vineri, 21 mai 2010

Din ciclul “TOATE MI SE - NTAMPLA NUMAI MIE” - ep. ANTENELE NU MA VOR?!

In ultimul timp, de cand cu criza asta, toate merg prost, iar eu, printre altele, stau mult in preajma televizorului si ma minunez intruna.
De doua saptamani am stat in casa dupa interventia chirurgicala de la buze si, culmea, in acest rastimp, am aparut “la greu” in mass media, fara voia mea, in subiecte de scandal, bineinteles care fac vanzare.
Daca era vorba sa scrie de niste cazuri umanitare de care ma ocup, de minimodelele Agentiei KAO FASHION, BEATRIX  KERESZTENY - 8 ani – “PHOTOMODEL 2009” sau YUNUS EMRE CIMEN – 10 ani – “BEST OF THE BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2008” care pleaca la concursul international “BEST CHILD MODEL OF THE WORLD 2010”, de spectacolul pe care-l pregatesc pe 1 Iunie, orele 15.00, in Parcul DRUMUL TABEREI pentru, cu si dedicat copiilor, KAO SUMMER SHOW by CARMEN PLESEA, nici nu se punea problema , deoarece aceste subiecte n-au samanta de scandal.
Poftim, uite subiect! A doua oara l-am invins in instanta pe “marele actor si cantaret” costin marculescu (STIU UNDE TREBUIE SA FOLOSESC MAJUSCULE, CREDETI-MA) cu propriile sale arme. Nici de asta nu a scris decat Emanuel Baran de la “ring”( http://www.ziarulring.ro/stiri/15644/carmen-plesea-l-a-invins-pe-costin-marculescu ) si Laurentiu Pintoi ( http://laurentiupintoi.wordpress.com/2010/05/16/costin-marculescu-infrant-din-nou-de-carmen-plesea/ )
Sa trecem la ce „arde mai tare”. Aseara, pe 20 mai, am urmarit emisiunea „Un show pacatos”, in care, spre surprinderea mea (oare?!) erau invitate din nou „jurnalista” mara banica si mama Mariei Cracana. Povestea listei inventate a continuat acum cu o bataie SF inventata de mama Mariei. Nu stiu de ce nu m-am mirat cand, la interventia telefonica a Mariei, care este in posesia unei inregistrari telefonice, mama sa a recunoscut manipularea venita din partea „jurnalistei” mara banica, cea care o invatase ce sa spuna si sa faca pentru a cere bani de la diverse publicatii si televiziuni (vezi articolul http://carmenplesea.blogspot.com/2010/05/lista-lui-cracana-o-facatura.html ).
Vazand ca timp de 4 zile nu m-a sunat nimeni din redactia emisiunii „Un show pacatos”pentru a-mi da dreptul la replica, astazi, vineri, 21 mai, m-am hotarat sa-l sun pe Dan Capatos si pe producatoarea emisiunii, Dana Voicu. L-am apelat pe Dan Capatos la orele 15:42 pentru a-l lasa sa-si faca somnul de dimineata si a fi sigura ca imi va raspunde.
Dan Capatos : Alo
Carmen Plesea: Buna, Dane! Imi cer scuze pentru deranj. Carmen Plesea sunt. Ai 2 minute sa discutam?
Dan Capatos: Mmm, nu prea am. Sunt la Madrid. Vorbim luni.
(Ma intreb care este motivul pentru care a raspuns totusi)
Carmen Plesea: In regula, atunci o sun pe Dana.
Dan Capatos: Care Dana?
Carmen Plesea : Dana Voicu
Dan Capatos : OK.
Carmen Plesea: Weekend placut!
Dan Capatos: Multumesc

Apoi am sunat la Dana Voicu, care nu mi-a raspuns, desi are nr meu de telefon in memorie. Am considerat ca e mai bine sa le dau amandurora sms si sa le spun despre ce era vorba, desi era clar ca isi inchipuiau motivul. Doar cu Dan Capatos am avut un schimb de mesaje pana la ora aceasta, pe care le voi transcrie aici.

Carmen Plesea catre Dan Capatos: 16:05 : Buna! Dana nu raspunde. Vreau si eu dreptul la replicaluni in ceea ce priveste aparitia numelui meu pe acea lista. Eu lucrez cu copii de la 2 ani in sus, cu parintii acestora si nu permit nimanui sa-mi terfeleasca numele in asemenea mizerie. Astept urgent confirmarea voastra. Carmen Plesea
(Mda, nu e obiceiul meu sa nu multumesc anticipat, dar acum se pare ca am sarit peste....)
Dan Capatos catre Carmen Plesea: 16:56 : Nu mai fac subiectul ala. Drept la replica poti cere la atac la persoana, nu la noi. Eu pot sa citesc orice articol din orice ziar cu o singura conditie: sa spun sursa. Din acel moment, orice responsabilitateapartine autorului si ziarului respectiv. Asa ca, imi pare rau, dar nu pot sa te ajut. Daca voi mai aborda subiectul, te iau prin telefon. Dar nu cred ca il mai fac.
Carmen Plesea catre Dan Capatos
: 16:26 : Stiu ca ai chemat-o pe Maria luni. Esti constient ca e o facatura de-a marei, pe care o platiti sa va aduca asemenea subiecte ( am discutiile cu ea in care imi spune asta si se roaga de mine sa inventam scandaluri, sa intru in direct si sa mint in legatura cu Nanu). Daca subiectul nu e interesant... La fel cum nu ati vb nimic de faptul ca am castigat si al doilea proces impotriva lui marculescu, care e urmarit penal... Dar cum sa loviti voi in vedetele voastre...
Dan Capatos catre Carmen Plesea: 16:56 : Nu stiam ca esti sefa mea... Nu ma intereseaza ce zice mara, ce inregistrari ai tu sau oricine altcineva. Si, cel mai important, nu imi place sa discut probleme de serviciu in week-end.
Carmen Plesea catre Dan Capatos: 17:03 : Imi cer scuze ca te-am deranjat in weekend. Distractie placuta!

Hm! Cam asa mi s-a intamplat si cu emisiunea „Conferinta de presa” din 2009, unde, in prima faza au evitat sa imi dea dreptul la replica, insa dupa ce am facut apel la legea care iti da dreptul la replica in cadrul aceleiasi emisiuni, aceluiasi interval orar, si cu aceeasi durata pentru dreptul la replica, nu s-au putut opune acestei legi si m-au invitat de nevoie... Faptul ca au incercat sa ma „linseze mediatic”, vorba unui paranoic, este partea a doua... Au decazut in fata telespectatorilor... ( vezi  emisiunea cu mortulescu aici  http://www.antena2.tv/arhiva/conferinta-de-presa/28-03-2009?pageno=3 si dreptul meu la replica aici  http://www.antena2.tv/arhiva/conferinta-de-presa/02-05-2009?pageno=3 )

Acestea fiind spuse, mi-am sunat avocata, dna MARIANA STEFAN, pentru a vedea cum vom proceda... Va voi tine la curent cu ceea ce voi face .

PS: De ce cred ca ANTENELE au ceva cu mine!? Pentru ca nici la emisiunea ACCES DIRECT  de marti, 18 mai, nu s-a dat pe post interviul meu telefonic luat in ziua respectiva, spunandu-mi-se ca se va transmite a doua zi, cand urma sa fiu si eu invitata impreuna cu "jurnalista" mara banica,in emisiunea respectiva... Lucru care nu s-a mai intamplat... Deci, o panarama de jurnalista isi bate joc de reputatia unor oameni, inventand o lista numai cu persoane publice, televiziunea preia "laturile", pare-se ca o si plateste pe scroafa pentru minciuni, dar dreptul la replica nu li se acorda celor denigrati... Democratie, ce mama lor! Tineti minte vorbele alea? Ati mintit poporul cu televizorul!

Un comentariu: