luni, 21 februarie 2011

BOGDAN STOICA, KO la ELEVUL lui REMY BONJASKY

                  Kick-boxing-ul romanesc a stralucit la Sofia

    BOGDAN STOICA a reusit un meci senzational vineri, la Sofia, in Bulgaria.
    Invitat sa participe la competitia REAL PAIN CHALLENGE - RISING FORCE, BOGDAN a facut o noua surpriza, reusind sa il invinga pe adversarul sau din Olanda, experimentatul FRED SIKKING.
    Olandezul, elevul lui REMY BONJASKY, a avut un meci scurt cu tanarul BOGDAN STOICA, cel mai aplaudat meci al Galei. BOGDAN STOICA l-a facut KO pe elevul lui BONJASKY chiar din prima repriza, lupta fiind pe reguli K1. FRED SIKKING s-a aflat astfel la al doilea KO suferit in cariera sa de peste 50 de meciuri la activ.

    Invitatii speciali ai serii au fost campionii mondiali ALISTAIR OVEREEM si REMY BONJASKY, ultimul urcand si in ring pentru a-si ingriji elevul dupa KO-ul dat de romanul STOICA.



     Cupa i-a fost inmanata lui Stoica de catre promotorul EDUARD IRIMIA, prezent si el in sala.


    Dupa meci, managerul lui OVEREEM i-a facut o oferta antrenorului ALIN PANAITE pentru tanarul sportiv, refuzata insa de acesta. In schimb, FRED SIKKING va veni in Romania o luna de zile pentru a se antrena alaturi de elevii lui PANAITE.
  


      BOGDAN STOICA este considerat unul dintre cei mai buni luptatori ai momentului, avand 88 de kg si 21 de ani.  
      BOGDAN STOICA se pregateste acum sa reprezinte Romania in gala Super Kombat de la Valcea, din 18 martie, acolo unde lotul national de luptatori ai Romaniei se va infrunta cu lotul national al Italiei. Meciurile fac parte din noua gala care se desfasoara dupa reguli K1, Super Kombat, pe care promotorul EDUARD IRIMIA a infiintat-o alaturi de WAKO (World Association of Kick-boxing Organizations).

Pentru alte detalii si poze,
 

Un comentariu:

  1. Felicitari campionului, dar si celei care il promoveaza. Este Carmen, inegalabila din anumite puncte de vedere. Habar n-aveti! Trebuie s-o cunoasteti bine, de fapt sa stiti s-o cunoasteti, altfel va chinuiti. E o arta sa descoperi pe cineva, nu credeti? Incercati! Semnat: Ileana M.

    RăspundețiȘtergere