luni, 31 mai 2010

1 IUNIE - KAO SUMMER SHOW by CARMEN PLESEA


NU RATATI MARTI 1 IUNIE, "KAO SUMMER SHOW by CARMEN PLESEA", intre orele 9.00-10.00, la emisiunea "ZORI DE ZI" - OTV.
Dupa amiaza, Agentia KAO FASHION, condusa de Carmen Plesea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Ministerul Apărării Naţionale vă invită la spectacolul "1 IUNIE - COPILARIE MAGICA" , începând cu orele 14.30 in Parcul Drumul Taberei (Moghioros), la Foişor.
Din programul artistic al Agentiei KAO FASHION, va invitam sa urmariti trei prezentari de moda (costume de baie accesorizate, pijamalute colorate si jucarii de plus, tinute elegante) si recitalul mini - modelului asistent instructor KAO FASHION, in varsta de numai 9 ani, STEFANIA CHESAR.
Cochetand cu modelingul inca de la varsta de 5 ani, in cadrul agentiei KAO FASHION, condusa de CARMEN PLESEA, micuta STEFANIA s-a facut imediat remarcata, nu numai datorita calitatilor fizice care au purtat-o pe podiumul festivalului BUCHAREST FASHION WEEK, in zeci de emisiuni de televiziune sau evenimente mondene, ci si datorita calitatilor vocale.
CARMEN PLESEA, premiata fiind 4 ani la rand de catre Revista "ACTUALITATEA MUZICALA" editata de UNIUNEA COMPOZITORILOR si MUZICOLOGILOR din ROMANIA in colaborare cu UNIVERSITATEA NATIONALA de MUZICA BUCURESTI, pentru sustinerea muzicii si a muzicienilor romani, a intermediat legatura intre micuta STEFANIA CHESAR, compozitorul DAN DIMITRIU si textier-interpret VIORELA FILIP.
Revenita de doua zile de la Focsani, de la FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA USOARA PENTRU COPII SI TINERET "STELUTE DE MAI" editia a 2-a 2010, pe langa mentiunea obtinuta la sectiunea interpretare, STEFANIA CHESAR a obtinut inca 2 distinctii: premiul "MELODY" inmanat de compozitorul CRISTIAN ALIVEJ si diploma "MUSIC FOR KIDS". De asemenea, STEFANIA a obtinut mentiune la sectiunea interpretare la Festivalul "FULG DE NEA" 2009 si este calificata in finala Festivalului" CERBUL DE AUR pentru COPII" 2010, ce va avea loc in curand. Desi este micuta, da dovada de seriozitate si totodata maturitate. A inteles ca prin munca si daruire, ambitie si perseverenta va putea ajunge alaturi de nume consacrate ale muzicii romanesti.
O mica mare vedeta, STEFANIA CHESAR este o fetita dinamica ce promite sa asigure continuitatea muzicii autohtone de calitate.
Hair stylingul mini-modelelor va fi realizat de HENTZ, hair stilistul KAO FASHION.
Spectacolul va fi prezentat de OANA GEORGESCU, PR-ul Agentiei KAO FASHION.
Veselie, multa culoare, distractie la maxim, voie buna, jocuri, tombole si multe alte surprize ii asteapta pe toti copiii prezenti pe 1 Iunie 2010, in Parcul MOGHIOROS.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu