luni, 17 mai 2010

CUM SE INVENTEAZA TOPURILE DE "ZIARISTELE" DE LA Click!




Sub titlul "Nikita şi Tonciu, cele mai urâte din ţară"(http://www.click.ro/vedete/romanesti/Mitea-pat-nasoala-femeie-tonciu-andreea_0_956304484.html) semnat "cica" de Andreea Spiridon, Nicu Roşca a aparut sambata 15 Mai 2010 -00:27 urmatorul articol in Click! ""Cititorii Click! au propus şi au votat topul celor mai urâte vedete

Cei mai urâţi bărbaţi din showbiz pot răsufla uşuraţi, căci cititorii Click! le-au găsit partenere pe măsură. Andreea Tonciu se poate considera norocoasă: până sâmbătă, la ora 00:00, Nikita a depăşit-o cu câteva voturi şi a devenit "cea mai urâtă vedetă feminină" din showbiz-ul românesc.

Deşi multe dintre ele s-au dezbrăcat în revistele pentru bărbaţi, vizitatorii site-ului click.ro le-au taxat aspru defectele fizice, propulsându-le în topul celor mai puţin atrăgătoare vedete.

Sunt celebre, se întrec în a ocupa prima pagină a ziarelor şi a revistelor, fac show la emisiunile televizate, însă „Mama Natură" nu le-a înzestrat cu trăsături fizice de invidiat.


Citeşte mai multe despre iniţiativa Click!:
Topul urâtelor – a doua semifinală.
Topul urâtelor – prima semifinală.
Topul urâţilor din showbiz
Cititorii Click! au propus, au votat şi au întocmit un top al celor mai urâte personalităţi feminine din showbiz. Surprinzător, dar se pare că vizitatorii site-ului click.ro sunt mult mai pretenţioşi decât patronii revistelor pentru bărbaţi.

Nu de alta, dar au taxat câteva vedete care trăiesc de pe urma felului în care arată, câştigând bani frumoşi din pictoriale sexy şi contracte de publicitate.

Se pare că voturile cititorilor au fost influenţate şi de comportamentul public al vedetelor, nu numai de aspectul fizic.

Aşa se face că în top le regăsim şi pe unele dintre cele mai certăreţe VIP-uri, printre care Nikita, Andreea Tonciu, Oana Zăvoranu sau Simona Sensual.

* În urma numărătorii voturilor, vineri, la ora 18.00, coroniţa îi revenea celebrei Andreea Tonciu, cu un procent de 24,56.

Nikita îi sufla în ceafă, cu 23,38%. Simona Sensual avea medalia de bronz, cu 11,35%. Aceste rezultate parţiale au fost publicate în ediţia tipărită a ziarului Click! de sâmbătă.

* Până la încheierea votului, sâmbătă la ora 00:00, situaţia s-a schimbat radical la vârf. Nikita a "triumfat", la o diferenţă foarte mică de Andreea Tonciu: 24,43% faţă de 24,22%, la un total de 17.889 de voturi. Simona Sensual a terminat pe poziţia a treia, la mare distanţă de fruntaşe.


Topul le-a cam scos din sărite pe fete, însă acestea au preferat să-şi ţină nervii în frâu, cel puţin momentan. Totuşi, nu trebuie să uite un lucru: fizicul nu înseamnă totul la un om.

Cititorilor le mulţumim pentru voturile acordate şi pentru bunăvoinţa de a participa la un demers ce a ţinut cont doar de comentariile şi sugestiile primite de la ei. Echipa Click! nu a făcut decât să constate rezultatele înregistrate în sondajele din aceste zile.

Daca la 43 de ani sunt in "TOP 10 cele mai urate vedete feminine din showbiz-ul romanesc" alaturi de Oana Zavoranu si Simona Senzual, pe care eu le vad ca pe niste frumuseti naturale, nu pot decat sa le multumesc celor de la Click!... M-au ridicat la rang de vedeta, ceea ce eu nu ma creds i probabil ca domnisoarele care m-au bagat in top, peste 15-20 de ani sunt "trecute" de-acum...
Cunoscand insa de la o “pasarica” discutia dintre ziariste purtata cu o zi inainte de aparitia articolului, in ceea ce ma priveste pe mine (stiau ca avusesem o interventie chirurgicala si ca sa nu las loc interpretarilor spun eu ca dr.Cristian Nitescu mi-a extras substanta permanentanpe care o aveam in buze, pare-se netestata, care, in timp a migrat si a capsulat) si stiind ca Andreea Tonciu trebuia sa iasa pe primul loc, am facut numeroase postari pe toate conturile mele si am dat mass-uri (in lista de mess avand multi jurnalisti, vreo patru chiar de la „Click”) intrucat mi se parea normal ca rezultatul sa fie decis de cititori....

Desi pana aproape de inchiderea votului,Tonciu conducea detasat, a doua zi a aparut Nikita pe primul loc.
Insa nu s-a terminat totul aici . Am observat pana unde merge rautatea, invidia si incultura matematica a celor de la “CLICK” care au scris articolul de mai sus.Dupa ce au postat poza cu rezultatele finale (a caror suma este 100), in urma celor 17.889 voturi au postat pozele celor din “asa-zis-ul top” realizat de ele,trecand pe poze cu totul ALTE cifre decat cele din poza cu rezultatele finale din acelasi articol… Bineinteles, functie de vedetele (ele au scris!) pe care au “pata mai mare”, printre ele fiind si eu… Dar, in veninul lor, bietele de ele au uitat de matematica,respectiv de faptul ca suma tuturor procentelor trebuia sa fie 100, NU 99,64!
Deci totul „e pe bune”... Sa voteze fraierii de cititori, ca sa le faca trafic... hihihi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu