sâmbătă, 12 februarie 2011

Carmen Plesea mangaie tigrul la Circul Globus, asa cum mangaie pisica




       Refuzand toate ofertele de Revelion pe care le-a avut, fotomodelul CARMEN PLESEA s-a decis in ultimul moment unde sa petreaca ultima noapte din 2007... La circ, alaturi de tigri.
    
     Primiti ca adevaratele vedete hollywoodiene, spectatorii Revelionului "Noaptea Viselor" au fost intampinati de artificii si camerele televiziunii B1 TV (care au transmis in direct, pasirea lor pe covorul rosu) si de catre cei doi tigri bengalezi, recent achizitionati, STELA si ARSINEL, in varsta de numai opt luni.



      Desi nedresati, ei au avut prima lor iesire in fata camerelor de luat vederi, alaturi de dresorii MIOARA IGNA si ADRIAN RADU, miercuri, 27 decembrie. Cea mai curajoasa dintre participantele la conferinta de presa a fost CARMEN PLESEA, care a sosit prima si s-a pozat si jucat cu tigrii fara nicio frica.


            Cea care a reactionat, a fost insa BRANDUSA NOVAC, director al CIRC & VARIETE GLOBUS, care a intrerupt interviul pe care-l dadea unei televiziuni pentru a-i face propunerea lui CARMEN de a deveni dresoare. Aceasta, mare iubitoare de animale si posesoare a pitonului vedeta KAA, a fost mai mult decat incantata, intreband cand sa vina sa se obisnuiasca cu tigrii si pentru cat timp e valabila propunerea.

          
            Raspunsul care a urmat a fost "pentru toata viata
". CARMEN s-a indragostit de cei doi tigri, fratiori, ARSINEL fiind un frumos exemplar al speciei sale, iar STELA fiind unul dintre cei 5 tigri albi, existenti la ora actuala in lume, stand in preajma lor si jucandu-se cu ei cateva ore.


     Asa ca a decis sa petreaca alaturi de tigri Revelionul "Noaptea Viselor". Revelionul a durat sapte ore si jumatate, fiind altfel decat orice Revelion din Romania, imbinand atmosfera de discoteca cu muzica live, cu adrenalina momentelor de circ si cu cele mai alese bucate din arta culinara.


     Pe tot parcursul spectacolului - maraton momentele artistice s-au desfasurat alternativ pe cele 4 scene (3 in sala si una in foayer) si de multe ori pe cea de-a cincea, cea virtuala, deasupra spectatorilor. Momentele cheie i-au surprins pe spectatori la locurile lor, deoarece le-a fost oferita scena destinata artistilor pe parcursul anului, care s-a transformat intr-un imens ring de dans.


   
     Invitatele speciale ale "Noptii de vis" au venit din Spania si Anglia.



     LOONA a vandut pana acum peste 10.000.000 de discuri in toata lumea, din 1998 si pana in 2003 adunad tot felul de trofee si premii, printre care USA Dancestar Award, UK Top of the Pops cu piesa ‚Sunlight', discul de platina pentru albumul "Hijo de la luna", etc.


    


     ROZALLA a interpretat tema filmului "Carlito's Way" cu AL PACINO si SEAN PENN, piesele sale reusind de multe ori sa urce in UK Top Charts.

    40 de dansatori fete si baieti componenti ai trupei de dans "Platinium", laureata la festivalul de la Monte Carlo si la Campionatul Mondial de Rueda de Casino, au realizat pe parcursul intregului spectacol ilustratii coregrafice create ca un videoclip in direct.


      Cockteil-uri spumante obtinute din imbinarea muzicii live cu maiestria celor 65 de artisti de circ au creat efervescenta noptii.
Muzica live a fost interpretata de Mihai Margineanu, Andreea Antonescu, Pepe, Diana, Elena, Vama cu Tudor Chirila, Simplu, Sfera, Pacifica (ex-Compact), Milenium si Liana Lungu, Jorge, Aurelian Temisan, Lucia Dumitrescu, Berti Barbera, acompaniati de Orchestra Cardinal.



         Si pentru ca a fost o noapte magica si un super spectacol varietatea a fost intregita de momentele comice ale nonconformistului Doru Octavian Dumitru.




      Dupa ora 1, invitatii au fost provocati de dansuri lascive in sampanie, de fibra tineretii masculine si trupurile ude ale dansatoarelor acvatice. O ora de sexi-cabaret pentru adevaratii bucuresteni.




        In atmosfera incinsa a show-ului au fost purtati de Silviu Biris, Razvan Oprea si Manuela Harabor. Spre dimineata, publicul a asistat la un adevarat duel, "Duelul Mariilor", al Mariei Carneci cu taraful ei, si al Mariei Buza, Maria, cu taraful Ciuleandra.
http://www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=8&articol_id=8634&article=carmen+plesea+mangaie+tigrul+la+circul+globus+asa+cum+mangaie+pisica
Autor: Mireille-Astrid Popa                Foto: Silviu Covaci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu