luni, 17 mai 2010

DE CE MI-AM FACUT BLOG?

N-as fi vrut sa fac primele postari aici, inainte de a scrie cateva dintre motivele care m-au facut sa-mi fac blog. Desi intr-un moment de repaus pe net, prin februarie, mi l-am facut singura, a doua zi uitasem complet de el. Culmea, mesajul de intampinare era: “ In sfarsit, am intrat si eu in randul lumii”. Simpatica, nu?
Un motiv ar fi faptul ca, dupa ce muncisem mii de ore, ca sa postez poze, sa le comentez, sa le impart pe foldere, sa accept cererile de prietenie, de asemenea pe foldere, sa raspund mesajelor de bun simt aale utilizatorilor cu poze, m-am trezit, printre altele, cu doua conturi pe hi5 si primul meu cont pe Facebook sterse.
Durere mare… Pe hi5, doar pe un singur cont aveam peste 16.000 de prieteni si peste 45.000 vizualizari iar pe Facebook, in urma acestui articol publicat in LIBERTATEA http://www.libertatea.ro/stire/carmen-plesea-se-dezvaluie-pe-facebook-foto-278851.html , am avut peste 60.000 de vizualizari in mai putin de 24 ore. Si drept multumire pentru atatea accesari, m-am trezit fara conturi.
Cel de-al doilea cont pe hi5 mi-a fost sters intrucat postasem ca poza de profil, o poza “stil Carmen”, ceea ce pentru mine nu era deloc vulgara sau porno. Cred ca aici nu va mai deranja pe nimeni ce poze imi voi posta si iata un alt motiv care m-a determinat sa-mi fac blog.
O alta explicatie ar fi oarecum revolta mea impotriva acelor jurnalisti care deformeaza realitatea si declaratiile mele sau care inventeaza stiri, clasamente, etc. Asa ca, voi posta si aici adevaratele mele raspunsuri la interviuri sau impresiile de la evenimentele mondene la care sunt invitata, cu sau fara pitonul meu tigrat, KAA.
De asemenea, aici va fi locul unde voi posta prima data anunturile legate de mine (evenimente mondene, petreceri, aparitii in mass media, actiuni sociale si de caritate, etc), de agentia de modele KAO FASHION (inscrieri, castinguri, evenimente, aparitii in mass media, etc), de persoane apropiate mie (pe care eu le includ la categoria VIP) si multe altele.
Acestea fiind scrise, multumesc prietenilor mei care ma ajuta pentru inceput cu acest blog, LAURENTIU PINTOI si ANA MARIA BORTA – Radio Romania Online (http://radio-romania-online.blogspot.com) si sa trecem la treaba!

Carmen Plesea
17.05.2010

5 comentarii:

  1. eu cred k esti o femie super tare din toate punctele d vedere....si tare as vrea sa tinem legatura.l-am cunoscut personal pe cotstin marculescu la gotel neptun instatiunea cu aceeasi nume....dar m-i s-a parut un om fara nici un pic d caracter....fitzos si fatarnic si toata luma il vorbea urat....oriqum eu il vad zi d zi la kapatos si parerea mea e sa se duca sa se spanzure....poti sa imi dai si mie un id d mess la burund3l_cs@yahoo.com sa mai vb...t pup si fii puternica k nu ai cu ine sa lupti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai bine ca ti-ai facut blog, aici poti sa scrii adevarul. Personal nu consider pozele tale indecente, dar la noi, presa isi face rating-ul pe spatele persoanelor publice. Ce avea adevarul de impartit cu pozele tale?
    De ce nu iti faci si un site? Apropo, ai niste serpi superbi! Imi plac. Daca vrei sa mai vorbim scrie la workbussines_ro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari pentru ceea ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  4. mda chiar esti o femeie deosebita de celelalte mai ales pasiunea ta pt serpi..imi lace sarpele tau....esti o femeie frumoasa tiam vazut pozele:)) da sunt dragute si areti super la corp te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. prea tare pacat ca nu te cunosc dar mai sti.....pote vrei sa ne cunostem....ce zici?":*:*:*:*:*:aici ma gasesti ...bordanccopilu....id-l de mes

    RăspundețiȘtergere