentare:
Simona Chitac
0745 38 99 38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu