joi, 27 mai 2010

MARA BANICA = PASUL DE LA SANTAJISTA LA ZIARISTA

Dragii mei, n-ati aflat inca cine e MARA BANICA?! Ia dati numele ei pe GOOGLE si vedeti cate realizari a avut marea "jurnalista" in domeniul SANTAJULUI, pentru care a fost si premiata de Guvern. Si nu spune CARMEN PLESEA, ci MIRELA ZIVARI si multe alte nume sonore... De ex, click aici http://www.reportervirtual.ro/2009/10/pasul-de-la-ziarista-la-santajista.html si apoi dati mai departe acest anunt, va rog... multumesc anticipat

Ati auzit de Mara Banica? Nu?!? Nici eu. Dar m-am dat cu saniuta pe google si am aflat niste istorii palpitante despre domnisoara care a prestat ca ziarista si acum este acuzata ca presteaza ca santajista. O spune dr. Mirela Zivari si nu ziarul Cancan, care a publicat o alta poveste fara sa-i dea un telefon psihologului. Istoria o aveti mai jos intr-un drept la replica halucinant. Si cand te gandesti ca totul a plecat de la o campanie umanitara.
“De la inceputul Campaniei initiate in luna aprilie 2009 privind Abuzurile Sexuale fata de Minori am primit sprijinul oamenilor din televiziune, radio si presa scrisa. Multumesc Lianei Stanciu (B1TV), Adrianei Stoicescu (B1TV), Radu Moraru (B!TV), Evelynei Badea (Adevarul Holding), Adrianei Gulea (TVR1), Adelina Chivu, Alexandru Macavei (Radio 21), Razvan Popescu, Oana Timar, Ana Nita etc, Oameni care dezinteresat si fara pretentii financiare si-au dedicat multe ore din viata pentru ca in Romania abuzurile sexuale fata de minori sa devina o amintire neplacuta. De aceea, nu am banuit nicio clipa ca aceasta fosta jurnalista, somer din luna aprilie 2009, Mara Banica va ajunge sa se foloseasca de numele ONG-ului si al meu in scopuri personale. Cel mai tragic-comic gest al acesteia a fost sa ceara un motor marca BMW unei persoane implicate in campanie, pe care a incercat sa o santajeze la fel cum a procedat si cu alti reprezentanti ai firmelor cu care aveam deja un parteneriat la data aparitiei Marei Banica in Campania noastra. Cine ar putea crede ca un copil abuzat are nevoie de un motor, de o casca aferenta sau de un pat luat de la firma Exotique (obiect care trebuia licitat la Balul de Caritate din 21 octombrie 2009)?
Numeroasele scandaluri dintre aceasta si prietenul sau la “locul de munca”, precum si actele agresive ale acesteia fata de colegii mei pe care ii considera “prosti”, “dornici sa-i sparga casuta de mail”, “interesati de farmecul si tineretea iubitului sau” au depasit limita normalitatii si a bunului simt.
Pretentiile pecuniare dupa doar 3 saptamani de prezenta in cadrul campaniei, timp in care si-a rezolvat mare parte din problemele financiare care presupuneau plati costisitoare uzitand de aceasta campanie, nu o pot recomanda ca fiind un om de caracter, onest si implicat in orice tip de Campanie Umanitara. Pentru 3 saptamani de “munca sustinuta” asa cum reiese si din fotografie, rochia fiind expusa si astazi pe manechin la sediul ONG-ului, D-ra Banica a pretins un salariu pe care niciun manager dintr-o multinationala nu il are…pe timp de criza, 5000euro.
Din 25.09.2009 ora 14.00 D-ra Banica nu mai este reprezentant al Campaniei Stop Abuzurilor Sexuale fata de Minori, moment in care am solicitat Serviciul 112 si am depus impotriva acesteia o pangere penala, sustinuta de 6 martori prezenti in sediul ONG-ul, de unde aceasta a sustras prin violenta si amenintari acte si documente apartinand Campaniei.
Mirela Zivari
Clinica TerapiaM
Str. Dumbrava Rosie nr. 12 A, Sector 2 Bucuresti
Tel/Fax 021/210.25.65″.
l

9 comentarii:

  1. mara nu e marius tatal copilului tau asa ca nu il mai santaja...esti o curva nauca care habar nu are cu cine s-a calarit....si la cat esti de betiva cred ca e balaur nu copil....nu esti altceva decat o parsiva,mincinoasa si o curva....macar Carmen nu s-a facut remarcata prin scandaluri si limbaj vulgar ca tine a stat in bancuta ei....eu stiu mai bn ce zace in tine....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mara e o destrabalata cel putin asa s-a vazut in cadrul emisiunilor la care a participat.
    Carmen imi pare rau pentru pierderea lui kaa..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe de o parte:
    Mara e o matracucă mahalagioacă.
    Pe de altă parte, dacă te bagi în lătură te mănâncă porcii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu o ştiu pe Mara, este o drogată notorie care ştie doar să bârfească, îmi aduc aminte cum anul trecut a fost făcută poştă de către cei doi " iubiţi " ai dânsei şi în acelaşi timp era filmată de o sumedenie de spectatori, şi multe altele. Carmen, sorry sistă' ptr. şarpe, sper să treci peste şi să-ţi iei altul! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ma rog,nu prea ma intereseaza subiectul,dar da...si mie mi se pare ca Mara e o cretina,se vede dupa ea ce fel de om este.

    RăspundețiȘtergere
  6. UN SPECTATOR IMPARTIAL SI INGRETOSAT - Cine naiba e Mara Banica , ce mari articole a scis , ca eu pe sticla nu vad decat o mahalagioaica isterica , mama iresponsabila pentru ca-si pierde noptile la tv in loc sa stea cu copilul (chiar ,protectia copilului nu se autosesizeaza ?),o exponenta a subculturii ,a laturilor umane , cu un aer putin capiu si lejer folositoare de ierburi , un exemplar pe care ar trebui inscriptionat ''ATENTIE !PERICOL''.Daca Capatos ar mai avea un dram de decenta si profesionalism scursoarea asta si aia cu fotbalistii ar trebui de mult fie interzise .Insa asa cum a mai postat cineva ''daca te amesteci in tarate , te manaca porcii''

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce lucruri urate pot face unii oameni...!Si mai e mama aceasta individa aiurita si cum o mai fi ea...!vai de capul ei,saraca!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce educatie poate sa dea la copil o asemenea femeie pe care o tarae barbati,o alcolista si o drogata,ia vorbeste de unu si de altu si pe ia nu se vede ca ie ca muma padurii.SA-TI FIE RUSINE CURVA ORDINARA

    RăspundețiȘtergere
  9. sINCER mi/a facut sila...de-a dreptul sila..pur si simplu greata, atat de rau ma enerveaza fiinta asta. Am vazut-o in cireasa de pe tort...bai bataie de joc...nu stiu de ce o baga in seama televiziunile sincer...Pentru ca nu stie altceva in afara de sa fie nesimtita, ordinara, nesimtita samd..Pai s-a chinuit femeia aia sa gateasca pentru ei si vine stoarfa de mara sulii care se chicotea cu faimosul bursucul..de nu mai avea nimeni loc de ei sa zica ceva ca rageau ca niste cretini..vine desertul..o superba placinta cu mere, si vai vai ce gluma face superstarul de mara sulii...pune crema demachianta pe prajitura....??????Adica mi se pare nesimtire crasa sa te duci la cineva care gateste pentru tine si tu sa iti bati joc asa de munca omului...Si eu in locul gazdei, ii spuneam de la obraz..asta e romania. unde toate curvele ajung vedete.

    RăspundețiȘtergere